3-5 Πηγάδια: Αίσιο τέλος για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου

3-5 Πηγάδια: Αίσιο τέλος για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου

Ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5 Πηγάδια» στη Νάουσα.

 Της Ντέπυς Χιωτοπούλου ([email protected])

Όπως έχει ήδη γράψει το GRTimes.gr η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την  επωνυμία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ» ήταν ο μόνος υποψήφιος επενδυτής που κατέθεσε σχετική πρόταση κατά τη διάρκεια της σημερινής ανοικτής διαδικασίας (10/1/2022) και ανακηρύχθηκε ανάδοχος.

Η εταιρία, η οποία ανήκει στα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Νουλίκα θα κληθεί, όπως προβλέπει η σχετική διακήρυξη, να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου  «3 – 5 Πηγάδια»  για 23 έτη.

Ετήσιο μίσθωμα 31.000 ευρώ

Σχετικά με την προσφορά που κατέθεσαν ανέρχεται στις 31.000 ευρώ ως ετήσιο μίσθωμα. Υπενθυμίζεται ότι η διακήρυξη είχε ορίσει ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (ετήσιο μίσθωμα) τις 30.000 ευρώ.

Σχετικά με τον υποψήφιο δεύτερο επενδυτή, τον Όμιλο επιχειρήσεων «ΙΠΠΙΑΣ», ο οποίος μάλιστα είχε παρουσιάσει το επιχειρησιακό του πλάνο στην δημοτική αρχή και την κοινωνία της Νάουσας, στις αρχές Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, είχε στείλει επιστολή προς το δήμαρχο Νάουσας, ζητώντας την αναβολή του διαγωνισμού λόγω πανδημίας και νόσησης του εκπροσώπου της από τον κορωνοϊό. Διαδικασία η οποία τελικά δεν εισακούσθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3-5 Πηγάδια – Εκμίσθωση: Οι δυο «μνηστήρες» για το χιονοδρομικό της Νάουσας

Ορεινός τουρισμός: «Κραυγή» αγωνίας από τους ξενοδόχους – Στο 12% η μέση πληρότητα για τη σεζόν

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top