Νέα συνέλευση αύριο στο μπλόκο της Νίκαιας – Δεν υπάρχει “τελεσίγραφο” δηλώνει ο Ρ.Μαυρούδας

Νέα συνέλευση αύριο στο μπλόκο της Νίκαιας – Δεν υπάρχει “τελεσίγραφο” δηλώνει ο Ρ.Μαυρούδας

Αρνήθηκε ότι υπάρχει τελεσίγραφο προς την Κυβέρνηση να απαντήσει έως αύριο το απόγευμα, ως προς το αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, το μέλος της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, Ρίζος Μαυρούδας.

«Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εμείς περιμένουμε, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, να υπάρχει η συνάντηση για διάλογο με τα συναρμόδια Υπουργεία» ανέφερε, κάνοντας γνωστό πως το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα κάνουν νέα συνέλευση, ώστε να συζητήσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Στη γενική συνέλευση, σύμφωνα με το ΑΠΕ, θα ακουστούν προτάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αλλά και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στην αυριανή συνέλευση στο μπλόκο θα συνεκτιμηθεί μια ενδεχόμενη απάντηση από την μεριά της κυβέρνησης στο αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «τελεσίγραφο».

«Αύριο στη συνέλευση στο μπλόκο θα συζητήσουμε και λάβουμε αποφάσεις για το πώς θα οργανωθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας εκτιμώντας όλα τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν», ανέφερε ο κ. Μαρούδας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top