Οι συζητήσεις, τα “πηγαδάκια” και οι… σίγουρες υποψηφιότητες στο δήμο Θερμαϊκού

Οι συζητήσεις, τα “πηγαδάκια” και οι… σίγουρες υποψηφιότητες στο δήμο Θερμαϊκού

Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού αναμένεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, την ώρα βέβαια που οι προεκλογικές ζυμώσεις εντός και εκτός παράταξής του, καλά κρατούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαυρομάτης διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως θα διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο. Το έχει πει άλλωστε δυο φορές σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και άλλες δυο φορές στην δημοτική του ομάδα.

Και ενώ στα αυτοδιοικητικά «πηγαδάκια» της περιοχής ακούγονται διάφορα και κυρίως… διάφοροι που αναμένεται να ριχτούν στην μάχη του σταυρού, εκτός από τον Γιώργο Τσαμασλή, πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, πρώην αντινομάρχη και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή και τον Νίκο Παράσχου που επίσης ανακοίνωσε υποψηφιότητα δεν κουνιέται… φύλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Δημήτρης Καπλάνης, έμπειρος αυτοδιοικητικός αναμένεται να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, ενώ θεωρείται βέβαια η κάθοδος της Ντίνας Μώραλη με την Λαϊκή Συσπείρωση, την αυτοδιοικητική παράταξη του ΚΚΕ.

Άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον τουριστικότερο δήμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν πληροφορίες πως για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου ενδιαφέρεται άνθρωπος του περιβάλλοντος του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, ωστόσο ο ίδιος δεν εκδηλώνεται μέχρι η Κουμουνδούρου να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως είπαμε και παραπάνω, τα «πηγαδάκια» είναι πολλά. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο grtimes.gr αυτοδιοικητικός της περιοχής «σε κάθε ταβέρνα και καφενείο ακούς να υπάρχει και ένας υποψήφιος δήμαρχος. Θέληση μπορεί να υπάρχει, ωστόσο είναι δύσκολο για κάποιον να βρει το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων». Για το λόγο αυτό, πολλοί εκτιμούν πως στο τέλος οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα παρά τα σενάρια που διακινούνται με φόντο τα γαλάζια νερά του Θερμαϊκού Κόλπου.

Βαγγέλης Στολάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top