Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη στη Λέσβο με πρόσχημα τροχαίo ατύχημα

Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη στη Λέσβο με πρόσχημα τροχαίo ατύχημα

Ακόμη μια περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένου ατόμου σημειώθηκε στη χώρα τα τελευταία 24ωρα. Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε στο νησί της Λέσβου με μια ηλικιωμένη γυναίκα να πέφτει θύμα απατεώνων με πρόσχημα ένα τροχαίο.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, άγνωστος άντρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη γυναίκα και της παρουσιάστηκε ως αστυνομικός με το όνομα Παπαδόπουλος, λέγοντας της πως η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα σκοτώνοντας έναν άντρα αλβανικής καταγωγής.

Παράλληλα της ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αφήσει την κόρη της να φύγει και να μην μπλέξει ενώ την ίδια ώρα για να γίνει πιο πιστευτός, είχε βάλει μια γυναίκα να κλαίει, λέγοντας πως πρόκειται για την κόρη της.

Η ηλικιωμένη σάστισε και σοκαρισμένη τους είπε πως τα μόνα χρήματα που έχει πάνω της είναι 700 ευρώ καλώντας τους να πάνε να τα πάρουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ένας άντρας φορώντας κράνος μετέβη στο σπίτι της και πήρε τα χρήματα.

Η ηλικιωμένη άμεσα κάλεσε φιλικό της πρόσωπο για να της μεταφέρει τα άσχημα υποτίθεται νέα και τελικά αποκαλύφθηκε η όλη απάτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγγελθεί και άλλα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top