Στέφανος Δημουλάς: Το περιβόητο εξώφυλλο και το bullying

Στέφανος Δημουλάς: Το περιβόητο εξώφυλλο και το bullying

Ο διεθνής Έλληνας χορευτής της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου, Στέφανος Δημουλάς, παραδίδει μαθήματα ζωής σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Ο διεθνής Έλληνας χορευτής, αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό “Attitude” μαζί με τον πατέρα του, τονίζοντας την αποδοχή και τη στήριξη που έχει από τους γονείς του, για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί. Ο 25χρονος Στέφανος Δημουλάς έχει κατακτήσει το Covent Garden και βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα στον χορό στο εξωτερικό. Ο ίδιος μίλησε για το περίφημο εξώφυλλο με την τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα του στο μεγαλύτερο ομοφυλοφιλικό περιοδικό στην Αγγλία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το θέμα ήταν η αποδοχή, σε ό,τι κι αν κάνεις, από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μου είπαν να σκεφτώ πώς θα μπορούσα να φωτογραφηθώ στο εξώφυλλο και ποιο πρόσωπο θα επέλεγα. Κατευθείαν σκέφτηκα τους γονείς μου. Και οι δύο είναι πολύ υποστηρικτικοί, αλλά σκέφτηκα ότι είναι πολύ πιο σημαντικό για ένα γιο να έχει τον πατέρα του στο πλάι του. Είναι ίσως λίγο πιο ιδιαίτερο». αποκάλυψε ο Στέφανος Δημουλάς.

Η στήριξη από την οικογένεια του

«Ο πατέρας μου δίστασε στην αρχή γιατί μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον όπου θέλαμε να διαφυλάξουμε κάθε επιλογή της οικογένειάς μας, τα “εν οίκω μη εν δήμω”. Ο πατέρας μου δεν ήθελε η οικογένειά μας να γίνει αντικείμενο προς πώληση και είχε αυτούς τους ενδοιασμούς, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε. Του εξήγησα ότι δεν είναι κάτι που θα κάνω για να με αναγνωρίζει ο κόσμος για το περιοδικό ή για να διαφημίσω τον εαυτό μου, αλλά ότι είναι κάτι για την προώθηση της δουλειάς μου. Η μαμά ήταν περήφανη και, μάλιστα, διπλά περήφανη και για τον μπαμπά μου. Μας προσέγγισαν μετά από τον ελληνικό Τύπο για να κάναμε κάτι παρόμοιο, αλλά αρνηθήκαμε. Θα γινόμασταν μία καραμέλα».

Το bullying και η τρυφερή παιδική ηλικία

«Είναι παιδιά και γι’ αυτό τον λόγο το δικαιολογώ στο μυαλό μου όσο μεγαλώνω. Το θέμα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά, από ποιες οικογένειες τους μαθαίνουν ότι το αγοράκι που κάθεται στο διπλανό θρανίο δεν είναι σωστό που πηγαίνει μπαλέτο, εσύ πρέπει να γίνεις άντρας βαρύς και θα πας ποδόσφαιρο και μποξ.»

Πηγή: in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ