Προκήρυξη υποτροφίας για το ΕΠΑΛ της ΑΓΣ  από τη «ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ»

Προκήρυξη υποτροφίας για το ΕΠΑΛ της ΑΓΣ  από τη «ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ»

Πλήρη υποτροφία, τριετούς διάρκειας, με έναρξη φοίτησης στην Α’ τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τη σχολική χρονιά 2023-2024, προκηρύσσει η «ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ ΙΚΕ». Καλύπτει το κόστος διδάκτρων, διαμονής και σίτισης και αφορά αποκλειστικά παιδιά από την περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου, με καλή επίδοση στη σχολική βαθμολογία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ ένα από τα κριτήρια σχετίζεται με την οικονομική κατάσταση του υποψηφίου και της οικογενείας του.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν με τους γονείς τους σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Υποτροφιών του ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος της συνέντευξης είναι να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής να διερευνήσουν περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.

Για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση, μπορούν να τη συμπληρώσουν είτε ηλεκτρονικά εδώ ή μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο από την ιστοσελίδα του σχολείου εδώ και να την στείλουν με e-mail στο [email protected] μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται «Υποτροφία Φούρνος Λεμονή».

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών είναι η Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top