Γαλλία – Εκλογές: Μακρόν: Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα

Γαλλία – Εκλογές: Μακρόν: Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα

«Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα για να υλοποιήσω αυτό το σχέδιο προόδου, διαφάνειας και ανεξαρτησίας που υπερασπιστήκαμε κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν στην ομιλία του, για την πρωτιά του στον Α’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

«Καλώ όλους εκείνους που επί έξι χρόνια και μέχρι σήμερα το βράδυ έχουν δεσμευτεί να εργαστούν δίπλα μου, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους να ενωθούν σε ένα μεγάλο κίνημα δράσης στο πλευρό μου» συμπλήρωσε και ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του ενώ οι υποστηρικτές τους τον αποθέωναν…

«Η συζήτηση που θα κάνουμε τις επόμενες 15 ημέρες είναι καθοριστική για τη χώρα μας και για την Ευρώπη… Το μόνο αξιόπιστο έργο ενάντια στο υψηλό κόστος ζωής είναι δικό μας. Το μόνο έργο για τους εργαζόμενους, για όλους όσους βρίσκονται στα όρια της ανεργίας, είναι δικό μας. Το μόνο έργο της Γαλλίας και της Ευρώπης, είναι δικό μας.

Πιστεύω σε εμάς, σε όλους μας, όποια και αν είναι η καταγωγή μας, όποιες κι αν είναι οι απόψεις και τα πιστεύω μας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν, ας μην σταματήσουμε την προσπάθεια γιατί δεν έχουμε κερδίσει ακόμα. Ας είμαστε ταπεινοί, ας είμαστε αποφασισμένοι. Ας πείσουμε τους πάντες».

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα αλλά και τις εκτιμήσεις, ο Εμανουέλ Μακρόν όχι μόνο βγαίνει πρώτος στον Α’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αλλά έχει και μεγαλύτερη διαφορά από την Μαρίν Λε Πεν που έρχεται δεύτερη σε ψήφους…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top