Νέα εισαγγελική έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ

Νέα εισαγγελική έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ

Τρίτη εισαγγελική έρευνα πρόκειται να διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τον Μένιο Φουρθιώτη και  τις καταγγελίες ότι κατείχε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και πλαστό δελτίο διαπίστευσης σε υπουργεία αλλά και την Βουλή.

Η εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά από καταγγελία μέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), του Γιώργου  Βότσκαρη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής διερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ´ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλες δυο έρευνες, η μια από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και η άλλη από την οικονομική εισαγγελία, για την εισβολή του στο υπουργείο Εργασίας με «μπράβους» αλλά και τη διερεύνηση σειράς οικονομικών υποθέσεων που έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον ίδιο.

Το μεσημέρι έφτασε στην Εισαγγελία και ο φάκελος που απεστάλη από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα,  μαζί με τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης, προκειμένου να εξασφαλίσει διαπίστευση για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο, η οποία ωστόσο ουδέποτε του χορηγήθηκε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ