Ποιος χαρακτήρας της σειράς You είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποιος χαρακτήρας της σειράς You είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Διάφορα   | 22/01/2020 | 00:30

Η δεύτερη σεζόν του You στο Netflix, εκτός από πιο καλοδουλεμένη και εθιστική, μας μυεί σε έννοιες όπως η αύρα, η ενέργεια και η αστρολογία. Παρακάτω λοιπόν, ανακαλύπτεις -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είδαμε στη σειρά- ποιο λογικά είναι το ζώδιο του κάθε ήρωα και άρα ποιος χαρακτήρας από αυτούς αντιστοιχεί σε σένα.

Προσοχή: Ακολουθούν τόνοι spoilers, οπότε αν δεν έχεις ολοκληρώσει τη σεζόν, διάβασέ το εκ των υστέρων.

Κριός: Will
Ίσως αναρωτιέσαι ποιος είναι τόσο τρελός ώστε να ερωτευθεί κάποιον που δεν έχει δει ποτέ από κοντά, αλλά μιλάει μαζί του μέσω διαδικτύου. Να όπως ο Will (Robin Lord Taylor) που βρίσκει τον έρωτα στις Φιλιππίνες χωρίς να έχει πάει ποτέ. Ή που λόγω ευπιστίας και παρορμητισμού πέφτει θύμα κλοπής της ταυτότητάς του από τον Joe, τον οποίο δεν κρίνει εξαιτίας της αυτογνωσίας του. Είναι σχεδόν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο άλλωστε· σκορπιός και κριός αναζητούν την ένταση όσο τίποτα άλλο, ακόμα κι αν ενίοτε τους βάζει σε μπελάδες.

Ταύρος: Milo
Η Love αμέσως σχεδόν αντικαθιστά τον Joe με τον Milo (Andrew Creer) όταν μαθαίνει τα ψέματά του. Εκείνος παθαίνει εμμονή μαζί της και είναι πρόθυμος να πετάξει όσα λεφτά χρειάζεται για να την «ξεκλειδώσει» και να την κάνει να καταλάβει ότι τη νοιάζεται. Αναμφισβήτητα ζει για το Instagram και ανεβάζει ενοχλητικά αψεγάδιαστες φωτογραφίες, ενώ ως Ταύρος θέλει να επιδεικνύει το status του… μέχρι να ζηλέψει απίστευτα τον αδερφό της Love και την προσοχή που του δίνει. Στους Ταύρους δεν αρέσει να μοιράζονται, ούτε να ανταγωνίζονται.

Δίδυμος: Lucy
Μαζί με τον Gabe και τη σύζυγό της, Sunrise η Lucy (Marielle Scott) είναι μία από τις πιο στενές φίλες της Love. Είναι γυναίκα καριέρας, αλλά επίσης μία καταπληκτική και αφοσιωμένη μαμά. Φαίνεται να της αρέσει πολύ η κοινωνικοποίηση και της αρέσει να κάνει διάφορες ρομαντικές κινήσεις για την Sunrise. Όλα αυτά είναι αρκετά για να είναι Δίδυμος, ενώ και η Sunrise μοιάζει επίσης να ανήκει στο ίδιο ζώδιο αφού ως lifestyle blogger θέλει να τα μαθαίνει όλα πριν από όλους.

Καρκίνος: Dottie
Ναι, οι καρκίνοι μπορούν να είναι γλυκά πλάσματα που εστιάζουν στην οικογένεια, αλλά παράλληλα και ψυχωτικοί όταν θέλουν κάτι. Και αυτό που θέλουν είναι να ελέγχουν τα πάντα. Η Dottie (Saffron Burrows) θέλει να κοντρολάρει τις ζωές και της Love και του Forty, των επίσης ψυχωτικών παιδιών της. Μπορεί να σταματήσει για λίγο για να σιγουρευτεί ότι όλοι την θεωρούν επιθυμητή και της δείχνουν την προσοχή που πιστεύει ότι της πρέπει… ακόμη κι αν χρειαστεί για να το καταφέρει αυτό να φλερτάρει με το αγόρι της κόρης της. Καθόλου περίεργο για ένα ζώδιο του νερού που πίσω από τα χαμόγελα και τις ευχές κρύβει πονηριά και χειριστικότητα. Οι καρκίνοι θέλουν να τους λατρεύουν με κάθε κόστος και βλέπουν τον εαυτό τους ως τον πυρήνα κάθε συναισθηματικού δράματος.

Λέων: Dr. Nicky
Ήταν συναρπαστική η επιστροφή του Dr. Nicky (John Stamos) στη δεύτερη σεζόν. Όπως κάθε καλός Λέων, σου λείπει όσο κακό κι αν έχει προκαλέσει (εκ φύσεως δε μπορεί πολύ). Μπορεί να παρεκτράπηκε στην πρώτη σεζόν, καθώς κοιμήθηκε με την ασθενή του Beck, εντούτοις είναι στη φυλακή για ένα έγκλημα που δε διέπραξε και είναι πολύ δύσκολο να μην αισθανθείς άσχημα γνωρίζοντάς το αυτό. Και παρόλο που ο Forty τον επισκέπτεται για να του προσφέρει βοήθεια, εκείνος παραμένει σιωπηλός και αποσύρεται στο κελί του στωικά. Ο Dr. Nicky είναι ένα κλασσικό ζώδιο της φωτιάς που παραδίδεται στη μοίρα του κι ας είναι παντελώς άδικη. Και θα επιβιώσει ό,τι κι αν συμβεί. Τόσο λέων.

Παρθένος: Fincher
Είναι ο αστυνομικός που κάνει περιστασιακό σεξ με τη Delilah και που επεμβαίνει για να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να προστατεύσει την έγκυο Love και το αγόρι της Joe από τον Forty, σκοτώνοντάς τον. Οι Παρθένοι γίνονται παρεμβατικοί όταν κάτι πρέπει να γίνει, αφού προηγηθεί ενδελεχής έρευνα, όπως επίσης παραμένουν πιστοί σε ό,τι πιστεύουν πως είναι ηθικά σωστό. Συν το ότι η Delilah είναι σίγουρα Αιγόκερως, άρα ο Fincher πρέπει να είναι παρθένος για να είναι τόσο κολλημένος μαζί της. Ναι, ο συνδυασμός των δύο αυτών ζωδίων στο σεξουαλικό τομέα είναι εκρηκτικός.

Ζυγός: Ellie

Η Ellie (Jenna Ortega) είναι πνευματώδης, φιλόδοξη και αρκετά επικριτική. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι στο να βάζουν δύσκολα στους άλλους, αλλά ταυτόχρονα να φαίνονται παιχνιδιάρηδες μόνο. Είναι μέρος της γοητείας τους. Η συμπεριφορά της Ellie απέναντι στον Joe είναι ενδεικτική: Τον συμπαθεί, αλλά είναι εκείνη επίσης που δεν του λέει ό,τι θέλει να ακούσει ούτε τον κανακεύει για κανέναν λόγο. Έχει εξαιρετική αισθητική και αρκετές απόψεις, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να μεταβολίσουν, Οι ζυγοί είναι απαιτητικά και τελειομανή πλάσματα, προικισμένα με στυλ.

Σκορπιός: Joe
Ο Joe (Penn Badgley) πρέπει να είναι Σκορπιός (θα μπορούσε να είναι και καρκίνος – το ζώδιο με τους περισσότερους δολοφόνους σύμφωνα με έρευνες) λόγω εμμονικής συμπεριφοράς και τρομερής αντοχής σε οτιδήποτε αφορά το αντικείμενο του πόθου του. Επιπλέον, είναι αθεράπευτα ρομαντικός και αφού ερωτεύεται τη Love είναι μόνιμα εκεί, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά της σειράς που του καλαρέσει η γειτόνισσά τους. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση: Οι Σκορπιοί είναι πιστοί αρκεί να θεωρούν ότι οι σύντροφοί τους αξίζουν την προσοχή τους και σε εκείνο το σημείο η Love έχει πέσει στα μάτια του λόγω των αδικαιολόγητων φόνων.

Τοξότης: Candace
Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ανέμελοι και δεν κρατούν κακίες, ούτε παρεξηγιούνται. Συγχωρούν τις μικροπρέπειες, κάνουν τα στραβά μάτια στη γελοιότητα και γενικά είναι εκείνοι στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. Αν προσπαθήσει όμως κάποιος να τους κάνει κακό και αισθανθούν ότι έχουν γίνει στόχος, θα αντιδράσουν προσπαθώντας να του καταστρέψουν τη ζωή. Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά αυτοπροστασίας, έτσι το βλέπουν. Κάθε Τοξότης που σέβεται τον εαυτό του ξέρει να τη «φέρνει» στον άλλον αν αυτό θεωρήσει ότι θα τον σώσει.

Αιγόκερως: Delilah
Η Delilah (Carmela Zumbado) έχει την σούπερ ενέργεια του Αιγόκερου. Διευθύνει το συγκρότημα των κατοικιών και απολαμβάνει τα καθήκοντά της -ειδικά το να εισπράττει τα ενοίκια στην ώρα τους. Παράλληλα, είναι γνωστή ρεπόρτερ, πανέτοιμη να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των διασήμων. Επιπρόσθετα, είναι αφοσιωμένη στην αδερφή της Ellie, ό,τι αναλαμβάνει να κάνει το εκτελεί με πάσα σοβαρότητα και εργάζεται αγόγγυστα για να μπορέσει να προστατεύσει αθώα κορίτσια από τον Henderson. Δεν ξεχνά στο μεταξύ, να διασκεδάζει που και που με junk food και ουίσκι που στην πλειοψηφία τους οι Αιγόκεροι λατρεύουν. Κουράστηκες; Εκείνη όχι.

Υδροχόος: Gabe
Δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο τι είναι ο Gabe. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους φίλους της Love, όμως κάνει στον Joe έναν πριβέ βελονισμό που δεν φαίνεται απόλυτα αθώος. Σεξουαλικός και εκκεντρικός είναι δύο από τα επίθετα που σίγουρα χαρακτηρίζουν τους Υδροχόους. Ο Υδροχόος θέλει πάντα να βοηθήσει τους φίλους του, αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι σκέφτεται. Είναι από εκείνους τους φίλους που θα σε κοιτάξει και θα χαμογελάσει, έχοντας προαποφασίσει κάτι για σένα. Δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ κατά πάσα πιθανότητα.

Ιχθύς: Love
Δύσκολα θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Ιχθύς η Love (Victoria Pedretti). Είναι αινιγματική και γενικά δύσκολα μένει μόνη της στον ερωτικό τομέα εξαιτίας της ανασφάλειάς της. Φοράει τη «μάσκα» μιας υπεργλυκύτατης ύπαρξης για τον έξω κόσμο, αλλά κάτω από αυτήν κρύβονται ένστικτα ιδιαίτερα εκδικητικά, ευαίσθητα και αθεράπευτα ρομαντικά. Είναι ικανή να διαπράξει φόνο για να προστατεύσει τον αγαπημένο της Joe που με την «σκορπιοσύνη» του είναι αδύνατον να της αντισταθεί. Παράλληλα, όλες εκείνες οι γοητευτικές και γεμάτες φροντίδα σκέψεις και πράξεις της, όπως ο τρόπος που συνδέει το φαγητό με την αγάπη, «φωνάζουν» Ιχθύ. Ξέχασες πώς κακομαθαίνει τον Joe;

marieclaire.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13:3019/02

Συντηρήσεις στα φράγματα των ποταμών Αξιού και Αλιάκμονα Θεσσαλονίκη

13:2019/02

Ερντογάν: Τρίτο γεωτρύπανο σε λειτουργία εντός του 2020 Χωρίς κατηγορία

13:1019/02

Βορίδης: Συνάντηση με τη διεπαγγελματική ελαιολάδου Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

13:0419/02

Eγκρίθηκε η μεταβίβαση της έκτασης για το Thess INTEC Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

13:0019/02

Προτροπή Καλαφάτη στους Βουλευτές για κοινοβουλευτική δράση Πολιτική

12:5019/02

Συνάντηση Μητσοτάκη με υπουργό επικρατείας Η.Α.Ε Πολιτική

12:4019/02

Αθήνα: Στο «φως» η νέα πλατεία Ομονοίας Ελλάδα

12:3819/02

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Σ. Πέτσα Ελλάδα ,Πολιτική

12:3019/02

Καράογλου: Μικρογραφία της Ελλάδας η ΠΕ Καβάλας (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:2019/02

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται προϊόν ζύμης- Δείτε ποιο Ελλάδα ,Υγεία

12:1319/02

Life Asti: Ένα εργαλείο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον ,Σημαντικά

12:1019/02

Κουμουτσάκος: Ισχύει η απόφαση για τα κλειστά κέντρα Πολιτική

12:0019/02

Καινοτόμο πρόγραμμα για την αθλητική παιδεία Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:5619/02

Θεσσαλονίκη: Στο δημοτικό συμβούλιο το Airbnb (VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4619/02

Χαλκιδική: Λήξη συναγερμού για πετρελαιοκηλίδα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

11:4019/02

Γ. Βρούτσης: Πολλαπλά τα οφέλη με το νέο ασφαλιστικό Πολιτική

11:2519/02

Μητρόπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον βανδαλισμό Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:2019/02

Brexit: «Πόρτα» σε ανειδίκευτους και όσους δε γνωρίζουν αγγλικά Διεθνή

11:1019/02

Στο Ναύπλιο και φέτος το 7o Mediterranean Yacht Show Ελλάδα

11:0019/02

Στοίχημα Champions League: Κόντρα στις έδρες Αθλητισμός

10:5019/02

Συγχαρητήρια σε Τζιτζικώστα από την πρόεδρο της Κομισιόν Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:4019/02

Φλώρινα: Σύλληψη για ρευματοκλοπή Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3219/02

Χαλκιδική: «Συναγερμός» για πετρελαιοκηλίδα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3019/02

Τρ. Πειραιώς: 4,9 εκατ. στα ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης για προμήθεια λεωφορείων Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:2019/02

Επιστρέφει το Oruc Reis στην Κρήτη Ελλάδα

10:1019/02

ΑΠΘ: Πρωτοποριακή επέμβαση στο Ιπποκράτειο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:0019/02

Αδ. Γεωργιάδης: Το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας Πολιτική

09:5019/02

ΑΔΕΔΥ: Δε θα λάβουν πρόστιμα για αναδρομικά οι συνταξιούχοι Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4019/02

Επιμένουν να οδηγούν μεθυσμένοι παρά τα πρόστιμα! Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3019/02

Αθήνα: Τροχαίο στον Κηφισό- Ουρές χιλιομέτρων Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1919/02

Διακοπή νερού στην Πολίχνη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1119/02

Diamond Princess: Αποβιβάζονται οι πρώτοι επιβάτες Χωρίς κατηγορία

09:0319/02

Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί Διεθνή

08:5819/02

Volkswagen: Νέα αναβολή για το εργοστάσιο στην Τουρκία Διεθνή

08:4619/02

Μαλαισία: Νέες αποκαλύψεις για την πτήση MH370 Διεθνή

08:3019/02

Στο TAXISnet η δήλωση IBAN για τις επιστροφές φόρου Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

08:2019/02

Με την ηγεσία του Λιβάνου συναντάται ο Δένδιας Ελλάδα ,Πολιτική

08:1019/02

Είχε δηλωθεί εξαφάνιση του 83χρονου που παρασύρθηκε στην Εγνατία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0019/02

Πετρελαιοκηλίδες και Αρώματα- Το 11ο ποδηλατικό καρναβάλι επιστρέφει Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:5219/02

Δικτύωση φορέων καινοτομίας και επιχειρήσεων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

07:3519/02

ΕΕW: βλέπει Ελλάδα για παραγωγή ενέργειας από 2,3 tn. απορριμμάτων Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3419/02

Θεσ/νίκη: Στόχος βανδάλων η Μητρόπολη (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:3019/02

Αυγενάκης: Συναντήσεις για θέματα του χάντμπολ Αθλητισμός

07:2019/02

Σε δύο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις μόδας η ΠΚΜ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:1019/02

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0019/02

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3019/02

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Κροατίας Διεθνή

06:0019/02

Λιβύη: Ο στρατός του Χαφτάρ κατέρριψε δύο τουρκικά drone (ΦΩΤΟ) Διεθνή

05:3019/02

Ζωγραφική: “Ξεριζωμοί ΙΙ” στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

05:0019/02

Θεσ/νίκη: ‘’Η τσικνο-πέμπτη συμφωνία’’ στο δημαρχείο Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

04:3019/02

Η Βιολέτα Ίκαρη στο Ξέφωτο Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

04:0019/02

Σκύδρα: Πρόσκληση σε… κυνήγι θησαυρού Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

03:3019/02

Ν. Μουδανιά: Λήψη δειγμάτων εθελοντών μυελού οστών Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

03:0019/02

Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ Ελλάδα ,Πολιτισμός

02:3019/02

Τα σχολεία μελετούν τους σεισμούς Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

02:0019/02

Βατικανό: Στην Καπέλλα Σιστίνα οι 12 επιτοίχιοι του Ραφαήλ Διεθνή ,Πολιτισμός

01:3019/02

Λ. Πετρούνιας: Επόμενος σταθμός…Ολυμπιακοί Αγώνες! Αθλητισμός

01:0019/02

Andy Warhol: Στη δημοσιότητα σπάνια ερωτικά του σκίτσα Πολιτισμός

00:3019/02

Η έλλειψη αυτής της βιταμίνης εντείνει τον πόνο στη μέση Υγεία

23:5918/02

Βουλγαρία: Συναγερμός για κρούσματα ιού της γρίπης των πτηνών Διεθνή

23:5018/02

Ισραήλ: «Χαλαρώνει» τα μέτρα στη Λωρίδα της Γάζας Διεθνή

23:4018/02

Κροατία: Ο Ζόραν Μιλάνοβιτς νέος πρόεδρος Βαλκάνια ,Διεθνή

23:3018/02

Πιθανή ποινή στον ιατροδικαστή για το βιαστικό πόρισμα Ελλάδα ,Κοινωνία

23:2018/02

Καραμανλής: Αποζημίωση από ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους αγόρασαν εισιτήρια Πολιτική

23:1018/02

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Γραμμένου ενόψει της άφιξης FIFA-UEFA Αθλητισμός

23:0018/02

“Ξεχάστε τα” Μάρμαρα του Παρθενώνα απαντά η Βρετανία Διεθνή

22:4418/02

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό- Θανατηφόρα παράσυρση πεζού Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

22:3218/02

Τουρκία: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Οσμάν Καβαλά Διεθνή

22:2018/02

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Δεν απαγορεύονται οι κλειστές δομές Πολιτική

22:1218/02

Η νέα διοίκηση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος Ναυτιλία

22:1018/02

Μπήκαν σε σπίτι ζευγαριού, τους λήστεψαν και απήγαγαν την κοπέλα Ελλάδα ,Κοινωνία

21:5918/02

Μεγάλη η ελληνική συμμετοχή στη Fruit Logistica Επιχειρήσεις

21:5018/02

Σταϊκούρας: Προτεραιότητα η επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης Οικονομία

21:4018/02

Λιβυή: Βομβαρδισμοί στο λιμάνι της Τρίπολης Διεθνή

21:3718/02

Οι έξι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στα Growth Awards Επιχειρήσεις

21:2518/02

Αστακός:Συνελήφθη ο Έλληνας συνεργός του καρτέλ κοκαΐνης Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1518/02

Εξάρχεια:Οκτώ προσαγωγές από την αστυνομική επιχείρηση Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1318/02

H Kρι Κρι νικήτρια στα βραβεία «Growth Awards» Επιχειρήσεις

21:0718/02

«Eπιχειρηματική Αριστεία» για τoν όμιλο SANI/Ikos Group Τουρισμός

21:0018/02

Ρωσία: Απαγορεύει την είσοδο στους Κινέζους λόγω κοροναϊού Διεθνή

20:5018/02

Άφαντος ο «Σαράφης»- Αντιδράσεις από την επιτροπή Πολιτική ,Σημαντικά

20:4718/02

Παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Τσόκα Πολιτισμός

20:4018/02

Δένδιας: Στον Λίβανο την Τετάρτη Διεθνή ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ