1ο Βραβείο στα “Green Awards 2021” για την ανταποδοτική ανακύκλωση

1ο Βραβείο στα “Green Awards 2021” για την ανταποδοτική ανακύκλωση

Η καινοτομία, η υψηλή τεχνολογία, οι σημαντικές συλλεγόμενες ποσότητες ανακυκλωσίμων υλικών με Διαλογή στην Πηγή, η άψογη και αποτελεσματική συνεργασία με τους Δήμους καθώς και η παροχή οικονομικού εργαλείου στους πολίτες αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για τους οποίους το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τιμήθηκε με το 1 ο Βραβείο στην ενότητα «Ανακύκλωση με διαλογή στην Πηγή από Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων» της Κατηγορίας «Βραβεία προς Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς» των “Green Awards 2021” τα οποία οργανώθηκαν από τον ECONOMIST.

Η απονομή του 1 ου Βραβείου στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Κώστα Σκρέκα. Τα “Green Awards 2021” που αφορούσαν στις σημαντικότερες δράσεις στην Ελλάδα για το περιβάλλον από επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς και ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου THE ECONOMIST με τίτλο “The Thessaloniki Metropolitan Summit” που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 85 η ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι παράλληλα είναι σε εξέλιξη η σημαντική πρωτοβουλία με τίτλο «Ώρα Δράσης για το περιβάλλον: Έλα και εσύ να ανακυκλώσεις για να δωρίσουμε χρήματα για την αναδάσωση των καμένων εκτάσεων της Αττικής».

Οι πολίτες της Αττικής καλούνται να ανακυκλώσουν στους μεγάλους Πολυχώρους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Αττική και για κάθε 1 μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που ανακυκλώνεται, το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ο Όμιλος εταιριών TEXAN ENVIPCO δωρίζουν 3 € λεπτά για να αναδασώσουμε τις καμένες εκτάσεις της Αττικής.

Με την ανακύκλωση των συσκευασιών προστατεύεται το περιβάλλον, αλλά και υπάρχει σημαντική συμβολή στην άμεση αναδάσωση των καμένων εκτάσεων της Αττικής.

Γιατί οι συσκευασίες έχουν αξία !

Λόγω της σημαντικότητας του σκοπού, η Δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top