Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Με Doodle αποχαιρετά η Google το 2021

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Με Doodle αποχαιρετά η Google το 2021

Αφιερωμένο στην τελευταία ημέρα του 2021 το Doodle της Google.

Το σημερινό Doodle της Google είναι πολύχρωμο, απλό και συμβολικό για μια μέρα όπως η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που είναι ξεχωριστή για δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Η πολύχρωμη σύνθεση περιλαμβάνει φώτα και το καπέλο ενός πάρτι, ενώ στο κέντρο της βρίσκεται ένα ζαχαρωτό, το οποίο κουνιέται και έναι έτοιμο να… σκάσει για την αλλαγή του χρόνου. Πίσω από το ζαχαρωτό ξεπροβάλλει ένας κίτρινος κύκλος, που συμβολίζει τον ήλιο ο οποίος ανατέλλει για να ξημερώσει μια καινούρια μέρα και να φέρει τη νέα χρονιά.

 

Πατώντας πάνω στο εικονίδιο, πέφτει ένας πολύχρωμος χαρτοπόλεμος που παραπέμπει σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Άλλωστε η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα περισσότερα μέρη της Γης είναι συνυφασμένη με τα πάρτι και τη διασκέδαση τα οποία, όμως, και φέτος δεν επιτρέπονται σε πολλές χώρες λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τη μετάδοση της Covid-19 και της μετάλλαξης Όμικρον.

Τα Νησιά Γραμμής Ισημερινού (μέρος του Κιριμπάτι) και το Τόνγκα, είναι παραδείγματα περιοχών που καλωσορίζουν πρώτες το νέο έτος κάθε φορά, ενώ το Μπαίηκερ, το οποίο είναι ένα ακατοίκητο μέρος στις Απομακρυσμένες Νησίδες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καθώς και η Αμερικανική Σαμόα είναι από τις τελευταίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοχρονιά με… σπασμένα πιάτα για καλή τύχη!

Η Ρ. Κατρανίδου δίνει στυλιστικές συμβουλές για το ρεβεγιόν (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Χριστούγεννα με μέτρα και αυστηρούς ελέγχους – Επιχείρηση «Ρεβεγιόν» της ΕΛ.ΑΣ.

Διόδια: Αυξήσεις από την Πρωτοχρονιά- Πού και πόσο

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top