Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι είχαν ζητήσει τίτλο πριν από τον γάμο

Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι είχαν ζητήσει τίτλο πριν από τον γάμο

Την ελευθερία να ζήσουν χωρίς τους βασιλικούς τους τίτλους, είχε προσφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ, στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, λίγο πριν τον βασιλικό τους γάμο, αλλά η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ χαρούμενη που θα σταματούσε την υποκριτική και θα γινόταν μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μια πηγή δήλωσε στην The Sun πως πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018, η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ «έκανε αυτή την προσφορά» στην Μέγκαν Μαρκλ, που θα της έδινε την «ελευθερία να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στην υποκριτική», ελπίζοντας πως έτσι θα την βοηθούσε σε μια «ομαλή μετάβαση» στην βασιλική ζωή. Αλλά η πρώην ηθοποιός λέγεται ότι απέρριψε την προσφορά αυτή επειδή «ήθελε να γίνει εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως από την άνοιξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους και θα αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών δεσμεύσεων. Και σύμφωνα με την πηγή, η βασίλισσα Ελισάβετ, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της Μέγκαν Μαρκλ στην βασιλική οικογένεια, έκανε ότι μπορούσε για να εξασφαλίσει μια «ομαλή μετάβαση» για την δούκισσα του Σάσεξ.

Η προσφορά της βασίλισσας Ελισάβετ που αρνήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλαίσιο της μετάβασης αυτής, η βασίλισσα Ελισάβετ, λέγεται ότι πρόσφερε στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, την ελευθερία να ζουν χωρίς τους τίτλους τους, δηλαδή να μην αποκαλούνται δούκας και δούκισσα. Όμως, η Μέγκαν Μαρκλ – που εργαζόταν και ζούσε στο Τορόντο ως ηθοποιός – ήταν «χαρούμενη» που θα εγκατέλειπε την καριέρα της για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πηγή αποκάλυψε, συγκεκριμένα: «Η προσφορά θα της επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά ήταν ευτυχής που θα σταματούσε, προκειμένου να γίνει ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να ζήσουν τελικά, μακριά από την βασιλική οικογένεια και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι»
Όλα αυτά έρχονται στο φως, μετά την ανακοίνωση – βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως αποχωρούν από την βασιλική οικογένεια, προκειμένου να ζήσουν «οικονομικά ανεξάρτητοι» με την βασίλισσα Ελισάβετ να τους δίνει τελικά την έγκριση, αφαιρώντας τους όμως τους τίτλους αλλά και τον δούκα του Σάσεξ να παραδέχεται πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ