“Το παλτό μου είναι made in Greece!”

“Το παλτό μου είναι made in Greece!”

Μάλλινα δερμάτινα, με ή χωρίς ζώνη, σε στενή ή πιο χαλαρή γραμμή, τα παλτό επανέρχονται κάθε χειμώνα, παραμένοντας κλασσικά, σταθερή αξία.

 

 

Η φετινή τάση, είναι τα μάλλινα παλτό στα χρώματα της terra (γης), όπως το γκρι και το μπεζ…και τα δερμάτινα, που υπόσχονται μυστήριο και κομψότητα στα looks σας.

Κάντε μια σωστή επένδυση λοιπόν και επιλέξτε παλτό ή πανωφόρι, ελληνικής ραφής.

Γιατί?

α) Διότι τα παλτό ελληνικής ραφής ανταποκρίνονται πλήρως στα γούστα των Ελληνίδων, με σχέδια κλασσικά και κομψά ή και πιο μοντέρνα, χωρίς εκκεντρικότητες των ξένων σχεδιαστών, είναι καλοραμμένα και τα πατρόν τους αντιστοιχούν 100 τοις εκατό στις διαστάσεις του ελληνικού, μεσογειακού σωματότυπου.

β) Είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υλικα, όπως το μαλλί, η τσόχα, το μαλλί με κασμίρι και έχουν μακράν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Σκεφτείτε για παράδειγμα, πως ένα μαλλινο παλτό, ενός όχι και τόσο γνωστού ξένου brand, μπορεί να κοστίζει περίπου 400€ – 500€.

Ένα παλτό ελληνικής ραφής, με ίδιας κατηγορίας υλικά, φτάνει περίπου στα 120€ – 180€. Φυσικά μη συγκρίνετε ένα καλό, διαχρονικό, παλτό με ένα κομμάτι μαζικής παραγωγής ή εισαγωγής από ασιατικές χώρες αξίας 50€ – 60€. Ουδεμία σχέση έχει με όσα σας ανέφερα παραπάνω!

Θα πρότεινα λοιπόν, να είστε πιο προσεχτικές με την επιλογή σας, μιας και το παλτό ή ένα καλό πανωφόρι, είναι ένα κομμάτι, που μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Be stylish with a smile😊

Ζωή Ντίτση

Για την επικοινωνία μας:

Facebook: https://www.facebook.com/zoizoi.gr

Instagram: zoizoi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ