Νάντια Μπουλέ: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νάντια Μπουλέ: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νάντια Μπουλέ και είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

H ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Αlpha «Αγγελική» και υποδύεται την Τζένη αποφάσισε να διοργανώσει ένα QnA στο Instagram όσο βρισκόταν στο κομμωτήριο.

Η Νάντια Μπουλέ δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha. H ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει από την «Αγγελική» καθώς η Τζένη θα μείνει έγκυος και έτσι η Νάντια Μπουλέ θα συνεχίσει κανονικά τον ρόλο της.

Επίσης αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχει πάρει μόνο 4.5 κιλά, το οποίο πραγματικά ξάφνιασε πολλούς! «Κάνω πιλάτες και διάδρομο» απάντησε στην ερώτηση τι γυμναστική κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σε μια άλλη ερώτηση, η ηθοποιός σημείωσε ότι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της δεν θα είναι κάποιο από την οικογένειά της ή από του συντρόφου της. Προς το παρόν, δεν έχει ακόμα καταλήξει ποιο θα είναι αυτό.

Διαβάστε μερικές από τις απαντήσεις της:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ