Αλ. Κόπτσης: Είμαστε δίπλα στους μαθητές-Κανένα πρόβλημα στη διεξαγωγή της πρεμιέρας των Πανελλαδικών για τα ΓΕΛ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αλ. Κόπτσης: Είμαστε δίπλα στους μαθητές-Κανένα πρόβλημα στη διεξαγωγή της πρεμιέρας των Πανελλαδικών για τα ΓΕΛ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γενικά Λύκεια της χώρας η πρεμιέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, στο θέμα στο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο GRTimes, o γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα, εξελίχθηκαν ομαλότατα. Όπως συνέβη και χθες (στα ΕΠΑΛ) έτσι και σήμερα στην πρεμιέρα των ΓΕΛ, δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα τα θέματα έφτασαν στην ώρα τους, έγκαιρα, ήταν σαφέστατα χωρίς να υπάρχουν απορίες και ανάγκες διευκρινήσεων» σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Κόπτσης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν προβλήματα παρόμοια με αυτά που αντιμετώπισε πρόσφατα η πλατφόρμα της τράπεζας θεμάτων, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας υπογράμμισε πως «το σύστημα είναι απόλυτα θωρακισμένο. Εμείς εδώ στο υπουργείο Παιδείας το παρακολουθούμε διαρκώς, εξασφαλίζοντας παράλληλα την διαβλητότητα και την αξιοπιστία των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

«Πάνω από όλα βάζουμε τους μαθητές μας, το Ελληνικό Κράτος να ξέρετε είναι δίπλα, το υπουργείο Παιδείας είναι δίπλα τους, και τους υποστηρίζει. Να είναι ήσυχοι, ότι όλα βαίνουν ομαλά. Και σήμερα κύλησαν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο κ. Κόπτσης.

Ακούστε την δήλωση του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας στο παρακάτω ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top