Άλιμος: Δίμηνο λουκέτο και βαρύ πρόστιμο σε beach bar

Άλιμος: Δίμηνο λουκέτο και βαρύ πρόστιμο σε beach bar

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε beach bar στον Άλιμο, όπου το βράδυ της Τετάρτης έγινε πάρτι τύπου Μυκόνου με 1.000 πλέον θαμώνες να συνωστίζονται στο μαγαζί.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του στο Open και ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ήταν εξοργισμένος.

«Αυτό που έγινε χθες, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ» προσθέτοντας ότι σήμερα Πέμπτη θα μεταβεί κλιμάκιο του δήμου στο κατάστημα για να εκτελεστεί η απόφαση.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στον χώρο επικράτησε το αδιαχώρητο γι’ αυτό και ο δήμαρχος της περιοχής τόνισε ότι σκεφτόταν σε πρώτη φάση να επιβληθεί λουκέτο 20 ημερών αλλά όλοι, όπως σημείωσε, ήξεραν τι έγινε στη Μύκονο και θα έπρεπε να έχουν παραδειγματιστεί από τις εικόνες συνωστισμού.

«Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα», επισήμανε ο δήμαρχος Αλίμου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ