56α Δημήτρια: Συναυλία με τους Indigo Mood στις 7 Οκτωβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

56α Δημήτρια: Συναυλία με τους Indigo Mood στις 7 Οκτωβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Οι Indigo Mood είναι μια όμορφη μουσική παρέα. Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, ώρα 21.00, στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό του 56ου Φεστιβάλ Δημητρίων δέκα τραγούδια που ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2020 κι ανάμεσά τους και άλλα ακόμη, όλα με επιρροές από την τζαζ, αλλά και τη μουσική δωματίου, ηχοχρώματα που τους ταιριάζουν και αγαπούν.

Βαγγέλης Τσοτρίδης, ηλεκτρική κιθάρα

Κωστής Αντωνόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξης Μακατσέλος, τύμπανα

Νίκος Πανταζόγλου, ηλεκτρικό μπάσο

Όταν ο Βαγγέλης Τσοτρίδης σιγοσφύριζε μελωδίες, ετοίμαζε σιγά σιγά το άλμπουμ των Indigo Mood. Κι αυτό γιατί μαζί με τον μαθητή του Κωστή Αντωνόπουλο άρχισαν να παίζουν ντουέτο με ηλεκτρικές κιθάρες το υλικό που είχε έτοιμο και σύντομα τα τραγούδια πήρα το δρόμο τους.

Τα τραγούδια ωρίμασαν μέσα από συναυλίες και ηχογραφήσεις, ώσπου προέκυψε η ανάγκη να τα ακούσουν με διαφορετικό  τρόπο. Ο Αλέξης Μακατσέλος και ο Νίκος Πανταζόγλου ήταν η φυσική συνέχεια μιας και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κωστή, και, κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Ιndigo Mood, με τις μουσικές ιδέες του καθενός να παίρνουν σχήμα και μορφή.

Κι είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να παίζεις την μουσική σου με ανθρώπους που έχεις αναπτύξει μαζί τους βαθιά σχέση…

Θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό του 56ου Φεστιβάλ Δημητρίων με επιρροές από την τζαζ αλλά και τη μουσική δωματίου, ηχοχρώματα που τους ταιριάζουν και αγαπούν.

Τιμές Εισιτηρίων: 10€, 8€ (μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων: Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10:00-18:00 και στον χώρο της εκδήλωσης πριν την έναρξη (μόνο με πιστωτική και χρεωστική κάρτα).

Το κοινό εισέρχεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των 56ων Δημητρίων στο e-dimitria.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ