Μαρία Μπαρτζώκα: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, που έφτασε ως τις Η.Π.Α.

Μαρία Μπαρτζώκα: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, που έφτασε ως τις Η.Π.Α.

Η ποιότητα της δουλειάς της, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της δικής της αγάπης και πάθους γι’ αυτήν, αλλά και της τύχης που είχε, να βρει εξαιρετικούς συνεργάτες.

Μία εκ των οποίων είναι και η manager της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Μαρία Κοσμίδου, χάρη στην οποία αλλά και των γνωριμιών της, όταν πήρε μέρος στην διεθνή έκθεση μόδας Coterie τον Σεπτέμβριο του 2020, έφτασε στην PANDORA AMORATIS η οποία βλέποντας από κοντά και δοκιμάζοντας τα ρούχα της, την τίμησε με την εμπιστοσύνη της.

Τόσο η ίδια, Μαρία Μπαρτζώκα και η ομάδα της εδώ, όσο και η συνεργάτης της, Μαρία Κοσμίδου από τις ΗΠΑ, αγαπούν με πάθος αυτό που κάνουν και λειτουργούν έχοντας πάντα τα μάτια τους στραμμένα στο εξωτερικό και ακολουθώντας τα ίδια standards με καταξιωμένα brands που δραστηριοποιούνται στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας ανά τον κόσμο.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή.

Στις συλλογές της, πάντα ακολουθεί τα βήματα της γυναίκας που θαυμάζει, της δυνατής, δυναμικής γυναίκας, που ενώ αντιλαμβάνεται ότι η ζωή είναι γεμάτη “ασυμμετρίες”, συνεχίζει να προχωράει προς τον στόχο της. Είναι μία γενναία και πετυχημένη γυναίκα, με ευαισθησίες, που βρίσκεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, τόσο ως γυναίκα όσο και ως επαγγελματίας. Μέσα από τη δουλειά της θέλει πάντα να της δίνει τα ρούχα που θα λειτουργήσουν σαν “πανοπλία” στο δρόμο της για την επίτευξη των στόχων της. Η καλοκαιρινή συλλογή της Μαρίας Μπαρτζώκα,  αποτελείται από ρούχα με πιο άνετα πατρόν και με περισσότερο χρώμα όπως ταιριάζει στην εποχή, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την αυστηρή γεωμετρία και τα ανδρόγυνα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand.

Την νέα συλλογή Maria Bartzoka θα τη βρείτε:

Maria Bartzoka

Founder & Creative Director, Maria Bartzoka

2121061813 | 6936144826 | [email protected]

mariabartzoka.com

Aldou Manoutiou 17-19, 11521, Athens

 

Be stylish with a smile😊
Ζωή Ντίτση
Για την επικοινωνία μας:
Facebook: https://www.facebook.com/zoizoi.gr
Instagram: zoizoi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top