Ποιος χαρακτήρας της σειράς You είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποιος χαρακτήρας της σειράς You είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Διάφορα   | 22/01/2020 | 00:30

Η δεύτερη σεζόν του You στο Netflix, εκτός από πιο καλοδουλεμένη και εθιστική, μας μυεί σε έννοιες όπως η αύρα, η ενέργεια και η αστρολογία. Παρακάτω λοιπόν, ανακαλύπτεις -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είδαμε στη σειρά- ποιο λογικά είναι το ζώδιο του κάθε ήρωα και άρα ποιος χαρακτήρας από αυτούς αντιστοιχεί σε σένα.

Προσοχή: Ακολουθούν τόνοι spoilers, οπότε αν δεν έχεις ολοκληρώσει τη σεζόν, διάβασέ το εκ των υστέρων.

Κριός: Will
Ίσως αναρωτιέσαι ποιος είναι τόσο τρελός ώστε να ερωτευθεί κάποιον που δεν έχει δει ποτέ από κοντά, αλλά μιλάει μαζί του μέσω διαδικτύου. Να όπως ο Will (Robin Lord Taylor) που βρίσκει τον έρωτα στις Φιλιππίνες χωρίς να έχει πάει ποτέ. Ή που λόγω ευπιστίας και παρορμητισμού πέφτει θύμα κλοπής της ταυτότητάς του από τον Joe, τον οποίο δεν κρίνει εξαιτίας της αυτογνωσίας του. Είναι σχεδόν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο άλλωστε· σκορπιός και κριός αναζητούν την ένταση όσο τίποτα άλλο, ακόμα κι αν ενίοτε τους βάζει σε μπελάδες.

Ταύρος: Milo
Η Love αμέσως σχεδόν αντικαθιστά τον Joe με τον Milo (Andrew Creer) όταν μαθαίνει τα ψέματά του. Εκείνος παθαίνει εμμονή μαζί της και είναι πρόθυμος να πετάξει όσα λεφτά χρειάζεται για να την «ξεκλειδώσει» και να την κάνει να καταλάβει ότι τη νοιάζεται. Αναμφισβήτητα ζει για το Instagram και ανεβάζει ενοχλητικά αψεγάδιαστες φωτογραφίες, ενώ ως Ταύρος θέλει να επιδεικνύει το status του… μέχρι να ζηλέψει απίστευτα τον αδερφό της Love και την προσοχή που του δίνει. Στους Ταύρους δεν αρέσει να μοιράζονται, ούτε να ανταγωνίζονται.

Δίδυμος: Lucy
Μαζί με τον Gabe και τη σύζυγό της, Sunrise η Lucy (Marielle Scott) είναι μία από τις πιο στενές φίλες της Love. Είναι γυναίκα καριέρας, αλλά επίσης μία καταπληκτική και αφοσιωμένη μαμά. Φαίνεται να της αρέσει πολύ η κοινωνικοποίηση και της αρέσει να κάνει διάφορες ρομαντικές κινήσεις για την Sunrise. Όλα αυτά είναι αρκετά για να είναι Δίδυμος, ενώ και η Sunrise μοιάζει επίσης να ανήκει στο ίδιο ζώδιο αφού ως lifestyle blogger θέλει να τα μαθαίνει όλα πριν από όλους.

Καρκίνος: Dottie
Ναι, οι καρκίνοι μπορούν να είναι γλυκά πλάσματα που εστιάζουν στην οικογένεια, αλλά παράλληλα και ψυχωτικοί όταν θέλουν κάτι. Και αυτό που θέλουν είναι να ελέγχουν τα πάντα. Η Dottie (Saffron Burrows) θέλει να κοντρολάρει τις ζωές και της Love και του Forty, των επίσης ψυχωτικών παιδιών της. Μπορεί να σταματήσει για λίγο για να σιγουρευτεί ότι όλοι την θεωρούν επιθυμητή και της δείχνουν την προσοχή που πιστεύει ότι της πρέπει… ακόμη κι αν χρειαστεί για να το καταφέρει αυτό να φλερτάρει με το αγόρι της κόρης της. Καθόλου περίεργο για ένα ζώδιο του νερού που πίσω από τα χαμόγελα και τις ευχές κρύβει πονηριά και χειριστικότητα. Οι καρκίνοι θέλουν να τους λατρεύουν με κάθε κόστος και βλέπουν τον εαυτό τους ως τον πυρήνα κάθε συναισθηματικού δράματος.

Λέων: Dr. Nicky
Ήταν συναρπαστική η επιστροφή του Dr. Nicky (John Stamos) στη δεύτερη σεζόν. Όπως κάθε καλός Λέων, σου λείπει όσο κακό κι αν έχει προκαλέσει (εκ φύσεως δε μπορεί πολύ). Μπορεί να παρεκτράπηκε στην πρώτη σεζόν, καθώς κοιμήθηκε με την ασθενή του Beck, εντούτοις είναι στη φυλακή για ένα έγκλημα που δε διέπραξε και είναι πολύ δύσκολο να μην αισθανθείς άσχημα γνωρίζοντάς το αυτό. Και παρόλο που ο Forty τον επισκέπτεται για να του προσφέρει βοήθεια, εκείνος παραμένει σιωπηλός και αποσύρεται στο κελί του στωικά. Ο Dr. Nicky είναι ένα κλασσικό ζώδιο της φωτιάς που παραδίδεται στη μοίρα του κι ας είναι παντελώς άδικη. Και θα επιβιώσει ό,τι κι αν συμβεί. Τόσο λέων.

Παρθένος: Fincher
Είναι ο αστυνομικός που κάνει περιστασιακό σεξ με τη Delilah και που επεμβαίνει για να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να προστατεύσει την έγκυο Love και το αγόρι της Joe από τον Forty, σκοτώνοντάς τον. Οι Παρθένοι γίνονται παρεμβατικοί όταν κάτι πρέπει να γίνει, αφού προηγηθεί ενδελεχής έρευνα, όπως επίσης παραμένουν πιστοί σε ό,τι πιστεύουν πως είναι ηθικά σωστό. Συν το ότι η Delilah είναι σίγουρα Αιγόκερως, άρα ο Fincher πρέπει να είναι παρθένος για να είναι τόσο κολλημένος μαζί της. Ναι, ο συνδυασμός των δύο αυτών ζωδίων στο σεξουαλικό τομέα είναι εκρηκτικός.

Ζυγός: Ellie

Η Ellie (Jenna Ortega) είναι πνευματώδης, φιλόδοξη και αρκετά επικριτική. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι στο να βάζουν δύσκολα στους άλλους, αλλά ταυτόχρονα να φαίνονται παιχνιδιάρηδες μόνο. Είναι μέρος της γοητείας τους. Η συμπεριφορά της Ellie απέναντι στον Joe είναι ενδεικτική: Τον συμπαθεί, αλλά είναι εκείνη επίσης που δεν του λέει ό,τι θέλει να ακούσει ούτε τον κανακεύει για κανέναν λόγο. Έχει εξαιρετική αισθητική και αρκετές απόψεις, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να μεταβολίσουν, Οι ζυγοί είναι απαιτητικά και τελειομανή πλάσματα, προικισμένα με στυλ.

Σκορπιός: Joe
Ο Joe (Penn Badgley) πρέπει να είναι Σκορπιός (θα μπορούσε να είναι και καρκίνος – το ζώδιο με τους περισσότερους δολοφόνους σύμφωνα με έρευνες) λόγω εμμονικής συμπεριφοράς και τρομερής αντοχής σε οτιδήποτε αφορά το αντικείμενο του πόθου του. Επιπλέον, είναι αθεράπευτα ρομαντικός και αφού ερωτεύεται τη Love είναι μόνιμα εκεί, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά της σειράς που του καλαρέσει η γειτόνισσά τους. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση: Οι Σκορπιοί είναι πιστοί αρκεί να θεωρούν ότι οι σύντροφοί τους αξίζουν την προσοχή τους και σε εκείνο το σημείο η Love έχει πέσει στα μάτια του λόγω των αδικαιολόγητων φόνων.

Τοξότης: Candace
Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ανέμελοι και δεν κρατούν κακίες, ούτε παρεξηγιούνται. Συγχωρούν τις μικροπρέπειες, κάνουν τα στραβά μάτια στη γελοιότητα και γενικά είναι εκείνοι στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. Αν προσπαθήσει όμως κάποιος να τους κάνει κακό και αισθανθούν ότι έχουν γίνει στόχος, θα αντιδράσουν προσπαθώντας να του καταστρέψουν τη ζωή. Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά αυτοπροστασίας, έτσι το βλέπουν. Κάθε Τοξότης που σέβεται τον εαυτό του ξέρει να τη «φέρνει» στον άλλον αν αυτό θεωρήσει ότι θα τον σώσει.

Αιγόκερως: Delilah
Η Delilah (Carmela Zumbado) έχει την σούπερ ενέργεια του Αιγόκερου. Διευθύνει το συγκρότημα των κατοικιών και απολαμβάνει τα καθήκοντά της -ειδικά το να εισπράττει τα ενοίκια στην ώρα τους. Παράλληλα, είναι γνωστή ρεπόρτερ, πανέτοιμη να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των διασήμων. Επιπρόσθετα, είναι αφοσιωμένη στην αδερφή της Ellie, ό,τι αναλαμβάνει να κάνει το εκτελεί με πάσα σοβαρότητα και εργάζεται αγόγγυστα για να μπορέσει να προστατεύσει αθώα κορίτσια από τον Henderson. Δεν ξεχνά στο μεταξύ, να διασκεδάζει που και που με junk food και ουίσκι που στην πλειοψηφία τους οι Αιγόκεροι λατρεύουν. Κουράστηκες; Εκείνη όχι.

Υδροχόος: Gabe
Δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο τι είναι ο Gabe. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους φίλους της Love, όμως κάνει στον Joe έναν πριβέ βελονισμό που δεν φαίνεται απόλυτα αθώος. Σεξουαλικός και εκκεντρικός είναι δύο από τα επίθετα που σίγουρα χαρακτηρίζουν τους Υδροχόους. Ο Υδροχόος θέλει πάντα να βοηθήσει τους φίλους του, αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι σκέφτεται. Είναι από εκείνους τους φίλους που θα σε κοιτάξει και θα χαμογελάσει, έχοντας προαποφασίσει κάτι για σένα. Δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ κατά πάσα πιθανότητα.

Ιχθύς: Love
Δύσκολα θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Ιχθύς η Love (Victoria Pedretti). Είναι αινιγματική και γενικά δύσκολα μένει μόνη της στον ερωτικό τομέα εξαιτίας της ανασφάλειάς της. Φοράει τη «μάσκα» μιας υπεργλυκύτατης ύπαρξης για τον έξω κόσμο, αλλά κάτω από αυτήν κρύβονται ένστικτα ιδιαίτερα εκδικητικά, ευαίσθητα και αθεράπευτα ρομαντικά. Είναι ικανή να διαπράξει φόνο για να προστατεύσει τον αγαπημένο της Joe που με την «σκορπιοσύνη» του είναι αδύνατον να της αντισταθεί. Παράλληλα, όλες εκείνες οι γοητευτικές και γεμάτες φροντίδα σκέψεις και πράξεις της, όπως ο τρόπος που συνδέει το φαγητό με την αγάπη, «φωνάζουν» Ιχθύ. Ξέχασες πώς κακομαθαίνει τον Joe;

marieclaire.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22:3821/09

Ερντογάν: Όσοι αγνοούσαν την Τουρκία τώρα ζητούν διάλογο Διεθνή

22:3521/09

Κατάθεση τροπολογίας υπ. Εργασίας για εξ αποστάσεως εργασία Βουλή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3021/09

Αναβολή Olympic Day Run και Διεθνούς Νυκτερινού Ημιμαραθώνιου Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:2021/09

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1221/09

Φερέιρα: Την εμπειρία η Κράσνονταρ, τη δίψα για την πρόκριση εμείς (VIDEO) Αθλητισμός

22:1021/09

Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων στο βιβλιοπωλείο Κεντρί Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:1021/09

Παραστάσεις Φεστιβάλ Καλοκαιριού διαδικτυακά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:0921/09

Δωρεά αντιδραστηρίων για τεστ COVID-19 στο Νοσ. Πολυγύρου Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0021/09

Κικίλιας: Έχουμε 99 κενές κλίνες ΜΕΘ στην Αττική (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:5021/09

Κορωνοϊός: Διαδοχικά «λουκέτα» σε σχολεία – Αναλυτικά η λίστα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:4021/09

Η τροχιά του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός” από δορυφόρο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3121/09

Άρης: Τέλος ο Ένινγκ, ανέλαβε και επίσημα ο Μάντζιος Αθλητισμός

21:3021/09

Σύψας: Είμαστε πολύ κοντά στο lockdown στην Αττική Κορωνοϊός

21:2021/09

Αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας Ελλάδα ,Πολιτική

21:2021/09

Δημοψήφισμα στην Ιταλία: «Ναι» στη μείωση βουλευτών και γερουσιαστών Διεθνή

21:0021/09

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Παράταση υποβολής αίτησης Οικονομία

20:5021/09

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι κοντά στα σχολεία στη μάχη κατά του κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4521/09

«Επιθετική ομάδα η Κράσνονταρ, από τους καλύτερους παίκτες ο Μπεργκ» Αθλητισμός

20:4021/09

Ινδία: Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Μουμπάι – Οκτώ νεκροί Διεθνή

20:3621/09

Γιορτή στα σπίτια: Νέο άλμπουμ από τον Σταμάτη Κραουνάκη (VIDEO) Ελλάδα

20:3021/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης Ευδοκίας Ελλάδα

20:2021/09

ΣΥΡΙΖΑ: Απονομή δικαιοσύνης για τον Ζακ Κωστόπουλο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

20:1721/09

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο νεκροί στη χώρα μας – Κατέληξε 25χρονος Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:1021/09

Ναβάλνι: Ζητά τα ρούχα που φορούσε στις 20/8 ως «αποδεικτικά στοιχεία» Διεθνή

20:0021/09

«Ιανός»: Ενίσχυση 27,9 εκατ. σε πληγέντες δήμους και περιφέρειες Ελλάδα ,Πολιτική

19:5621/09

Θεσ/νικη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4421/09

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2921/09

Κορωνοϊός: Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Πέλλα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:2221/09

Που εντοπίζονται τα 453 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:2021/09

Μελετημένο το πεδίο μάχης αρχαίων Ελλήνων με Πέρσες Κοινωνία

19:1821/09

ΕΔΟΚ: Άλλο το κρέας και άλλο οι vegan απομιμήσεις Ελλάδα ,Οικονομία

19:1321/09

Διαψεύδει τα περί φωτιάς σε αστικό ο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

19:1021/09

Απ. Τζιτζικώστας: Η Κεντρική Μακεδονία είναι ένας τόπος τουρισμού Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:0921/09

Ωραιόκαστρο: Νεκρός από φωτιά σε χωράφι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0421/09

Κορωνοϊός: 453 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

19:0021/09

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δ. Ε. Απολλωνίων Λευκάδας και δήμου Σοφάδων Καρδίτσας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5821/09

O Xρήστος Σταϊκούρας στο Digital Hub της Pfizer Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:5021/09

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον ΟΣΕΘ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4021/09

ΕΚΤ: Στους μεγάλους κερδισμένους η Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

18:3421/09

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις πλατείες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:3021/09

Χιλιάδες νήπια σε δομές εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας Κοινωνία ,Παιδεία ,Περιφέρειες

18:2021/09

Απρόθυμο το Βερολίνο για την επιβολή κυρώσεων στη Τουρκία Διεθνή

18:1721/09

Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στη χώρα μας -Στους 342 οι νεκροί Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/09

Δραματική δήλωση νοσηλεύτριας: Πλέον όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ, δεν βγαίνουν Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:0621/09

Σ/Ν για τον έλεγχο της ποιότητας των τηλεοπτικών προγραμμάτων Media ,Βουλή

18:0021/09

Στο Άγιο Όρος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Διεθνή

17:5021/09

Εκατοντάδες συλλήψεις διαδηλωτών στο Μινσκ Διεθνή

17:4521/09

Περιοριστικά μέτρα: Τι ισχύει για την οργανωμένη άθληση ανά περιοχή Αθλητισμός ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:4021/09

Β.Μακεδονία: Ζητά το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας από τον Βαρθολομαίο Διεθνή

17:4021/09

«Ιανός»: Έκκληση για βοήθεια στην Καρδίτσα από τον Κώστα Κρομμύδα Ελλάδα

17:3021/09

Λινού: Είμαστε σε επικίνδυνη καμπή Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2021/09

Μηταράκης: Oι εμπρηστές της Μόριας θα απελαθούν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

17:1821/09

«Ιανός»: Δραματική η κατάσταση σε Κεφαλονιά – Ιθάκη Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:1121/09

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Υμηττό Αττικής Ελλάδα

17:1021/09

Πάνω από 6 εκατομμύρια οι επισκέψεις στο gov.gr Οικονομία ,Τεχνολογία

17:0021/09

Αποκλεισμός λωρίδας κυκλοφορίας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών Κοινωνία ,Περιφέρειες

16:5021/09

Εκπρόσωποι Ε.Ε.Α: Παρόντες στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

16:4921/09

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στο δημαρχείο της Αθήνας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:4021/09

Πάνω από 45.000 έλεγχοι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού Κοινωνία

16:3721/09

Στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας ο Τσίπρας Κοινωνία ,Πολιτική

16:3021/09

Βραζιλία-Covid-19: Πάνω από 16.300 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2321/09

Απρόοπτο με την πτήση του ΠΑΟΚ για το Κράσνονταρ Αθλητισμός

16:2021/09

Συνάντηση Μ. Βορίδη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας Πολιτική

16:1021/09

Τηλεργασία: Τι προβλέπει η εφαρμογή της – Όλη η ΚΥΑ Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0221/09

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλο με σαλμονέλα Ελλάδα ,Υγεία

16:0021/09

Λαϊκές αγορές: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες στην Αττική Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:5521/09

Πικρή η σοκολάτα- εκτός μη επιστρεπτέας επιχορήγησης οι ζαχαροπλάστες Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:5021/09

Άρπαζαν αλυσίδες από τον λαιμό ηλικιωμένων γυναικών Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4521/09

Στην Κρήτη η συνάντηση Μητσοτάκη-Πομπέο Πολιτική

15:4121/09

Ακάρ: Την Τρίτη αρχίζουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας Διεθνή

15:4021/09

Παιδικοί Σταθμοί: Παράταση αιτήσεων για επιπλέον voucher Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3521/09

Συνάντηση Μητσοτάκη με κλιμάκιο του International Development Finance Corporation Πολιτική

15:3021/09

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη Πολιτική

15:2821/09

Μυρσίνη Πρέβεζας: Συνελήφθη ο 48χρονος – Κατέληξε ο ένας τραυματίας Ελλάδα

15:2021/09

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της Olympic Air Κοινωνία

15:1421/09

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στον Υμηττό Ελλάδα ,Κοινωνία

15:1021/09

Δήμος Θεσσαλονίκης: Νέος φωτισμός στην «καρδιά» της πόλης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0821/09

Σε έκτακτη ανάγκη Λαμία, Δομοκός, Αργιθέα Δήμοι ,Σημαντικά

15:0021/09

Λέσβος: 243 κρούσματα κατά την είσοδο μεταναστών στο Καρά Τεπέ Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:5521/09

Σάμος: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5021/09

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 25χρονος για ασέλγεια σε 7χρονο Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4021/09

Πέτσας: Λίγο πριν από το «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:3021/09

Χρυσοχοΐδης: 9.200 πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ Πολιτική

14:2321/09

Balkan Forum: «Έξυπνη» και «πράσινη» ανάπτυξη στα Βαλκάνια Βαλκάνια ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:2021/09

ΕΟΔΥ: Περισσότερα από 7.000 rapid test στο ΚΥΤ Λέσβου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:1021/09

«Ιανός»: Βιβλική η καταστροφή στην Καρδίτσα Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Σημαντικά

14:1021/09

Τριμερής τηλεδιάσκεψη Ερντογάν-Μέρκελ-Μισέλ την Τρίτη Διεθνή

14:0721/09

Εισαγγελέας για τις καταλήψεις στα σχολεία Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0021/09

Με ένα «κλικ» στο κινητό θα μαθαίνουμε τα νέα μέτρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5021/09

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αναστασιάδη: Ζήσαμε δύσκολες στιγμές Διεθνή ,Ελλάδα

13:4921/09

Καλαφάτης: Ο κ. Τσίπρας είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα Πολιτική

13:4021/09

Covid: Συναγερμός για κρούσμα σε μαθητή νηπιαγωγείου! Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

13:3021/09

ΝΔ: Η Γραμματεία ΕΚΟ στο Thessaloniki Helexpo Forum (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτική

13:2021/09

Στοίχημα: Ποντάρισμα στην Πρέμιερ Λιγκ με 1.72 και 1.97 Αθλητισμός

13:1021/09

Ν. Χριστοδουλίδης: Η αντίδραση της ΕΕ πρέπει να είναι σταθερή Διεθνή

13:0521/09

«Ιανός»: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες Ελλάδα ,Κοινωνία

13:0221/09

Θεσ/νίκη: Στους δρόμους οι μαθητές – Διαμαρτυρία για τα μέτρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:0021/09

Μήνυση κατά ελληνικής εφημερίδας από τον Ερντογάν Βαλκάνια

12:5021/09

Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Παλαιοχωρίου – Αγ. Νικολάου Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4021/09

Ξάφρισαν διαμέρισμα παριστάνοντας τους.. ηλεκτρολόγους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3021/09

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Πολιτική

12:2721/09

Άγιον Όρος: Τουλάχιστον 8 κρούσματα κορωνοϊού σε μονή Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1521/09

Μεταναστευτικό: Έκλεισαν ακόμα 9 ξενοδοχειακές δομές φιλοξενίας Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0021/09

Ινδία-Covid-19: Ανοίγει το Ταζ Μαχάλ, παρά την άνοδο των κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:4521/09

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής δήλωσης για επιδοτούμενους ανέργους Ελλάδα ,Κοινωνία

11:3321/09

Μεταφορά Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) στο Δίκτυο Διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ενέργεια ,Θεσσαλονίκη

11:3021/09

Σύψας: Lockdown στην Αττική πριν ξεφύγει η κατάσταση Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1521/09

Ξεκινά και επίσημα το φθινόπωρο από την Τρίτη Ελλάδα

11:0721/09

Όχι μάσκες στα σχολεία: Νέες καταλήψεις στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

11:0421/09

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0021/09

Κολυμπούσαν αμέριμνοι και ένας 29χρονος άδειαζε τις τσέπες τους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4521/09

Μεταλλεία Κασσάνδρας: Κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση- Eldorado Gold Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:3021/09

Βανδάλισαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2421/09

Ιανός: Μετράει πληγές η Καρδίτσα: 40 εγκλωβισμένοι – 3 Νεκροί (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1521/09

Συνελήφθη γυναίκα που έστειλε φάκελο με δηλητήριο στον Τραμπ Διεθνή

10:1121/09

BEΘ: Μεγάλες οι καθυστερήσεις στην Κρυσταλλοπηγή Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

10:0021/09

Θερμοκήπιο με… χασισόδενδρα- Χειροπέδες στον «καλλιεργητή» Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5721/09

Δεν έχουν περιθώρια, στενέψανε τα όρια… Αθλητισμός

09:4521/09

Αναδρομικά και αυξήσεις για χιλιάδες συνταξιούχους (Πίνακες) Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

09:3021/09

Τηλεργασία: Σε ισχύ από σήμερα στην Αττική – Πώς θα εφαρμοστεί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:2721/09

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών λόγω τροχαίου Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1521/09

Επίσημη επίσκεψη της ΠτΔ στην Κύπρο Ελλάδα

09:0021/09

Κλειστά σχολεία σε Μουζάκι και Λαμία λόγω «Ιανού» Κοινωνία ,Παιδεία

08:4521/09

Παγώνη: Με αυτούς τους ρυθμούς, δεν θα πάμε καλά Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:2521/09

Γώγος: Η πίεση στο σύστημα υγείας στην Αττική και ο δείκτης Rt Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:0021/09

Η λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

07:4521/09

Θεσ/νίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3021/09

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2021/09

Blink Europe: Φορτίζει την «επανάσταση» της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη Ελλάδα ,Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

07:1121/09

Περαία: Κρούσμα κορωνοϊού κλείνει τμήμα σχολείου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:0321/09

Kορωνοϊός: Σε εφαρμογή από σήμερα νέα μέτρα στην Αττική Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

07:0021/09

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ