Κοινές δράσεις ΦΟΔΣΑ – ΕΛΑΣ για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Κοινές δράσεις ΦΟΔΣΑ – ΕΛΑΣ για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας και Ελληνικής Αστυνομίας, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ και τον Πρόεδρο του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλη Γεράνη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες επίσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρης Αποστόλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, κ. Βαγγέλης Σιμόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Γεώργιος Χατζόπουλος.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γεράνης, «στόχος μας είναι η ανατροπή κάθε νοοτροπίας που μας κρατάει πίσω στα περιβαλλοντικά ζητήματα, παρότι το δυσκολότερο πράγμα να αλλάξει σε έναν άνθρωπο είναι η νοοτροπία, η συνήθεια. Όταν όμως συμβεί́ η αλλαγή, συνηθώς γράφεται ιστορία, και εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από καλές πρακτικές αλλά και την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση σε όλη την Κεντρική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κ. Σκούμας, ανέφερε πως «ήρθε η ώρα η Ελληνική Αστυνομία να δώσει μαθήματα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, αφού αποτελεί́ έναν από τους πρώτους φορείς του Δημοσίου που έχει εντάξει στην καθημερινότητά του την ανακύκλωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Οχυρώνεται» η Θεσσαλονίκη για τους αναρχικούς: Αφαιρούνται κάδοι, κατεβαίνουν ρολά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δήλωση Γ. Οικονόμου για την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Πρυτανικές Αρχές ΟΠΑ: «Καμία ενημέρωση για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας από καθηγητή μας»

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη»: Ημέρα μνήμης, τιμής και βαθιάς ενσυναίσθησης για το ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα

Ουκρανία: Μαζική κυβερνοεπίθεση σε ιστοτόπους της κυβέρνησης εν μέσω των εντάσεων με τη Ρωσία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top