Πώς να ξυπνάς κάθε πρωί στις 5 και τι κερδίζεις

Πώς να ξυπνάς κάθε πρωί στις 5 και τι κερδίζεις
Υγεία   | 22/10/2019 | 03:00

Έχεις διαβάσει πολλές φορές για τα πλεονεκτήματα του να ξυπνάς νωρίς το πρωί ή του να έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα ύπνου. Σίγουρα σε κάποιες από αυτές τις φορές ήθελες ή προσπάθησες να το υιοθετήσεις σαν τρόπο ζωής. Θα διαπίστωσες ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Το να ξυπνάς στις 5 το πρωί, όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται και έξω έχει ακόμα σκοτάδι δεν ακούγεται εξάλλου και τόσο δελεαστικό. Θέλει θυσίες και πρέπει να είσαι διατεθειμένη να τις κάνεις. Θα κερδίσεις πολλά πράγματα αν γίνεις πρωινός τύπος. Θα είσαι πιο παραγωγική. Θα νιώσεις πλήρης κάνοντας κάτι πρώτη. Θα βρεις στιγμές απόλυτης ηρεμίας και συγκέντρωσης. Απλά χρειάζεται πρόγραμμα και ο παρακάτω οδηγός ίσως να σε βοηθήσει.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΠΡΩΙ

Το να ξυπνάς πολύ νωρίς, πριν από όλους, είναι σκληρό. Αν δεν έχεις κάποιο λόγο για να το κάνεις, τότε δεν θα το κάνεις. Όχι με την έννοια ότι πρέπει να ξυπνήσεις για να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά θα ξυπνήσεις για να κάνεις κάτι παραγωγικό αλλά αυτό πρέπει να ξεπερνά  μία καθημερινή “υποχρέωση”. Μπορεί αυτό να είναι η ανάγκη σου να γυμνάζεσαι πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου για να έχεις περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκειά της. Αν δεν έχεις έναν σκοπό να σε ενεργοποιήσει, μπορεί να σε βοηθήσει ο κανόνας των 5 γιατί.

Όρισε ένα θέμα. Κάνε την ερώτηση: γιατί θέλω να το κάνω; Συνέχισε να ρωτάς γιατί για πέντε ή και παραπάνω φορές.

Για παράδειγμα: Θέλω να ξυπνάω κάθε μέρα στις 5 το πρωί. Γιατί θέλω να ξυπνάω κάθε μέρα στις 5 το πρωί; Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο. Γιατί θέλω να  έχω περισσότερο χρόνο; Θέλω να γυμνάζομαι. Γιατί θέλω να γυμνάζομαι; Για να έχω περισσότερη ενέργεια για τη μέρα μου. Γιατί θέλω να έχω περισσότερη ενέργεια για τη μέρα μου; Για να μπορώ να είμαι παραγωγική στη δουλειά μου αλλά να έχω και προσωπική ζωή. Και πάει λέγοντας…

Ξεκινώντας με ένα μικρότερο πρόβλημα θα σε οδηγήσει στο να καταλάβεις τι πραγματικα θέλεις. Αυτό θα σε κάνει να αποφασίσεις αν το να ξυπνάς πρωί είναι λύση του προβλήματος.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Το σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι όλο αυτό θα έχει συνέπειες στην καθημερινότητά σου. Όπως συμβαίνει με όλες τις επιλογές στη ζωή μας, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Οφείλεις να ζυγίσεις τα αρνητικά και τα θετικά και να αποφασίσεις αν αυτά που χάνεις έχουν λιγότερη αξία μπροστά σε αυτά που κερδίζεις.

Τι κερδίζεις

Το να είσαι πρωινός τύπος σου δίνει το προνόμιο να έχεις κάποιες ώρες μέσα στη μέρα σου να κάνεις ότι θέλεις. Ώρες που κανένας δεν θα σε ενοχλήσει και δεν θα σε αποσυντονίσει από αυτό. Το πρωί ο εγκέφαλός σου δουλεύει καλύτερα ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με πνευματική εργασία. Έχει διαπιστωθεί ότι οι περισσότεροι συγγραφείς γράφουν πρωινές ώρες. Αυτό που κερδίζεις, λοιπόν, είναι ώρες συγκέντρωσης με τον πιο παραγωγικό σου εαυτό.

Τι χάνεις

Δεν σου εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση παραπάνω ώρες. Αν ξυπνάς πρωί σημαίνει ότι θα κοιμάσαι νωρίς το βράδυ, διαφορετικά δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί. Εκτός κι αν κοιμάσαι λιγότερο κάτι που είναι πολύ κακή ιδέα. Αν γίνεις νυχτοπούλι, το πρωινό ξύπνημα θα σε ζορίζει πολύ και η υπόλοιπη μέρα σου δεν θα είναι παραγωγική. Αντίθετα, θα νιώθεις εξάντληση χωρίς προφανή λόγο.

Ξεμένεις από χρόνο

Το να κοιμάσαι από τις 9 φαντάζει αδιανόητο. Αν υποθέσουμε ότι σχολάς από τη δουλειά σου στις 5, αυτό σημαίνει ότι έχεις 4 ώρες για να στριμώξεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ώρα που κάνεις για να επιστρέψεις σπίτι σου από το γραφείο άρα σου μένει ακόμα λιγότερος χρόνος για να τον αφιερώσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η κατακλείδα σε αυτό είναι ότι πρέπει να έχεις πρόγραμμα και να μην παρεκλίνεις από αυτό και ούτε να σπαταλάς χρόνο χαζολογώντας στα social media ή σε πράγματα που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αυτό μπορεί να σε κάνει σα να ζεις μέσα σε ένα κουτί αλλά έχει στο νου σου ότι η πειθαρχία αυτή εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο σκοπό.

Δώσε στον εαυτό σου μια ελεύθερη μέρα

Αν μία μέρα αργήσεις να κοιμηθείς δεν σημαίνει ότι θα καταστρέψεις όλη σου τη ρουτίνα. Αν το κάνεις για παραπάνω από μία, ίσως συμβεί. Μπορείς να αφήσεις μια ελεύθερη μέρα για να ξενυχτίσεις με τους φίλους σου και να νιώσεις ότι σπας τους κανόνες. Αν θες όμως να ξυπνάς πρωί πρέπει να υπάρχουν κανόνες.

Σύγκρινε τα θετικά με τα αρνητικά

Κάνε στον εαυτό σου αυτές τις δύο ερωτήσεις: Τι θα κερδίσω αν έχω επιπλέον ώρες το πρωί; Τι θα χάσω αν έχω λιγότερες ώρες το βράδυ; ‘Επειτα, αναρωτήσου αν τα πλεονεκτήματα υπερνικούν τα μεινοκτήματα. Αν το πρόσμο είναι αρνητικό τότε δεν έχεις λόγο να ξυπνάς κάθε πρωί στις 5. Αν το πρόσημο είναι θετικο τότε υπάρχουν παρακάτω κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Υπογραμμίζοντας στον εαυτό σου την ώρα που πρέπει να ξυπνήσεις δεν θα βοηθήσει. Ίσως σου δημιουργήσει μία άρνηση και σε δυσκολέψει ακόμα περισσότερο να κοιμηθείς νωρίς το βράδυ. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι focus στη ρουτίνα του ύπνου.

Κοιμήσου αρκετά

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μπορούν να κοιμούνται τις ώρες που κοιμόντουσαν και πριν και να καταφέρουν να ξυπνούν πρωί. Αν αυτό είναι μόλις 6 ώρες τότε σίγουρα δεν είναι αρκετές. Το πρωινό ξύπνημα απαιτεί έναν 8ωρο ύπνο. Μόνο έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Κοιμήσου παραπάνω (στην αρχή)

Δεν είναι εύκολο ο οργανισμός σου να αποκτήσει μια τέτοια συνήθεια κατευθείαν. Δώσε λίγο χρόνο προσαρμογής και ξεκινά σταδιακά να ξυπνάς όσο πιο νωρίς μπορείς. Την πρώτη εβδομάδα ίσως χρειάζεται να κοιμάσαι λίγο παραπάνω μέχρι να μάθει σιγά σιγά το σώμα σου να είναι εξοικειωμένο με το σκοτάδι που υπάρχει έξω όταν ξυπνάς στις 5. Την πρώτη εβδομάδα μπορείς να ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρι, ότι ώρα το σώμα σου νιώσει έτοιμο. Σιγά σιγά θα μπει σε πρόγραμμα.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ο χρόνος προσαρμογής είναι απαραίτητος και σημαίνει ότι δεν θα δεις κατευθείαν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που περιμένεις. Το να αλλάξεις συνήθειες ετών, όσον αφορά τη ρουτίνα του ύπνου, δεν είναι μια απλή διαδικασία. Χρειάζεται υπομονή. Διαφορετικά θα απογοητευτείς πολύ νωρίς και δεν θα φτάσεις ποτέ το στόχο σου.

Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα με τη μία

Χρειάζεται ένα βήμα κάθε φορά. Για να δείξεις κατανόηση στον εαυτό σου, φαντάσου τη ζωή ενός ανθρώπου που χρειάζεται βοήθεια. Για παράδειγμα: μια φίλη σου που έχει είναι στα 30 της και μένει ακόμα με τους γονείς χωρίς να κάνει τίποτα στη ζωή της. Οι συμβουλές που θα της έδινες θα ήταν να βρει σπίτι, να φτιάξει τη διατροφή της, να πηγαίνει γυμναστήριο, να διαβάζει βιβλία και να κάνει κάτι δημιουργικό κάθε μέρα. Πώς θα τα κάνει όλα αυτά; Σίγουρα όχι όλα μαζί. Αν μπει σε αυτή τη διαδικασία τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα κάνει τίποτα και θα παραμείνει στις παλιές της συνήθειες. Σε αυτή την περίπτωση θα έδειχνες κατανόηση και θα τη βοηθούσες να κάνει τις αλλαγές σταδιακά. Αυτό ισχύει και για εσένα. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα με τη μία. Για αρχή, επικεντρώσου στην ώρα που θα ξυπνήσεις. Έπειτα θα ασχοληθείς με το να είσαι παραγωγική. Αν ο στόχος είναι να γυμνάζεσαι το πρωί, ξεκίνα με το να το κάνεις για 5 λεπτά, στη συνέχεια 15 και στο τέλος θα φτάσεις αυτό που θέλεις.

Διασκέδασέ το (στην αρχή)

Αν ξυπνήσεις μια μέρα και νιώσεις έτοιμη για το στόχο σου τότε προχώρα. Αν όχι, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία ναπεράσει όμορφα κάνοντας κάτι άλλο: διαβάζοντας ένα βιβλίο ή πίνοντας καφέ μπροστά στην τηλεόραση. Τον πρώτο καιρό μπορεί να μην τα καταφέρεις παρόλο που ξυπνάς πρωί να μπεις σε μια ρουτίνα. Δεν πειράζει, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπεις ποτέ. Δώσε μια επιβράβευση στον εαυτό σου που ξύπνησες και σταδιακά θα μπει σε πρόγραμμα.

ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ

Βρες με ποια σειρά θα κάνεις κάποια πράγματα το πρωί. Αυτό θα σου δημιουργήσει θα σου δώσει μεγαλύτερο κίνητρο γιατί ολοκληρώνοντάς τα θα νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Βρες τη ρουτίνα που σου ταιριάζει

Μπορεί να έχεις ήδη μια σειρά πραγμάτων στο μυαλό σου. Αν όχι μια πρόταση είναι o διαλογισμός, η yoga ή απλά το να φτιάξεις καφέ ή τσάι. Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις αλλά να δώσεις στο σώμα σου μια συνήθεια. Έτσι θα καταλαβαίνει ότι είναι σε διαδικασία αφύπνισης. Εκπαιδεύεις το σώμα δου.

ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Μια καλή συμβουλή είναι να μην χρησιμοποιείς ξυπνητήρι για να ξυπνήσεις αλλά να το έχεις σαν back up. Μπορείς να το βάλεις λίγο πιο μετά από την ώρα που θέλεις να σηκωθείς για να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να ξυπνάς χωρίς αυτό.

Πειραματίσου με τα ξυπνητήρια

Διάξελε όμως κάποιο που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σου για να σου είναι και πιο έυκολο. Υπάρχουν τόσες επιλογές εκεί έξω πουμπορείς να ανακαλύψεις με ένα γρήγορο google search αν δεν έχεις βρει ακόμα το δικό σου αγαπημένο. Δεν μιλάμε απλά για τον ήχο, αν θα έχει δόνηση ή αν θα χτυπάει επαναλαμβανόμενα. Υπάρχουν ακόμα και εφαρμογές που βάζουν κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο να σε ξυπνήσει! Κάποιοι χρησιμοποιούν ξυπνητήρι με φως: ξεκινάει να φωτίζει σταδιακά μισή ώρα από την ώρα που έχει οριστεί ως ώρα αφύπνισης.

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αν θες να δώσεις στον εαυτό σουτην ευκαιρία να είσαι παραγωγική το πρώι μείνε μακριά από το κινητό σου τα βράδια. Περιορίζεις έτσι τις πιθανότητες να χαζολογήσεις στο διαδίκτυο και να χάσεις χρόνο σε πράγματα που δεν σου είναι χρήσιμα.

Βαρετό περιβάλλον ύπνου

Δεν χρειάζεται κοντά στο κρεβάτι σου να έχεις κάτι που να σου προκαλεί αναστάτωση πριν τον ύπνο ή αφού ξυπνήσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το κινητό, το ίδιο ισχύει για το lap top και το tablet σου. Αυτό σε βοηθάει σε δύο πράγματα: Κοιμάσαι καλύτερα. Αποχωρίζεσαι το κρεβάτι σου πιο εύκολα.

Άφησέ το όσο πιο μακριά μπορείς

Αν το έχεις δίπλα στο κρεβάτι θα μπεις στον πειρασμό να το τσεκάρεις πριν κοιμηθείς, να στείλεις μηνύματα ή να απαντήσεις σε κάποια. Θα τσεκάρεις φυσικά τις τελευταίες ενημερώσεις στα social media ή θα αναζητήσεις video στο YouTube με την πρόφαση ότι θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς. Όσο πιο πολύ το κάνεις τόσο πιο εύκολα θα το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία να μείνεις παραπάνω στο κρεβάτι το πρωί.

Βάλτο σε άλλο δωμάτιο

Το ιδανικό θα ήταν να το αφήσεις έξω από την κρεβατοκάμαρά σου. Ακούγεται ακραίο ειδικά αν είσαι εθισμένη σε αυτό αλλά δεν είναι αδύνατο. Διάλεξε ένα δωμάτιο του σπιτιού με πρίζα και άφησέ το να φορτίσει έτσι ώστε το πρωί που θα σηκωθείς και το αναζητήσεις, να ειναι έτοιμο για χρήση.

Πηγή: marieclaire.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

05:3021/11

Ανακαίνιση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Θήβας Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

05:0021/11

Φιλιππίνες: Σύλληψη για όσους ατμίζουν δημοσίως Διεθνή

04:3021/11

Θεσσαλονίκη: Παραστάσεις εκπαιδευτικών για καλό σκοπό Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

04:0021/11

H Άσπα Τσίνα μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο Ελλάδα

03:3021/11

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Ελλάδα ,Πολιτισμός

03:0021/11

Τα δισεκατομμύρια των Kardashian – Jenner Lifestyle

02:3021/11

Νέα εποχή στα βιντεοπαιχνίδια από τη google Τεχνολογία

02:0021/11

Κάπνισμα: H ελληνική μέθοδος για να το κόψετε Ελλάδα ,Υγεία

01:3021/11

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η ισχυρότερη influencer για το 2019 Lifestyle

01:0021/11

Τρέξιμο: Τι να αλλάξουμε για να μην πονούν τα γόνατά μας Υγεία

00:3021/11

Ποδόσφαιρο: Εποχή Μουρίνιο στη Τότεναμ Αθλητισμός

23:5920/11

Νέα Τρίγλια: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4820/11

O Ντόναλντ Τουσκ νέος πρόεδρος του ΕΛΚ Διεθνή

23:4020/11

Κόκκαλης-Μαρινάκης: «Πινγκ-Πονγκ» επιστολών – Μεγαλώνει η κόντρα Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

23:2420/11

Έρχονται οι «Ανοιχτές Μέρες» του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:0820/11

«Κοιμήθηκε» ο Αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος Διάφορα ,Ελλάδα

22:5320/11

Η σοφία της ημέρας! Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22:3720/11

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Ανάληψη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:2720/11

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει φτάσει στα όρια της Διεθνή ,Κοινωνία ,Πολιτική

22:1220/11

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυκάστρου Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

21:5720/11

Μοναστηρίου: Επεισόδιο με αλλοδαπούς – Προσαγωγές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:4520/11

Κροατία: Ποιους συνάντησε ο Πρωθυπουργός Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

21:3020/11

Διαβατά: Ένταση μεταξύ κατοίκων για το προσφυγικό (ΦΩΤΟ-VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:1320/11

Μπάκινγχαμ: Εκτός καθηκόντων ο πρίγκιπας Άντριου Διεθνή

20:5620/11

Ντόρα: Το έγγραφο του Χρυσοχοϊδη ισχύει και για τα Χανιά Ελλάδα ,Πολιτική

20:4520/11

Γλυκιά έκπληξη για Φώφη ενόψει «πικρού» συνεδρίου (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

20:3620/11

Σε κυκλοφορία η γέφυρα της Δυτικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:2720/11

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση βουλευτών για αντιπυρική προστασία Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

20:1820/11

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή πάνω από 5,7 εκατ. ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Φορολογία

20:0920/11

Global Greece: To ταξίδι των ελληνικών τροφίμων στις ξένες αγορές Θέματα GR Times ,Οικονομία

20:0120/11

Πλακιωτάκης και Γερμανός Πρέσβης για το μεταναστευτικό Ελλάδα ,Πολιτική

19:5020/11

Χρυσοχοΐδης: Η εποχή της ανασφάλειας θα τελειώσει Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

19:3920/11

Καμάρα: Συγκέντρωση για την Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2620/11

ΑΣΟΕΕ: Ένταση και ξύλο στην γενική συνέλευση (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

19:1520/11

Καζακστάν: Κύκλωμα παράνομων μεταμοσχεύσεων Διεθνή

19:0220/11

Μητσοτάκης: Στοίχημα να επιστρέψουν όσοι έφυγαν τα χρόνια της κρίσης Πολιτική

18:5720/11

Θεσσαλονίκη:»Μεταμφιέζονται»σε πρόσφυγες για να ζητιανεύουν! Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:5220/11

Τι αφορούσαν οι πρώτες κλήσεις στο 1142 Ελλάδα

18:3120/11

Σύσκεψη Φ. Γεννηματά με στελέχη της Βόρειας Ελλάδας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Κόμματα

18:1520/11

«Βενετία» έγιναν τα Νέα Πλάγια – Πλημμύρισαν σπίτια (ΦΩΤΟ-VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

18:0920/11

ΕΣΗΕΑ: Απαράδεκτο να στοχοποιούνται οι δημοσιογράφοι από την αστυνομία Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5820/11

Κρατούμενος των φυλακών Νιγρίτας παραβίασε άδεια Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5020/11

Chat για live betting! Αθλητισμός

17:4020/11

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κυβερνητικές εξαγγελίες επιβεβαιώνουν το μπάχαλο στο προσφυγικό Κόμματα ,Πολιτική

17:2720/11

Τελεσίγραφο 15 ημερών σε καταληψίες από Χρυσοχοΐδη Πολιτική

17:2220/11

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και γονέων μαθητών για τα κενά Θεσσαλονίκη

17:1320/11

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 40 κλήσεις για άντληση υδάτων σε υπόγεια Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0320/11

ΟΑΣΘ: Παράταση εκκαθάρισης ή «θάνατος» σε 15 ημέρες Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:0220/11

Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

17:0120/11

Για απάτη 15 εκατ. ευρώ καταζητείται στη Γερμανία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:5720/11

Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ που… σφυρίζει (VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:5220/11

Βόλος: Μαθητής λιποθύμησε από αλκοόλ σε σχολείο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4320/11

Τραγωδία στη Ρόδο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – ένας νεκρός Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3320/11

Εύοσμος: Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για απλήρωτους εργαζόμενους (VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:1720/11

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες Μόριες (VIDEO-ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κόμματα

16:1120/11

Live the Magic of Christmas στο Mediterranean Cosmos Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

16:0520/11

ΠΕΔ-ΚΜ: Συγχαρητήρια Ι. Καϊτεζίδη στον Στέφανο Τσιτσιπά Τοπική Αυτοδιοίκηση

15:5420/11

ΗΠΑ: 16χρονη ετοίμαζε επίθεση σε εκκλησία Αφροαμερικανών Διεθνή

15:4520/11

Δεκατέσσερις Έλληνες ανάμεσα στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη ερευνητική επιρροή παγκ... Ελλάδα

15:3520/11

Ερώτηση για τον ΟΑΣΘ από 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

15:3420/11

Πώς θα είναι τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους μετανάστες (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

15:2420/11

N. Δένδιας: Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία Πολιτική

15:1920/11

Άνοιξε η πλατφόρμα για το πετρέλαιο θέρμανσης Ελλάδα ,Κοινωνία

15:1520/11

Άνοιξε ο δρόμος στα Κουφάλια – Κανονικά η κυκλοφορία προς Χαλκηδόνα (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:1020/11

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Η εποχή της ανοχής της βίας τέλειωσε Πολιτική

15:0520/11

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη – Ισχυρές καταιγίδες και λασποβροχές Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5420/11

Υπόθεση Novartis: Ο εισαγγελέας ζήτησε από τη Βουλή τα πρακτικά της κατάθεσης Φρουζή Πολιτική

14:4320/11

Ρένα Πάντα: Στα αζήτητα του νεκροτομείου για 5η ημέρα η τραγουδίστρια Ελλάδα

14:3420/11

Αγρίνιο: Ανήλικος επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ενέσεις ινσουλίνης Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2520/11

Στάσεις εργασίας στο μετρό την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1520/11

Καιρός: Η κακοκαιρία «χτύπησε» την Βόρεια Ελλάδα – Που υπάρχουν προβλήματα Ελλάδα ,Κοινωνία

14:0720/11

Στα 3,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2019 Οικονομία

14:0020/11

Αδέσποτα: «Όχι» στα παράνομα καταφύγια – Ίδρυση διαδημοτικών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:5720/11

Κομισιόν: Επιτυχής η τέταρτη αξιολόγηση στην Ελλάδα – Εγκρίθηκε το προσχέδιο του ... Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

13:4720/11

Πορευόμαστε την οδό του μαρτυρίου; Άρθρα

13:4220/11

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Φωταγώγηση κτιρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3220/11

Γ. Βρούτσης: Εκτός πραγματικότητας το δημοσίευμα για το ασφαλιστικό των αγροτών Πολιτική

13:2420/11

Κρήτη: Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στις Κορφές Ελλάδα ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ