Χωρίς κόσμο και υπό πρωτοφανή μέτρα η ορκωμοσία Μπάιντεν

Χωρίς κόσμο και υπό πρωτοφανή μέτρα η ορκωμοσία Μπάιντεν
Διεθνή   | 19/01/2021 | 15:50

Ο Τζο Μπάιντεν θα ξεκινήσει τη θητεία του ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου, σε μία τελετή ορκωμοσίας τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ήδη διασφαλίσει ότι η μετάβαση της εκτελεστικής εξουσίας θα γίνει παρουσία λίγων. Η άρνηση του Τραμπ να παραβρεθεί στην τελετή αλλά και τα τραγικά γεγονότα στο Καπιτώλιο, μετά την εισβολή οπαδών του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου έχει φέρει την Ουάσιγκτον σε μία προετοιμασία της εθνικής ασφάλειας που θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Πάνω από 20.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς αναμένεται να βρίσκονται στην Ουάσιγκτον πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας D.C. Robert J. Contee III. Το Καπιτώλιο ήδη περιβάλλεται από περίφραξη και, σε μια πρωτοφανή κίνηση, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου αποφάσισε να κλείσει προσωρινά τον χώρο του Μνημείου του Ουάσιγκτον για σχεδόν μια εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος Τραμπ σχεδιάζει να φύγει από τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη το πρωί πριν ορκιστεί ο Μπάιντεν, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της διοίκησης. Έτσι γίνεται ο πρώτος πρόεδρος σε 152 χρόνια, που δεν θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του διαδόχου του. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν events, προσωπικότητες από την μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, πολιτικοί και πρώην πρόεδροι αλλά και μία εικονική ορκωμοσία εφάμιλλη της διαδικτυακής εκδήλωσης της Εθνικής Συνέλευσης των Δημοκρατικών.

Πότε είναι η τελετή Σύμφωνα με το νόμο, η ημέρα της ορκωμοσίας είναι η 20η Ιανουαρίου. Οι εναρκτήριες ομιλίες είναι συνήθως προγραμματισμένες για τις 11:30 (τοπική ώρα) και ο Τζο Μπάινετν και η Καμάλα Χάρις αναμένεται να ορκιστούν το μεσημέρι. Ο κ. Μπάιντεν αναμένεται να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο αργότερα μέσα στην ημέρα.

Το μόνο απαιτούμενο για την ορκωμοσία είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος να απαγγέλλει τον προεδρικό όρκο της θητείας του: «Ορκίζομαι να εκτελέσω πιστά (τα καθήκοντα) του Γραφείου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, να διατηρήσω, να προστατεύσω και να υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών». Μόλις εκφωνήσει αυτά τα λόγια, ο κ. Μπάιντεν θα πάρει τη θέση του ως 46ος πρόεδρος και η βασική τελετή ορκωμοσίας θα ολοκληρωθεί. Η Καμάλα Χάρις θα γίνει αντιπρόεδρος μόλις ορκιστεί και αυτή, κάτι που συνήθως συμβαίνει λίγο πριν την ορκωμοσία του προέδρου.

Ποιος διοργανώνει την τελετή

Η Κοινή Επιτροπή Κογκρέσου για τις Τελετές Ορκωμοσίας (JCCIC) είναι υπεύθυνη για τον προγραμματισμό στο Καπιτώλιο στις 20 Ιανουαρίου. Το θέμα της τελετής της ορκωμοσίας θα είναι «Η αποφασισμένη δημοκρατία μας: Σφυρηλατώντας μια πιο τέλεια ένωση». Η εξαμελής επιτροπή διευθύνεται από τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Roy Blunt και περιλαμβάνει τον ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας, τον επίσης Ρεπουμπλικάνο Mitch McConnell, την γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Amy Klobuchar, την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, τον ηγέτης της πλειοψηφίας της Βουλής, Steny H. Hoyer και τον ηγέτη της μειοψηφίας αντίστοιχα, Kevin McCarthy. Η προεδρική επιτροπή ορκωμοσίας του Μπάιντεν (PIC), η οποία ξεκίνησε επίσημα στις 30 Νοεμβρίου, είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και τη χρηματοδότηση των τελετών της ίδιας της ορκωμοσίας, των παρελάσεων, των γκαλά και των χοροεσπερίδων (εάν υπάρξουν φέτος). Το PIC διευθύνεται από τον Tony Allen, πρόεδρο του κρατικού πανεπιστημίου του Delaware, ο οποίος υπηρέτησε ως ειδικός βοηθός και συγγραφέας των ομιλιών του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών της καριέρας του στη Γερουσία.

Πού θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Ο Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις αναμένεται να ορκιστούν κατά τη διάρκεια τελετής στο Δυτικό Μέτωπο του Καπιτωλίου, σύμφωνα με την JCCIC. Το PIC του Μπάιντεν είπε ότι θα δώσει μια εναρκτήρια ομιλία από την πλατφόρμα που έχει χτιστεί εκεί για την τελετή. Η συμμετοχή, η οποία θα είναι περιορισμένη, θα περιλαμβάνει άλλους εκλεγμένους αξιωματούχους. Μία παράδοση που θα διατηρηθεί είναι ότι ο Μπάιντεν και η Χάρις θα ορκιστούν μπροστά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, με θέα στο Mall (μια παράδοση που ξεκίνησε με τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1981). Περίπου 200 άτομα θα καθίσουν μαζί τους στην σκηνή, τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις. Θα φορoύν μάσκες και όλοι στην πλατφόρμα θα πρέπει να έχουν κάνει τεστ κατά του κορωνοϊού εντός δύο ημερών από την ίδια την εκδήλωση, σύμφωνα με την Washington Post. Στο παρελθόν, έως και 200.000 εισιτήρια ήταν διαθέσιμα ώστε να παραβρεθούν αξιωματούχοι και όχι μόνο στην επίσημη τελετή, αλλά φέτος λόγω του κορωνοϊού δόθηκαν μόνο 1.000 εισιτήρια. Ο Μπάιντεν, η Χάρις και οι σύζυγοί τους στη συνέχει θα οδηγηθούν συνοδεία μελών του στρατού και μίας μπάντας, στον Λευκό Οίκο.

Χωρίς τον Τραμπ η ορκωμοσία

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter διευκρίνισε ότι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή. Ο Τραμπ γίνεται έτσι ο πρώτος πρόεδρος που δεν θα είναι παρών στην ορκωμοσία του διαδόχου του, μετά τον Άντριου Τζόνσον, ο οποίος αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή για τον νέο Πρόεδρο Οδυσσέα Σ. Γκραντ το 1869. Παραδοσιακά, ο απερχόμενος πρόεδρος καλωσορίζει τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο το πρωί της τελετής. Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα φιλοξένησε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τσάι το 2017 προτού μεταβούν μαζί στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ο Αντιπρόεδρος Πενς, ωστόσο, είπε ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία Μπάιντεν. Ποιος άλλος θα παρευρεθεί στην τελετή; Οι πρώην πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους δήλωσαν όλοι ότι θα παρευρεθούν στην ορκωμοσία του Μπάιντεν, καθώς και οι πρώτες κυρίες Μισέλ Ομπάμα και Λόρα Μπους αλλά και η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ και η πρώην Πρώτη Κυρία Ρόζαλιν Κάρτερ, ωστόσο, δεν θα είναι στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη. Αυτή θα είναι η πρώτη τελετή ορκωμοσίας που δεν θα παραβρεθεί ο 96χρονος Κάρτερ. Εκπρόσωπος του The Carter Center στην Ατλάντα είπε ότι οι Καρτέρ στέλνουν ωστόσο τις «καλύτερες ευχές» τους. Στις λαμπερές παρουσίες περιλαμβάνονται οι Lady Gaga, η οποία θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στην τελετή ορκωμοσίας, και η Τζένιφερ Λόπεζ, που θα δώσει μία ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Η απροσπέλαστη Ουάσιγκτον Θα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να κινηθεί κανείς σε περιοχές της Ουάσιγκτον τις επόμενες ημέρες. Η Μυστική Υπηρεσία έχει ορίσει κόκκινες και πράσινες ζώνες για περιορισμένη κυκλοφορία. Μεγάλα τμήματα του κέντρου βρίσκονται σε αποκλεισμό μέχρι την τελετή ορκωμοσίας. Δεκατρείς σταθμοί του μετρό κοντά στο πάρκο και το Καπιτώλιο είναι κλειστοί. Το Arlington Memorial Bridge και το Rock Creek Parkway είναι κλειστά. Οι δρόμοι είναι κλειστοί και ισχύουν περιορισμοί στάθμευσης γύρω από το Καπιτώλιο, το Μνημείο του Λίνκολν, το Union Station, το Mall και τον Λευκό Οίκο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07:4504/03

Sani/Ikos: Ασυγκράτητοι οι Βρετανοί- ανοίγουν όλα τα ξενοδοχεία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

07:3304/03

Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση με γκαζάκι σε είσοδο πολυκατοικίας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:3004/03

Τσικνοπέμπη στη Θεσσαλονίκη, περασμένα μεγαλεία… (ΦΩΤΟ+VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1504/03

Σε ισχύ από σήμερα αυστηρότερα μέτρα στις μετακινήσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:0504/03

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:0004/03

O καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

23:5903/03

Ινδία: Σχεδόν 15.000 κρούσματα Covid σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/03

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά τον Δημήτρη Εϊπίδη Πολιτισμός

23:4003/03

Ήπειρος: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:3003/03

Προς προσεκτική χαλάρωση των περιορισμών η Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2603/03

Άκης Σκέρτσος: Από τον Απρίλιο θα έχουμε σταδιακή μόνιμη άρση πολλών περιοριστικών μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2503/03

Η αποστολή του Άρη για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό! Αθλητισμός

23:2003/03

Η Άγκυρα δεν επιδιώκει απαραιτήτως να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35 Διεθνή

23:1003/03

Διαδικτυακό Σεμινάριο Χ.Α.Ν.Θ. «Εισαγωγή στη Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή» Θεσσαλονίκη

23:0003/03

Υπέρ της χαλάρωσης του lockdown η πλειοψηφία των Γερμανών Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5703/03

Σε «βαθύ κόκκινο» όλη η ΠΕ Θεσσαλονίκης – Τι αλλάζει στον Δ. Κορδελιού-Ευόσμου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:5503/03

Η ΕΛΟΠΥ χορηγός στο Blue Economy Forum του Οικονομικού Forum Δελφών Επιχειρήσεις

22:5503/03

Ισπανία-Covid-19: Ξεπέρασαν τους 70.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5003/03

Γαλλία: Zήτησαν από τον γείτονά τους ένα πριόνι για να τεμαχίσουν το θύμα τους Διεθνή

22:4003/03

Σφραγισμένο γράμμα διαβάστηκε με ψηφιακό «ξεδίπλωμα» Διεθνή ,Τεχνολογία

22:3003/03

ΥΠΕΞ: Αλληλεγγύη από το Ισραήλ για τον σεισμό Ελλάδα ,Πολιτική

22:2403/03

«Κορωνοϊός. Ένας χρόνος δοκιμασίας και περίσκεψης», από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία Πολιτισμός

22:2003/03

Άγγ. Συρίγος: Αυτονόητη η συνεχής επικοινωνία με τους πρυτάνεις Παιδεία ,Πολιτική

22:1003/03

ΗΠΑ: Οι δασμοί αντιντάμπινγκ σε εισαγόμενα φύλλα αλουμινίου από 18 χώρες Διεθνή ,Επιχειρήσεις

22:0803/03

Όλα όσα ανακοίνωσε ο Νικ. Χαρδαλιάς για τις αθλητικές δραστηριότητες Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0003/03

Γαλλία: Το Παρίσι ζητεί συνεδρίαση του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Διεθνή ,ΕΕ

21:5503/03

Σεισμός: 300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα Κοινωνία

21:5003/03

Υπό παρακολούθηση η AfD ως «ύποπτη περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού Διεθνή

21:4503/03

Υπόθεση Λιγνάδη: Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του ηθοποιού Κοινωνία

21:4003/03

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3503/03

Κλειστά την Πέμπτη εκπαιδευτικές δομές και βρεφονηπιακοί του ΟΑΕΔ σε Λάρισα, Τρίκαλα κα... Κοινωνία ,Παιδεία

21:3003/03

Sputnik-V: Επείγουσα χρήση σε τρεις αφρικανικές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2003/03

Σπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί Lifestyle

21:1703/03

Ιταλία-Covid-19: 20.884 νέα κρούσματα – 347 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/03

Αγοραστός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελασσόνα- 1.500 άτομα σε σκηνές και ξενοδοχεία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:1003/03

Τέξας: Αίρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή

21:0703/03

Σουηδία: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Διεθνή

21:0403/03

Τσαϊρίδης: Δεν μπορούμε οι αστυνομικοί να κάνουμε «ανάκριση» στους πολίτες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0003/03

Βέλγιο: Το εμβόλιο της ΑstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί και στους άνω των 55 Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5403/03

Στήθηκαν από σήμερα οι «φουφούδες» της Τσικνοπέμπτης (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:5003/03

Μεξικό: Πάνω από 7.900 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4403/03

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πόση ανευθυνότητα και πόση υποκρισία!» Κόμματα ,Πολιτική

20:4003/03

Κ. Χατζηδάκης: Το 2021 έτος εφαρμογής του πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία Πολιτική

20:3303/03

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα Ελλάδα ,Σημαντικά

20:3303/03

Πιστώνονται σήμερα 162,6 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας 6 και ιδιοκτήτες ακ... Κοινωνία ,Οικονομία

20:3003/03

Ελπιδοφόρος: Οι γυναίκες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ενοριών μας στην Αμερική Διεθνή

20:2003/03

Βόλος: Έκλεψαν ηχείο από κέντρο διασκέδασης Ελλάδα

20:1503/03

ΓΕΕΘΑ: Στις δύσκολες περιστάσεις οι ΕΔ βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας Κοινωνία ,Πολιτική

20:1003/03

Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πρόκληση για το σήμερα και το αύριο Πολιτική

20:0603/03

Tweet του Κυρ. Μητσοτάκη για το τηλεφώνημα με τον διευθυντή του σχολείου στο Δαμάσι Κοινωνία ,Πολιτική

20:0503/03

ΑΑΔΕ: Ανοίγει η δυνατότητα για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων Ελλάδα ,Φορολογία

20:0103/03

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διάσπαρτες εστίες φωτιάς στη Δυτική Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0003/03

Άδ. Γεωργιάδης: «Οι γιατροί έχουν την ευθύνη να κάνουν ό,τι πρέπει για να μην πεθάνει ο... Βουλή ,Πολιτική

19:5003/03

Διακοπή νερού αύριο στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη

19:4903/03

Κώστας Παπαζάχος: Για τρεις μήνες θα γίνονται μετασεισμοί (VIDEO) Κοινωνία

19:4003/03

ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης με υπογραφή Μητσοτάκη» Κόμματα ,Πολιτική

19:3003/03

Καραμανλής: Πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που γίνονται προσλήψεις στα ΜΜΜ Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:2403/03

Τι ισχύει για τα σχολεία στις περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

19:2003/03

Χιλή: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί για Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1003/03

Η Ρωσία περνά στην αντεπίθεση μετά τις κυρώσεις από ΗΠΑ-ΕΕ Διεθνή

19:0603/03

Φιλιππίδης: Σήμερα 100 νεκροί από Covid, αύριο 1.000 από φτώχεια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

19:0003/03

Αναστολές Μαρτίου: Διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:5003/03

Όρμπαν προς Βέμπερ: Αποχωρούμε αμέσως από το ΕΛΚ Διεθνή

18:4903/03

Στοίχημα: Με νέο τεχνικό η Κροτόνε και το 1.90 στο Κύπελλο Γερμανίας Αθλητισμός

18:4103/03

Στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο η Θεσσαλονίκη και άλλες 16 περιοχές της χώρας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4003/03

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος Ελλάδα

18:3803/03

Σεισμός Ελασσόνα: Επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με διευθυντή σχολείου που έσωσε μαθητές κα... Κοινωνία ,Πολιτική

18:3703/03

Δ.Παπαστεργίου για σεισμό: Μείνετε σε ασφαλή σημεία Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:3003/03

Βεβαιώσεις αποδοχών: Έως τις 29 Μαρτίου η αποστολή στοιχείων στην ΑΑΔΕ Κοινωνία ,Οικονομία

18:2903/03

Πιο σκληρό lockdown από αύριο στις 6 – Τι αλλάζει στα sms Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2403/03

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2203/03

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. Κοινωνία ,Παιδεία

18:2003/03

Γεραπετρίτης: Κλείνουμε τα «παράθυρα» κινητικότητας Πολιτική

18:1803/03

Στ. Πέτσας: Άμεσα θα συνδράμει η Πολιτεία στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Πολιτική

18:0503/03

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το συμβούλιο χρηστών του λιμένα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

18:0003/03

Δείτε LIVE τις έκτακτες ανακοινώσεις Κικίλια – Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0003/03

Η στιγμή του σεισμού, όπως καταγράφηκε από κάμερες σε πολλές περιοχές (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:5903/03

Πάϊατ: Κατηγόρησε την Κίνα για βιομηχανική κατασκοπεία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

17:5403/03

Χάρτης κρουσμάτων: Σχεδόν τα μισά στην «κόκκινη» Αττική Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5003/03

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid tests από το Νέο Πάρκο Άνωθεν Περιφερειακού Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:3903/03

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 2.702 κρούσματα σήμερα! Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3503/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Η εργασία πρέπει να είναι στη βασική πολιτική ατζέντα του ΕΛΚ για την ... Πολιτική

17:3103/03

Lockdown: Στο «κόκκινο» όλη η Ελλάδα – Ποια μέτρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:3003/03

Έλεγχοι Covid: 149 καμπάνες για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2303/03

Επικοινωνία Ν. Κεραμέως με πρυτάνεις με αφορμή τις καταλήψεις Παιδεία ,Πολιτική

17:2203/03

Πιερρακάκης: Δίκτυα 5G, smart τεχνολογίες και industry 4.0 Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

17:2003/03

Συνδράμει στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές ο δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

17:1003/03

Σχοινάς: Κορυφαία στιγμή αλληλεγγύης η επίσκεψη των ηγετών της ΕΕ στον Έβρo Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

17:0003/03

Πώς θα γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

16:5003/03

Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας Πολιτική

16:4003/03

Ζαχαράκη: Μέριμνα της κυβέρνησης η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων Πολιτική

16:3903/03

Διαμαρτυρία μαθητών στον Εύοσμο: Ζητούν να ανοίξουν τα σχολεία (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3003/03

Θ. Καράογλου: Να χτίσουμε κοινωνικό μέτωπο ευθύνης ενάντια στην τρομοκρατία Πολιτική

16:2003/03

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας της περιφέρειας Θεσσαλίας Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

16:1503/03

Ευ. Λέκκας στο GRTimes: Ισχυρός ο σεισμός – Αισθητός στη μισή Ελλάδα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:1003/03

Γεννηματά: Το lockdown ακορντεόν είναι καταστροφή Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Τουλάχιστον 30 σπίτια με ζημιές – Έξι απεγκλωβισμοί Κοινωνία ,Σημαντικά

15:5003/03

Μητσοτάκης: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μετα... Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:4003/03

Οι γυναίκες δίνουν στην πρώτη γραμμή τον αγώνα κατά της πανδημίας Άποψη ,Άρθρα

15:3703/03

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Έλεγχοι- κανένα πρόβλημα στο δίκτυο φ/α στη Θεσσαλία μετά το σεισμό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

15:3703/03

Μαρκάκη- Ζαμπακίδης για «Τα πρόσωπα της Επανάστασης του 1821» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

15:3003/03

Ανακοίνωση Facebook για πρόσφατες δημοσιεύσεις που είχαν αφαιρεθεί Κοινωνία ,Τεχνολογία

15:2003/03

Ολλανδία: Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1503/03

Δ. Γιάννου: Ο σχολικός εκφοβισμός υπάρχει (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

15:1003/03

Καλαφάτης: Η λύση είναι στα χέρια του Κουφοντίνα Κοινωνία ,Πολιτική

15:0103/03

Κ. Παπαζάχος: Ήταν ο κύριος σεισμός – Οι μεγάλες δονήσεις του ρήγματος Τυρνάβου Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Επιστήμη

15:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Εγκέλαδος» Κοινωνία ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ