Πρίγκιπας Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Πρίγκιπας Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Σε επιτυχή επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους, όπως είχε πει το παλάτι, μετά από αδυναμία που αισθάνθηκε ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Το Μπάκινγκχαμ ανακοίνωσε πως ο Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μετά από την «επιτυχή επέμβαση», που πραγματοποιήθηκε για να επιδιορθωθεί πρόβλημα υγείας που προϋπήρχε.

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στο Λονδίνο.

Ο Φίλιππος, που γίνεται 100 ετών τον Ιούνιο, εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στις 16 Φεβρουαρίου προληπτικά μετά από αδιαθεσία.

«Η εισαγωγή του δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού το, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση» τόνιζε η πρώτη ανακοίνωση από το παλάτι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στα τέλη του 2019.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ