Σ’ ένα σκηνικό μαγικό, γεμάτο πολυτέλεια, ζεστασιά και εορταστική διάθεση, το Hyatt Regency Thessaloniki καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ένα μεγαλόπρεπο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξεχωριστή λάμψη.
Της Ντέπυς Χιωτοπούλου ([email protected])
Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και με μενού που επιμελήθηκε ειδικά για τις γιορτές ο executive chef Απόστολος Αλτάνης, το Hyatt Regency Thessaloniki υπόσχεται να χαρίσει υπέροχες εορταστικές στιγμές, γεμάτες εξαιρετικές γεύσεις και υπέροχες μελωδίες.
Το GRTimes.gr σας παρουσιάζει τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες επιλογές του Hyatt Regency Thessaloniki τόσο για να τις απολαύσετε εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου όσο και τα take away μενού, ενώ σας ενημερώνει και για το εορταστικό πρόγραμμα.
Παραμονή Χριστουγέννων
Βελουτέ φιρίκι με χτένι, σαγκουίνι, χαβιάρι
Βαρένικα με βασιλομανίταρα, νούμπουλο, σος γραβιέρας με τρούφα
Σορμπέ μανταρίνι Χίου, ρακή, κυδώνι
Δίδυμο γαλοπούλας, παραδοσιακή γέμιση, σος κράνου
ή
Χοιρινό στο πήλινο, κρέμα κόκκινου λάχανου, σος σαμπάνιας
Χριστουγεννιάτικο ρεντ βέλβετ, σοκολάτα οπαλίς, πέρλες φουντουκιού
Info
24/12/2022
Χώρος : Ambrosia Restaurant
Ζωντανή μουσική: Les Au Revoir
Προσέλευση : 21.00
Τιμή κατ’ άτομο: 118,00€ (παιδικό μενού 59€ ανά παιδί)
Για κρατήσεις: 2310 401411
Χριστούγεννα
25/12/2022
Χώρος : Ambrosia Restaurant
Εορταστικός μπουφές
Ζωντανή μουσική: Αχιλλέας Σοφούδης και Θάνος Γκιουλεντζής
Ώρες λειτουργίας: 13.30 – 17.00
Τιμή κατ’ άτομο: 90,00€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά, παιδιά 0-6 ετών δωρεάν, παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση).
Για κρατήσεις: 2310 401411
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Γαρίδα, βελουτέ κυδώνι, τσορίθο, μπρικ
Τριλογία θαλασσινών (αστακός τερίνα, μαρινάτος σολομός, ριγιέτ μπλε καβουριού)
Λαβράκι, τάρτα μήλου, χόρτα, φακές μπελούγκα, σος ασύρτικου
Σορμπέ ρόδι, ζελέ βότκα, μοσχολέμονο
Μοσχαρίσιο φιλέτο, πουρέ μοβ γλυκοπατάτας, χιόνι τρούφας, σος αγιωργίτικου
Σοκολάτα και κάστανο
Info
31/12/2022
Χώρος : Grand Ballroom
Ζωντανή μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κατερίνα Κούκα
Προσέλευση : 21.30
Τιμή κατ’ άτομο: 160,00€ (συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά, welcome cocktail, ένα ποτήρι αφρώδης οίνος για την αλλαγή του έτους, παιδικό μενού 80€ ανά παιδί).
Για κρατήσεις: 2310 401411
Πρωτοχρονιά – Champagne Breakfast
01/01/2023
Χώρος : Ambrosia Restaurant
Πρωτοχρονιάτικος πρωινός μπουφές
Ώρες προσέλευσης: 06.00 – 11.00
Τιμή κατ’ άτομο: 35,00€ (το πρωινό περιλαμβάνεται για τους διαμένοντες, η τιμή που αναγράφεται αφορά τους εξωτερικούς πελάτες)
Πρωτοχρονιά – Brunch
01/01/2023
Χώρος : Grand Ballroom
Πρωτοχρονιάτικος μπουφές
Ζωντανή μουσική: Αχιλλέας Σοφούδης και Θάνος Γκιουλεντζής
Ώρες λειτουργίας: 13.30 – 17.00
Τιμή κατ’ άτομο: 112,00€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά, παιδιά 0-6 ετών δωρεάν, παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση).
Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι – Take Away
Βελουτέ μήλου με γαρίδες, πορτοκάλι, χαβιάρι
Τάρτα μανιταριών με καπνιστό χοιρινό και ανθότυρο. Τρυφερά φύλλα λαχανικών με κράνα, μήλο, παλαιωμένη γραβιέρα και ντρέσινγκ
Χριστουγεννιάτικη γέμιση με συκωτάκια, αρωματικά και σταφίδες. Ποικιλία από χειμερινά λαχανικά. Πατάτες φούρνου με θυμάρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Γαλοπούλα ψημένη στη γάστρα.
Σοκολάτα και κρέμα κάστανου, φρούτα του δάσους.
Info
Το μενού ισχύει για 4 – 6 άτομα. Κόστος 510€.
Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι – Take Away
Κολοκυθόσουπα βελουτέ με κάστανο και λάδι φουντουκιού
Κήπος λαχανικών με ξινομυζήθρα και ντρέσινγκ ροδιού. Καπνιστός σολομός με κρέμα τυριού και κρίταμος.
Σαρμαδάκια με κόκκινο λάχανο και αυγολέμονο. Γαρίδες σαγανάκι Θεσσαλονίκης.
Σιγοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα ψητού και κέδρο. Πατατούλες φούρνου με αρωματικά βότανα.
Πρωτοχρονιάτικο γλύκισμα, υφές σοκολάτας, βανίλια.
Βασιλόπιτα.
Info
Το μενού ισχύει για 4 – 6 άτομα. Κόστος 540€.
Για κρατήσεις: 2310 401411, 13ο χλμ. Θεσσαλονίκη – Περαία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρεβεγιόν στο Grand Hotel Palace: Γιορτινά μενού σε ένα πολυτελές περιβάλλον