Καπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος

Καπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος

Απάντηση στις αναφορές του Αλέξη Κούγια έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις, καθώς «οι ομοφυλόφιλοι πολίτες έχουν μάθει να ζουν με αυτά από μικρή ηλικία».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, υποστήριξε ότι «κανείς δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» τονίζοντας πως «για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν παλέψεις θα είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας, γιατί υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν την ιδιαιτερότητα βαρίδι, μαύρη σημαία, ντροπή. Είμαι εδώ για να πω το αντίθετο».

Δήλωσε προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να πάει στα δικαστήρια με τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας πως έχει ήδη μιλήσει με δικηγόρο.

Μιλώντας για την προσωπική ευτυχία και για το πώς ο καθένας την πετυχαίνει είπε πως εδώ και 17 χρόνια έχει ζήσει τρεις όμορφες σχέσεις και ότι πλέον είναι «άνεργος ομοφυλόφιλος» και ευτυχισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι o Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους μάρτυρες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είχε κάνει λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Τέλος ευχήθηκε η συνέντευξη αυτή να γίνει αφορμή για να κοιτάξει κάποιος πατέρας με περηφάνια τον γκέι γιο ή την κόρη του, όπως με περηφάνια κοιτάζει τον ίδιο ο δικός του πατέρας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ