Αγγελούδης σε εργολάβο για το έργο στο Καπάνι: Τελείωνε, αλλιώς… δικαιοσύνη

Αγγελούδης σε εργολάβο για το έργο στο Καπάνι: Τελείωνε, αλλιώς… δικαιοσύνη

Τη μεγάλη δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καπάνι, μετέφερε στον εργολάβο του έργου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, προειδοποιώντας τον μάλιστα με χρήση ένδικων μέσων.

Το έργο στο Καπάνι πρέπει να τελειώνει, για να μην συνεχιστεί η ταλαιπωρία των επιχειρηματιών και των πολιτών, φέρεται να είπε χθες σε έντονο ύφος στον εργολάβο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας ότι η κατάσταση αυτή δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο.

Ο κ. Αγγελούδης τηλεφώνησε χθες στον εργολάβο, ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση και αρνούμενος κατηγορηματικά να αποδεχτεί τις αιτιάσεις που φέρεται να εξέφρασε η άλλη πλευρά για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

Το αίτημα δε για παράταση 420 μερών στην ολοκλήρωση της σύμβασης φέρεται να είναι εκτός οποιασδήποτε συζήτησης, με τον δήμαρχο να προειδοποιεί πως αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση, θα αναγκαστεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Ο ίδιος ζήτησε από τον εργολάβο να βρει τη λύση για τα προβλήματα που επικαλείται, όπως πχ η εύρεση εργατών, να επιταχύνει και να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top