Στο Λαγκαδά Θερμοκοιτίδα Αγροτοδιατροφή και ICT

Στο Λαγκαδά Θερμοκοιτίδα Αγροτοδιατροφή και ICT

Mία νέα Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων με έμφαση στις τεχνολογίες του Αγροτοδιατροφικού Τομέα και του ΙCT δημιουργείται στο Δήμο Λαγκαδά, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “ΙBiSEAit” στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις φορείς από την Ελλάδα και δύο από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Δήμος Λαγκαδά έχει σχεδιάσει τη δημιουργία της θερμοκοιτίδας τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και διαδικασιών / τεχνογνωσίας λειτουργίας.
Έτσι μετά από έλεγχο και καταγραφή των αναγκών σε εξοπλισμό του δημοτικού καταστήματος Ασσήρου (πρώην Δημαρχείο) όπου θα στεγαστούν  προ-θερμοκοιτίδα και θερμοκοιτίδα, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη αυτών προκειμένου να είναι εφικτή η άμεση έναρξη της λειτουργίας της.

Βέβαια, το μέλημα του Δήμου Λαγκαδά είναι τόσο η έναρξη της λειτουργίας της προ-θερμοκοιτίδας για τους νέους επιχειρηματίες που απασχολούνται στον αγροδιατροφικό τομέα στο πλαίσιο ενός προγράμματος όσο και η συνεχής, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία της σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό, κάθε βήμα σχεδιάζεται κατόπιν ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης των δεδομένων και των συνθηκών όπως αυτά υφίσταται αλλά και όπως αυτά διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα με τη δομή του ΔήμουΛαγκαδά στο ΔήμοΘερμαϊκού θα λειτουργήσει αντίστοιχη δομή με θεματικό προσανατολισμό το BlueEconomy&ICT.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του έργουhttps://ibiseait.eu/ή στην Technopolis ICT BusinessPark και στο 2310365120

Το έργο«IncreaseinnovativeBusinessSeaEnvironment&Agricultureand IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit»  είναι συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREGIPA CrossBorder Cooperation ProgrammeCCI 2014 TC 16 I5CB 009.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ