4η ΥΠΕ: Έκλεισε ο κύκλος των Διαδικτυακών Σεμιναρίων

4η ΥΠΕ: Έκλεισε ο κύκλος των Διαδικτυακών Σεμιναρίων

Τον κύκλο των Διαδικτυακών Σεμιναρίων σε εφαρμογή του Σχεδίου Επιστημονικής Διασύνδεσης των Νοσοκομείων έκλεισε σήμερα η διοίκηση της 4ης ΥΠΕ, τιμώντας το νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκε από την αρχή στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην Covid-19.

«Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλους μας αποτέλεσε η εισαγωγική τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος επεσήμανε το έργο και εξήρε τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα του νοσηλευτικού προσωπικού, υποσχόμενος έμπρακτη αναγνώριση» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη.

Σ’ αυτή προσθέτει ότι «η παρουσίαση των εμπειριών των τριών νοσοκομείων αναφοράς από τα χείλη των διευθυντών των νοσηλευτικών υπηρεσιών (κα. Δημόνη, ΑΧΕΠΑ, κα. Παντελίδου Ιπποκράτειο, κ. Γκουτζιβελάκης ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης), ήταν η καρδιά της συνάντησης. Οι νοσηλευτές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, εκπληρώνουν το ρόλο τους με μεγάλη επιτυχία και μετατρέπονται σε φωτεινό παράδειγμα για επόμενες γενιές στο χώρο τους.

Η διοίκηση της 4ης ΥΠΕ με τη σημερινή εκδήλωση απονείμει ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπο του νοσηλευτή που είναι δίπλα στον ασθενή, όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες.

Στις 10 τηλεδιασκέψεις, οι οποίες ξεκίνησαν 28 Ιανουαρίου κατόπιν εισηγήσεως και προτροπής του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλου, και ολοκληρώθηκαν με την σημερινή, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 1000 γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητές νοσοκομείων, τεχνικές υπηρεσίες και λοιπό επιστημονικό προσωπικό.

Υγειονομικοί από όλες τις δομές της 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, ανταλλάξανε σκέψεις, τεχνογνωσία, απόψεις, πολύτιμες εμπειρίες και έλαβαν οδηγίες από εξειδικευμένο προσωπικό.

Την επιμέλεια όλου του εγχειρήματος την είχε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της 4ης ΥΠΕ, Πόπη Παντελίδου την οποία και ευχαριστώ.

Οι νοσηλευτές της 4ης ΥΠΕ, έχετε αποδείξει πολλά. Σας έμαθαν όλοι, ακόμα και αν δεν είδαν τα πρόσωπα σας. Έχετε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, είσθε έμπειροι και δώσατε πολλά περισσότερα από όσα ζητήθηκαν. Έμεινε λίγο ακόμα μέχρι να βγούμε σε απάνεμο λιμάνι και να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.  Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το ΕΣΥ».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ