Αντί για σκιαγραφικό του έδωσαν… ρακή-Kατέληξε στην ΜΕΘ

Αντί για σκιαγραφικό του έδωσαν… ρακή-Kατέληξε στην ΜΕΘ

Ένα μπέρδεμα στο μπουκάλι με το σκιαγραφικό και στο «πεσκέσι», που προοριζόταν για τους γιατρούς και ήταν ένα μπουκάλι ρακή, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες ηλικιωμένο Κρητικό που πήγε για μια απλή εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο και κατέληξε στην Εντατική με τα συμπτώματα του εγκεφαλικού.

Ο ηλικιωμένος ασθενής πήγε στο νοσοκομείο, για να κάνει έλεγχο στο πεπτικό του σύστημα, συνοδεία συγγενικού του προσώπου. Αλλά, όπως το συνηθίζουν πολλοί στην Κρήτη, κρατούσε και τα πεσκέσια του, ένα μπουκάλι με ρακή και μια κούτα με καλιτσουνάκια. Και εκεί άρχισε το μπέρδεμα, μια απίστευτη περιπέτεια που, σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας απ’ όπου ευτυχώς έχει πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της «Πατρίς», το περιστατικό με θύμα τον ανύποπτο άνδρα σημειώθηκε πριν περίπου 2 εβδομάδες.

Ο ηλικιωμένος πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να υποβληθεί σε αξονική και για να μπορέσει να γίνει η εξέταση, έπρεπε να πιει το σκιαγραφικό διαλυμένο σε νερό.

Η γεύση του γλυκάνισου και τα νεροπότηρα

Όταν ήπιε την πρώτη γουλιά που του έδωσε το συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο είχε σχέση με τον χώρο της υγείας, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι η γεύση του είναι πολύ δυνατή. “Μην ανησυχείς” ήταν η απάντηση, “το σκιαγραφικό έχει τη γεύση του γλυκάνισου, του ούζου. Συνέχισε να πίνεις…”

Δεν είναι γνωστό, όπως δημοσιεύει το cretapost.gr,  πόσα νεροπότηρα με ρακή ήπιε αλλά ξαφνικά ο άνθρωπος άρχισε να κάνει εμετό ενώ η κλινική εικόνα που παρουσίαζε έμοιαζε με εκείνη του εγκεφαλικού. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό κινητοποιήθηκε και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ σύντομα διαπιστώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί…

Το ευτύχημα είναι ότι η περιπέτεια αυτή του ανθρώπου έληξε χωρίς άλλα απρόοπτα, αφού σύντομα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.Οι πληροφορίες της “Π” λένε ότι η διοίκηση ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου είναι ενήμερη για το θέμα παρά το γεγονός ότι αποφεύγει να κάνει σχετικές δηλώσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top