Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής 2022 θα πραγματοποιηθεί τόσο στο συνεδριακό κέντρο Huntington Place του Ντιτρόιτ όσο και γύρω από το κέντρο του Ντιτρόιτ με εσωτερικές και εξωτερικές διαδραστικές οθόνες.

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής δήλωσε ότι η έκθεση του 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο κέντρο του Ντιτρόιτ.

Ο Ροντ Άλμπερτς, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων του Ντιτρόιτ και της NAIAS, επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες κατά την παρουσίαση των βραβείων Αυτοκινήτου, Φορτηγού και Οχήματος της Χρονιάς Βόρειας Αμερικής για το 2022.

Οι Ημέρες Τύπου και Τεχνολογίας θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Η ετήσια Προεπισκόπηση Φιλανθρωπίας, η οποία συγκεντρώνει εκατομμύρια δολάρια για τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της περιοχής του Ντιτρόιτ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι δημόσιες ημέρες θα διαρκέσουν από τις 17 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές έβλεπαν τον Σεπτέμβριο από τις αρχές του περασμένου έτους και έθεσαν ως στόχο τις ημερομηνίες 14-25 Σεπτεμβρίου τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το Automotive News Europe.

Η εκθεση θα πραγματοποιηθεί τόσο στο συνεδριακό κέντρο Huntington Place του Ντιτρόιτ όσο και στο κέντρο του Ντιτρόιτ με εσωτερικές και εξωτερικές διαδραστικές οθόνες, σύμφωνα με τον Alberts. Η πόλη έχει στερηθεί από την παρουσία και τα οφέλη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, λόγω της πανδημίας, από τις εκδηλώσεις υπογραφής της από τον Ιανουάριο του 2019.

Η έκθεση ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αντί μίας επίσημης έκθεσης το 2021 οι διοργανωτές πραγματοποίησαν μία πολυήμερη εκδήλωση που ονομάσθηκε Motor Bella στο Pontiac, το οποίο βρίσκεται περίπου 24 χλμ. βόρεια του Ντιτρόιτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Australian Open: Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά και Σάκκαρη

ΟΑΕΔ: 3.400 νέες θέσεις εργασίας στο πλαίσιο της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

Βόλος: Ανήρτησε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του σε site ερωτικών γνωριμιών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top