ΦΣΘ: Αποστολή οικονομικής βοήθειας και υγειονομικού υλικού στην Ουκρανία

ΦΣΘ: Αποστολή οικονομικής βοήθειας και υγειονομικού υλικού στην Ουκρανία

Με οικονομική βοήθεια και αποστολή υγειονομικού υλικού αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή του στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, απέστειλε οικονομική βοήθεια, η οποία θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό για την επούλωση των πληγών από τον συνεχιζόμενο πόλεμο.

Επιπλέον, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ) Θεσσαλονίκης, οργάνωσαν, συγκέντρωσαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν ένα φορτηγάκι με κιβώτια γεμάτα υγειονομικό υλικό και φάρμακα, τόσο στο δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεννόηση με το Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη.

Εντός των επόμενων ημερών τα υλικά θα σταλούν από τους αρμόδιους φορείς στις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγέντων.

«Στόχος μας είναι να  συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, για να στηρίξουμε  τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τις σκληρές συνέπειες του πολέμου. Για άλλη μια φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης δείχνουν το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανιδιοτελούς προσφοράς που τους διακατέχει για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτός», δηλώνει ο πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρώσος διπλωμάτης καλωσορίζει πρόταση για συνάντηση των ΥΠΕΞ Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία

Μ. Συρεγγέλα: Οι χώρες ενωμένες οφείλουμε να εξαλείψουμε τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών στην αγορά εργασίας

Ουκρανία: Ο δήμαρχος Μαριούπολης κάνει έκκληση για ενισχύσεις και για απομάκρυνση των αμάχων

Ουκρανία: Ζητά από ΗΠΑ και ΕΕ να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των ρωσικών τραπεζών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top