Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν νίκησε και τον κορωνοϊό (VIDEO)

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν νίκησε και τον κορωνοϊό (VIDEO)

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποθεώνεται καθώς ανακοινώνει στο κόμμα και στο λαό την εξάλειψη του κορωνοϊού στη Βόρεια Κορέα.

Το λόγο παίρνει στη συνέχεια η αδελφή του και ανώτερο στέλεχος του καθεστώτος, η Κιμ Γιο Γιονγκ, η οποία θα περιγράψει στους συνέδρους πως ο ηγέτης έδωσε μάχη με συμπτώματα του κορωνοϊού και τον κατανίκησε.

«Αν και ήταν βαριά άρρωστος με υψηλό πυρετό, δε μπορούσε να αναπαυθεί ούτε λεπτό. Σκεφτόταν συνέχεια ότι πρέπει να φροντίσει το λαό μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκστρατεία κατά της επιδημίας», δήλωσε η Κιμ Γιο Γιονγκ.

Τα στελέχη βουρκώνουν, ακόμα και σκληροτράχηλοι αξιωματικοί σκουπίζουν τα δάκρυά τους, συγκινημένοι από το μεγαλείο του Κιμ και τον κίνδυνο που πέρασε.

Τη συγκίνηση θα διαδεχθεί η οργή, και την οργή οι απειλές για τους εχθρούς από το εξωτερικό που υποτίθεται ότι επιμολύνουν το λαό της Βόρειας Κορέας.

«Εάν συνεχιστούν αυτές οι επικίνδυνες απόπειρες να εισαχθεί ο ιός μέσα στη χώρα, θα απαντήσουμε εξοντώνοντας όχι μόνο τον ιό αλλά και την ηγεσία της Νότιας Κορέας», συμπλήρωσε η Κιμ Γιο Γιονγκ.

Παρά τη διεθνή απομόνωση και τα αυστηρά μέτρα ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε τελικά και στη Βόρεια Κορέα αν και επισήμως οι αρχές μιλούν για συμπτώματα και όχι για κρούσματα. Η σπάνια παραδοχή ότι παρουσίασε συμπτώματα και ο ηγέτης δείχνει τις μεγάλες διαστάσεις του προβλήματος για το καθεστώς.

Πηγή: megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top