Αλέξης Κούγιας-Σπύρος Μπιμπίλας: Πόλεμος… στα χαρακώματα με αγωγές και μηνύσεις

Αλέξης Κούγιας-Σπύρος Μπιμπίλας: Πόλεμος… στα χαρακώματα με αγωγές και μηνύσεις

Συνεχίζεται όπως φαίνεται η «κόντρα» των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον ηθοποιό και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρο Μπιμπίλα με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξιο Κούγια.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα ο κ. Κούγιας ξεκαθαρίζει τόσο την δική του πρόθεση του όσο και του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη, να υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές προς οποιονδήποτε τούς συκοφάντησε, οι οποίες μάλιστα όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση σύντομα θα κατατεθούν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξιου Κούγια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡAΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΑ

Εμείς οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια πληροφορηθήκαμε σήμερα το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου τύπου, με το οποίο δύο συνάδελφοί μας δικηγόροι αποδίδουν στον κ. Κούγια διάφορες παράνομες συμπεριφορές.

Είμαστε έκπληκτοι με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, γιατί δεν ενθυμούμεθα καμία παράνομη συμπεριφορά του κου Κούγια εις βάρος ουδενός εκ των δύο δικηγόρων, από τους οποίους η μια μας είναι παντελώς άγνωστη, αφού ουδεμία ομοδικία ή αντιδικία είχαμε μαζί της, ενώ όσον αφορά τον άλλο δικηγόρο, εκκρεμούν εις βάρος του εκ μέρους του κου Κούγια αιτήματα πειθαρχικής διώξεώς του, αλλά και προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κου Κούγια.

Όσον αφορά τον Σπύρο ΜΠΙΜΠΙΛΑ και το ΔΣ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την ενέργεια τους στις εκλογές του σωματείου να συγκεντρώνουν υπογραφές εις βάρος του κου Κούγια κάτω από ένα πλήρως συκοφαντικό κείμενο, με αιτία την υπεράσπιση του κου Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη, της οποίας το αποτέλεσμα τούς καταστεναχώρησε και τους εξέθεσε, τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Λιγνάδης ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές για οποιονδήποτε τούς συκοφάντησε, τις οποίες, λόγω του μεγάλου αριθμού των, τις επεξεργαζόμαστε και σύντομα θα κατατεθούν”, καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του γνωστού ποινικολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top