Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Για πρώτη φορά στη SIAL AMERICA 2023 -Πρόσκληση προς επιχειρήσεις

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Για πρώτη φορά στη SIAL AMERICA 2023 -Πρόσκληση προς επιχειρήσεις

Στη Διεθνή Έκθεση «SIAL AMERICA 2023», θα συμμετάσχουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΤΑ ΚΜ), στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο «Las Vegas Convention Center», στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη SIAL AMERICA 2023 είναι η προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των εξαγωγικά ώριμων επιχειρήσεων προς νέες μεγάλες και υγιείς αγορές όπως είναι η αγορά της Αμερικής.

Όλες οι κατηγορίες τροφίμων

Η διεθνής έκθεση “SIAL AMERICA” θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο του 2023, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν εκατοντάδες εκθέτες. Η “SIAL AMERICA” ενώνει ολόκληρη τη βιομηχανία των τροφίμων και παρουσιάζει όλες τις κατηγορίες τροφίμων και ποτών και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό των ΗΠΑ, αφού προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες εισαγωγείς, διανομείς, στελέχη της οργανωμένης λιανικής πώλησης, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης των ΗΠΑ, από τουλάχιστον 20 χώρες.

Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση και θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις παραγωγής αγροδιατροφικών προϊόντων να πάρουν μέρος και να επικοινωνήσουν, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με χιλιάδες σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

Οι επιχειρήσεις

Για τη συμμετοχή στην Έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

– τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις

– τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

– την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΚΜ

– τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ξσνασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα e-mail: [email protected] ή [email protected] το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νέα ανακοίνωση για τα διαδικαστικά της κηδείας

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να ελευθερώσουν συλληφθέντες – Φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα

Αυτοψία στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού: Την Τετάρτη ξεκινά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 για τη δολοφονία του (ΦΩΤΟ)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top