Ο Φουρθιώτης αιτήθηκε διαπίστευση και από τη Βουλή με πλαστή ταυτότητα

Ο Φουρθιώτης αιτήθηκε διαπίστευση και από τη Βουλή με πλαστή ταυτότητα

Διαπίστευση και από τη Βουλή είχε ζητήσει ο Μένιος Φουρθιώτης χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Κατά πληροφορίες η προσπάθεια Φουρθιώτη για να εξασφαλίσει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο έγινε τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν του δόθηκε διαπίστευση.

Μάλιστα μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας θα στείλει το φάκελο με το περιστατικό στη Δικαιοσύνη με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης.

Η ανακοίνωση της Βουλής

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν  και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ