Τάσος Χαλκιάς: «Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά» (VIDEO)

Τάσος Χαλκιάς: «Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά» (VIDEO)

Στην παρέα του «The 2night Show» και ο Τάσος Χαλκιάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει στον Γρηγόρη για τον χαρακτηρισμό που έχει δεχθεί από συναδέλφους του ως «παρωχημένος», αλλά και για τον λόγο που απέρριψε τη συμμετοχή του στο θεατρικό έργο «Το κλουβί με τις τρελές».

Ποια ήταν η εμπειρία του ως «μαθητής» του Αλέξη Μινωτή; Γιατί νιώθει όμορφα που συμμετέχει στη σειρά «Χαιρέτα μας τον πλάτανο»; Τέλος, εξηγεί γιατί δεν πιστεύει στην «παντοκρατορία» των σκηνοθετών και αναλύει τη διαφορετική αξία του θεάτρου από την τηλεόραση.

«Έχω γνωρίσει όλους τους παλιούς, μεγάλους και σπουδαίους σκηνοθέτες, από τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολωμό μέχρι τον Σωκράτη Καραντινό, τον Δημήτρη Ροντήρη κ.ά. Τον γνώρισα αλλά δεν δούλεψα με τον Κουν. Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς να έχει προβεί σε τέτοια παραβατική κατάσταση, που να ήταν αξιοτιμώρητη. Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Στον Μινωτή, αν δεν του άρεσε κάποιος, απλά τον παρατούσε και δεν ασχολούνταν. Εγώ πάντως στους παλιούς δεν γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Αντίθετα, όταν η ειδικότητα του σκηνοθέτη πήρε επάνω της μια αρχηγία… Το θέατρο για εμένα δεν είναι ο σκηνοθέτης, είναι ο ηθοποιός» κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top