Ελλάδα: Τα μέλη της επιτροπής για την επιλογή της συμμετοχής μας στη Eurovision 2023

Ελλάδα: Τα μέλη της επιτροπής για την επιλογή της συμμετοχής μας στη Eurovision 2023

Βρισκόμαστε 200 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει το προσεχή Μάιο στο Λίβερπουλ.

Οι προετοιμασίες των 37 χωρών που συμμετέχουν έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν κυρίως στην αναζήτηση του εκπροσώπου τους, με δύο χώρες, το Ισραήλ και την Κύπρο να τους έχουν ήδη επιλέξει.

Φυσικά είχαμε και αποχωρήσεις, με το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία να μην θέλουν να λάβουν μέρος λόγω οικονομικών προβλημάτων και τη Βουλγαρία η οποία επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο ogaegreece.com ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό όχι μόνο φέτος αλλά και για το μέλλον και αποχωρεί.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες χώρες είναι φυσικά και η Ελλάδα, με την ΕΡΤ να έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής νωρίτερα από ποτέ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η υποβολή προτάσεων προς το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα μας έχει ολοκληρωθεί από τις 9 Οκτωβρίου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς 106 τραγούδια είναι υποψήφια για τη Eurovision 2023.

Από εδώ και πέρα τον πρώτο λόγο τον έχει η αρμόδια επιτροπή επιλογής που θα αξιολογήσει τα τραγούδια, αφού πρώτα κάθε μέλος της τα ακούσει και τα βαθμολογήσει ξεχωριστά.

Διαβάστε ποια είναι τα μέλη της επιτροπής και πως αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία εδώ: https://ogaegreece.com/ellada-ta-meli-tis-epitropis-gia-tin-epilogi-tis-symmetochis-mas-sti-eurovision-2023/

Πηγή: ogaegreece.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top