Μπορέλ για σύλληψη Ναβάλνι: Οι κυρώσεις στη Ρωσία δεν είναι η μοναδική δυνατή απάντηση

Μπορέλ για σύλληψη Ναβάλνι: Οι κυρώσεις στη Ρωσία δεν είναι η μοναδική δυνατή απάντηση
Διεθνή   | 19/01/2021 | 23:50

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας δήλωσε σήμερα πως ανυπομονεί να επισκεφθεί τη Μόσχα για να συζητήσει την κράτηση του αντιπολιτευόμενου πολιτικού Αλεξέι Ναβάλνι και πως οι κυρώσεις στη Ρωσία για το θέμα αυτό δεν είναι η μοναδική δυνατή απάντηση.

«Δεν είμαστε εναντίον της πίεσης, αλλά η πίεση πρέπει να είναι σταδιακά», δήλωσε ο Μπορέλ σε συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters.

«Έχουν υπάρξει κυρώσεις, μπορούν να υπάρξουν περισσότερες κυρώσεις. Αλλά οι κυρώσεις από μόνες τους δεν είναι πολιτική. Οι κυρώσεις είναι ένα εργαλείο, και εκτός από το να επιβάλλεις κυρώσεις, πρέπει να συνεχίσεις να απλώνεις το χέρι και να συζητάς και να εκφράζεις την άποψή σου».

Ο Μπορέλ είπε πως έχει ανοικτή πρόσκληση από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ να επισκεφθεί τη Μόσχα, και οι τρέχουσες περιστάσεις καθιστούν ένα τέτοιο ταξίδι «πιο αναγκαίο από ποτέ».

Η 27μελής ΕΕ έχει ήδη επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία για την προσάρτηση το 2014 της χερσονήσου της Κριμαίας από την Ουκρανία οι οποίες (κυρώσεις) στοχεύουν τους ρωσικούς τομείς της ενέργειας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και των όπλων.

Τον Οκτώβριο, η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις σε Ρώσους αξιωματούχους που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του Βλαντίμιρ Πούτιν αντιδρώντας στη δηλητηρίαση του Ναβάλνι.

Ο Ναβάλνι υποστηρίζει πως ο Πούτιν ήταν πίσω από τη δηλητηρίασή του τον περασμένο Αύγουστο, εκδοχή που απορρίπτει το Κρεμλίνο. Το Κρεμλίνο υποστηρίζει πως δεν έχει δει αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε και πως δεν θα ακούσει τις εκκλήσεις ορισμένων δυτικών χωρών για κυρώσεις λόγω της σύλληψης του Ναβάλνι επειδή η υπόθεσή του είναι εσωτερικό θέμα.

Η Λιθουανία, η Λετονία και η Εσθονία θέλουν η ΕΕ να επιβάλει και άλλες κυρώσεις μετά τη σύλληψη του Ναβάλνι προχθές, Κυριακή, κατά την επιστροφή του στη Ρωσία από τη Γερμανία για πρώτη φορά μετά τη δηλητηρίασή του με αυτό που γερμανικά στρατιωτικά τεστ έδειξαν πως ήταν ένας στρατιωτικού βαθμού νευροτοξικός παράγοντας.

Οι τρεις βαλτικές χώρες θέλουν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ να συζητήσουν ενδεχόμενες κυρώσεις στην προγραμματισμένη συνάντησή τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Αρκετές άλλες χώρες μέλη προειδοποίησαν να μην υπάρξει μια στενή σύνδεση με τη Ρωσία μετά την κατάληψη της Κριμαίας.

Όμως ο Μπορέλ είπε πως τάσσεται υπέρ της άμεσης διπλωματίας με τη Μόσχα.

«Οι κυρώσεις είναι ένα θέμα που κράτη μέλη θα θέσουν στο τραπέζι. Προς το παρόν κανείς δεν το έχει κάνει», είπε. «Όμως την ίδια στιγμή… η διεθνής πολιτική δεν είναι ένα θέμα απόδοσης κατηγοριών, είναι ένα θέμα επιδίωξης λύσεων», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ζοσέπ Μπορέλ είπε πως ο κόσμος χρειάζεται την αμερικανική ηγεσία στη μάχη εναντίον της COVID-19 και κάλεσε τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να επιταχύνει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας έπειτα από τις ευρείες επικρίσεις εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ για την αργή απόκρισή της.

Καθώς οι πλούσιες χώρες κλείνουν συμφωνίες για πολύ περισσότερες δόσεις εμβολίων εναντίον του κορονοϊού σε σχέση με τις πιο φτωχές, ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ είπε πως εξαρτάται από τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξαναπάρουν τη θέση τους ως «κινητήριος δύναμη του πλανήτη» και να βοηθήσουν.

«Ο κόσμος θα αντιμετωπίσει φέτος μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον εμβολιασμό της ανθρωπότητας. Αυτός θα απαιτήσει πολλή αλληλεγγύη, πολλή συνεργασία και ιδιαίτερα πολλούς πόρους», είπε ο Μπορέλ στη συνέντευξή του στο Ρόιτερς.

«Αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια κρίση στην οποία έλειψε η αμερικανική ηγεσία και ο κόσμος χρειάζεται την αμερικανική ηγεσία», είπε, δεσμευόμενος για την υποστήριξη της ΕΕ στην Ουάσινγκτον.

Σε μια πανδημία που σκότωσε σχεδόν 400.000 Αμερικανούς και απείλησε την οικονομία των ΗΠΑ, η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από τον πρόεδρο Τραμπ επικρίθηκε στο εσωτερικό, αδυνατίζοντας οποιαδήποτε ευρεία διεθνή απόκριση.

Ο Μπορέλ πρότεινε επίσης να ανοικοδομηθούν οι διατλαντικές σχέσεις μετά την εποχή Τραμπ, χαρακτηρίζοντας την προσέγγισή του «Πρώτα η Αμερική» ως καθοδηγούμενη από το Twitter.

«Μόνο με δύο πράγματα, την επιστροφή των ΗΠΑ στη συμφωνία για το κλίμα και στην επανένταξή τους στην πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος και πιο ασφαλής», είπε ο Μπορέλ κατά την τελευταία ημέρα του Τραμπ στην προεδρία.

«Μετά τη διακυβέρνηση μέσω τουίτ, ίσως μπορούμε να μεταβούμε στη διακυβέρνηση με τη χρήση ενός άλλου τρόπου επικοινωνίας, καθορίζοντας θέσεις και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα και τα συμφέροντα των άλλων», είπε ο Μπορέλ από το γραφείο του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Μπορέλ είπε ακόμη πως η Ουάσινγκτον θα κερδίσει χρόνο εάν επανενταχθεί στη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν από την οποία αποχώρησε ο Τραμπ το 2018, αντί να επιδιώκει να διαπραγματευθεί μια νέα συμφωνία για τον έλεγχο των εξοπλισμών.

Απαντώντας σε ερώτηση ποια θα είναι τα πρώτα βήματα που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση Μπάιντεν, ο Μπορέλ είπε: «Να σταματήσει να απειλεί με κυρώσεις όλους όσοι είναι μέρος της οικονομικής σχέσης με το Ιράν».

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ, που χαιρέτισαν τη συμφωνία του 2015 χαρακτηρίζοντάς την κρίσιμης σημασίας προκειμένου το Ιράν να μην κατασκευάσει ατομική βόμβα, υποστηρίζουν πως οι ευρείες οικονομικές κυρώσεις του Τραμπ στο Ιράν προκάλεσαν την Τεχεράνη να παραβιάσει τους περιορισμούς που είχε θέσει η συμφωνία.

Ο 73χρονος Ισπανός Μπορέλ, ένας βετεράνος της ευρωπαϊκής πολιτικής, είπε πως θα προσκαλέσει τον υποψήφιο υπουργό Εξωτερικών του Μπάιντεν, Άντονι Μπλίνκεν, σε μια ανεπίσημη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις 4 και 5 Μαρτίου στη Λισαβόνα για μια επανέναρξη της συνεργασίας έπειτα από τέσσερα χρόνια στη διάρκεια των οποίων η κυβέρνηση Τραμπ επιδίωξε να βάλει στην άκρη την Ένωση.

Ο Μπορέλ παρέθεσε άλλα θέματα όπου η Ουάσινγκτον και οι Βρυξέλλες θα μπορούσαν να επιφέρουν αλλαγή, όπως η διαμόρφωση μιας ψηφιακής ρύθμισης, καθώς και για την Κίνα.

Υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΕΕ να καταλήξει σε μια συμφωνία επενδύσεων με το Πεκίνο στα τέλη Δεκεμβρίου, προτού αναλάβει τα καθήκοντά του ο Μπάιντεν, λέγοντας ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί διπλωματική νίκη από την Κίνα.

«Δεν είμαστε σε έναν μόνιμο ανταγωνισμό (με την Κίνα). Είμαστε την ίδια στιγμή εταίροι, πρέπει να μοιραζόμαστε, να εργαζόμαστε μαζί», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

08:4504/03

Στη Λέσβο ο διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου Athena Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα ,Οικονομία

08:3004/03

Έλληνας από την Κίνα στο Grtimes: Πώς οι Κινέζοι ξεφορτώθηκαν τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:1504/03

Διακοπή νερού σήμερα στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:1404/03

Συναγερμός στο Ταζ Μαχάλ – Εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα Διεθνή

08:0004/03

Η καλύτερη μαρινάδα για τα ψητά της Τσικνοπέμπτης Ελλάδα

07:5904/03

Χειροπέδες στα μέλη σπείρας διαρρηκτών- Χτυπούσαν με τη… μέθοδο της αναρρίχησης! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:4504/03

Sani/Ikos: Ασυγκράτητοι οι Βρετανοί- ανοίγουν όλα τα ξενοδοχεία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

07:3304/03

Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση με γκαζάκι σε είσοδο πολυκατοικίας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:3004/03

Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη, περασμένα μεγαλεία… (ΦΩΤΟ+VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1504/03

Σε ισχύ από σήμερα αυστηρότερα μέτρα στις μετακινήσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:0504/03

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:0004/03

O καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

23:5903/03

Ινδία: Σχεδόν 15.000 κρούσματα Covid σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/03

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά τον Δημήτρη Εϊπίδη Πολιτισμός

23:4003/03

Ήπειρος: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:3003/03

Προς προσεκτική χαλάρωση των περιορισμών η Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2603/03

Άκης Σκέρτσος: Από τον Απρίλιο θα έχουμε σταδιακή μόνιμη άρση πολλών περιοριστικών μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2503/03

Η αποστολή του Άρη για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό! Αθλητισμός

23:2003/03

Η Άγκυρα δεν επιδιώκει απαραιτήτως να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35 Διεθνή

23:1003/03

Διαδικτυακό Σεμινάριο Χ.Α.Ν.Θ. «Εισαγωγή στη Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή» Θεσσαλονίκη

23:0003/03

Υπέρ της χαλάρωσης του lockdown η πλειοψηφία των Γερμανών Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5703/03

Σε «βαθύ κόκκινο» όλη η ΠΕ Θεσσαλονίκης – Τι αλλάζει στον Δ. Κορδελιού-Ευόσμου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:5503/03

Η ΕΛΟΠΥ χορηγός στο Blue Economy Forum του Οικονομικού Forum Δελφών Επιχειρήσεις

22:5503/03

Ισπανία-Covid-19: Ξεπέρασαν τους 70.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5003/03

Γαλλία: Zήτησαν από τον γείτονά τους ένα πριόνι για να τεμαχίσουν το θύμα τους Διεθνή

22:4003/03

Σφραγισμένο γράμμα διαβάστηκε με ψηφιακό «ξεδίπλωμα» Διεθνή ,Τεχνολογία

22:3003/03

ΥΠΕΞ: Αλληλεγγύη από το Ισραήλ για τον σεισμό Ελλάδα ,Πολιτική

22:2403/03

«Κορωνοϊός. Ένας χρόνος δοκιμασίας και περίσκεψης», από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία Πολιτισμός

22:2003/03

Άγγ. Συρίγος: Αυτονόητη η συνεχής επικοινωνία με τους πρυτάνεις Παιδεία ,Πολιτική

22:1003/03

ΗΠΑ: Οι δασμοί αντιντάμπινγκ σε εισαγόμενα φύλλα αλουμινίου από 18 χώρες Διεθνή ,Επιχειρήσεις

22:0803/03

Όλα όσα ανακοίνωσε ο Νικ. Χαρδαλιάς για τις αθλητικές δραστηριότητες Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0003/03

Γαλλία: Το Παρίσι ζητεί συνεδρίαση του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Διεθνή ,ΕΕ

21:5503/03

Σεισμός: 300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα Κοινωνία

21:5003/03

Υπό παρακολούθηση η AfD ως «ύποπτη περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού Διεθνή

21:4503/03

Υπόθεση Λιγνάδη: Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του ηθοποιού Κοινωνία

21:4003/03

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3503/03

Κλειστά την Πέμπτη εκπαιδευτικές δομές και βρεφονηπιακοί του ΟΑΕΔ σε Λάρισα, Τρίκαλα κα... Κοινωνία ,Παιδεία

21:3003/03

Sputnik-V: Επείγουσα χρήση σε τρεις αφρικανικές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2003/03

Σπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί Lifestyle

21:1703/03

Ιταλία-Covid-19: 20.884 νέα κρούσματα – 347 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/03

Αγοραστός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελασσόνα- 1.500 άτομα σε σκηνές και ξενοδοχεία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:1003/03

Τέξας: Αίρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή

21:0703/03

Σουηδία: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Διεθνή

21:0403/03

Τσαϊρίδης: Δεν μπορούμε οι αστυνομικοί να κάνουμε «ανάκριση» στους πολίτες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0003/03

Βέλγιο: Το εμβόλιο της ΑstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί και στους άνω των 55 Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5403/03

Στήθηκαν από σήμερα οι «φουφούδες» της Τσικνοπέμπτης (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:5003/03

Μεξικό: Πάνω από 7.900 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4403/03

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πόση ανευθυνότητα και πόση υποκρισία!» Κόμματα ,Πολιτική

20:4003/03

Κ. Χατζηδάκης: Το 2021 έτος εφαρμογής του πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία Πολιτική

20:3303/03

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα Ελλάδα ,Σημαντικά

20:3303/03

Πιστώνονται σήμερα 162,6 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας 6 και ιδιοκτήτες ακ... Κοινωνία ,Οικονομία

20:3003/03

Ελπιδοφόρος: Οι γυναίκες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ενοριών μας στην Αμερική Διεθνή

20:2003/03

Βόλος: Έκλεψαν ηχείο από κέντρο διασκέδασης Ελλάδα

20:1503/03

ΓΕΕΘΑ: Στις δύσκολες περιστάσεις οι ΕΔ βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας Κοινωνία ,Πολιτική

20:1003/03

Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πρόκληση για το σήμερα και το αύριο Πολιτική

20:0603/03

Tweet του Κυρ. Μητσοτάκη για το τηλεφώνημα με τον διευθυντή του σχολείου στο Δαμάσι Κοινωνία ,Πολιτική

20:0503/03

ΑΑΔΕ: Ανοίγει η δυνατότητα για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων Ελλάδα ,Φορολογία

20:0103/03

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διάσπαρτες εστίες φωτιάς στη Δυτική Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0003/03

Άδ. Γεωργιάδης: «Οι γιατροί έχουν την ευθύνη να κάνουν ό,τι πρέπει για να μην πεθάνει ο... Βουλή ,Πολιτική

19:5003/03

Διακοπή νερού αύριο στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη

19:4903/03

Κώστας Παπαζάχος: Για τρεις μήνες θα γίνονται μετασεισμοί (VIDEO) Κοινωνία

19:4003/03

ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης με υπογραφή Μητσοτάκη» Κόμματα ,Πολιτική

19:3003/03

Καραμανλής: Πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που γίνονται προσλήψεις στα ΜΜΜ Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:2403/03

Τι ισχύει για τα σχολεία στις περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

19:2003/03

Χιλή: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί για Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1003/03

Η Ρωσία περνά στην αντεπίθεση μετά τις κυρώσεις από ΗΠΑ-ΕΕ Διεθνή

19:0603/03

Φιλιππίδης: Σήμερα 100 νεκροί από Covid, αύριο 1.000 από φτώχεια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

19:0003/03

Αναστολές Μαρτίου: Διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:5003/03

Όρμπαν προς Βέμπερ: Αποχωρούμε αμέσως από το ΕΛΚ Διεθνή

18:4903/03

Στοίχημα: Με νέο τεχνικό η Κροτόνε και το 1.90 στο Κύπελλο Γερμανίας Αθλητισμός

18:4103/03

Στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο η Θεσσαλονίκη και άλλες 16 περιοχές της χώρας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4003/03

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος Ελλάδα

18:3803/03

Σεισμός Ελασσόνα: Επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με διευθυντή σχολείου που έσωσε μαθητές κα... Κοινωνία ,Πολιτική

18:3703/03

Δ.Παπαστεργίου για σεισμό: Μείνετε σε ασφαλή σημεία Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:3003/03

Βεβαιώσεις αποδοχών: Έως τις 29 Μαρτίου η αποστολή στοιχείων στην ΑΑΔΕ Κοινωνία ,Οικονομία

18:2903/03

Πιο σκληρό lockdown από αύριο στις 6 – Τι αλλάζει στα sms Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2403/03

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2203/03

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. Κοινωνία ,Παιδεία

18:2003/03

Γεραπετρίτης: Κλείνουμε τα «παράθυρα» κινητικότητας Πολιτική

18:1803/03

Στ. Πέτσας: Άμεσα θα συνδράμει η Πολιτεία στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Πολιτική

18:0503/03

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το συμβούλιο χρηστών του λιμένα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

18:0003/03

Δείτε LIVE τις έκτακτες ανακοινώσεις Κικίλια – Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0003/03

Η στιγμή του σεισμού, όπως καταγράφηκε από κάμερες σε πολλές περιοχές (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:5903/03

Πάϊατ: Κατηγόρησε την Κίνα για βιομηχανική κατασκοπεία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

17:5403/03

Χάρτης κρουσμάτων: Σχεδόν τα μισά στην «κόκκινη» Αττική Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5003/03

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid tests από το Νέο Πάρκο Άνωθεν Περιφερειακού Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:3903/03

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 2.702 κρούσματα σήμερα! Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3503/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Η εργασία πρέπει να είναι στη βασική πολιτική ατζέντα του ΕΛΚ για την ... Πολιτική

17:3103/03

Lockdown: Στο «κόκκινο» όλη η Ελλάδα – Ποια μέτρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:3003/03

Έλεγχοι Covid: 149 καμπάνες για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2303/03

Επικοινωνία Ν. Κεραμέως με πρυτάνεις με αφορμή τις καταλήψεις Παιδεία ,Πολιτική

17:2203/03

Πιερρακάκης: Δίκτυα 5G, smart τεχνολογίες και industry 4.0 Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

17:2003/03

Συνδράμει στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές ο δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

17:1003/03

Σχοινάς: Κορυφαία στιγμή αλληλεγγύης η επίσκεψη των ηγετών της ΕΕ στον Έβρo Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

17:0003/03

Πώς θα γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

16:5003/03

Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας Πολιτική

16:4003/03

Ζαχαράκη: Μέριμνα της κυβέρνησης η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων Πολιτική

16:3903/03

Διαμαρτυρία μαθητών στον Εύοσμο: Ζητούν να ανοίξουν τα σχολεία (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3003/03

Θ. Καράογλου: Να χτίσουμε κοινωνικό μέτωπο ευθύνης ενάντια στην τρομοκρατία Πολιτική

16:2003/03

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας της περιφέρειας Θεσσαλίας Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

16:1503/03

Ευ. Λέκκας στο GRTimes: Ισχυρός ο σεισμός – Αισθητός στη μισή Ελλάδα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:1003/03

Γεννηματά: Το lockdown ακορντεόν είναι καταστροφή Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Τουλάχιστον 30 σπίτια με ζημιές – Έξι απεγκλωβισμοί Κοινωνία ,Σημαντικά

15:5003/03

Μητσοτάκης: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μετα... Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ