Τάσος Χαλκιάς: «Δεν γίνεσαι σταρ επειδή έχεις κάνει πολλά εξώφυλλα» (VIDEO)

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν γίνεσαι σταρ επειδή έχεις κάνει πολλά εξώφυλλα» (VIDEO)

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική αλλά και στην οικογένειά του.

«Οι επιλογές μου ήταν πάντα απολύτως συνειδητές, ακόμα και αν ήταν ακραία εμπορικές» σημείωσε ο ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τους Βέγγο και Βουτσά.

«Πήρα πολλά από τον ένα και μοναδικό Θανάση Βέγγο. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένα πηγαίος άνθρωπος» τόνισε, ενώ όσον αφορά στον ίδιο, είπε ότι δεν προτίθεται να πεθάνει στο σανίδι. «Είμαι πέντε χρόνια τώρα συνταξιούχος. Δεν έχω σταματήσει γιατί έχω προτάσεις. Αυτό με κάνει νέο».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην δραματική σχολή που άνοιξε, έκανε λόγο, ότι ακόμα έχει χρέη από το συγκεκριμένο εγχείρημα. «Είμαι βλάκας στα οικονομικά» υποστήριξε.

Οικογένεια

Σχετικά με την οικογένειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε ότι έδωσε μάχη για να μην μπουν τα παιδιά του στο θέατρο. «Ήταν μια νίκη», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου έγινε δημοσιογράφος και τα πάει πολύ καλά σε αυτό» ανέφερε, ενώ είπε ότι τον συγκινεί η κόρη του όταν του κάνει κριτική.

Τέλος, έκανε λόγο ότι «δεν γίνεσαι σταρ επειδή έχεις κάνει πολλά εξώφυλλα. Η μόνη που ήταν σταρ από τις γυναίκες ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και από τους άνδρες ο Δημήτρης Χορν».

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top