Ανανεώνεται η συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Ανανεώνεται η συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Με κεντρικό σύνθημα «Το αυθεντικό είναι αιώνιο» συνεχίζεται και για τα επόμενα χρόνια η συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στο πλαίσιο του έργου «Authenticities», με στόχο την καλλιέργεια κουλτούρας αγοράς αυθεντικών προϊόντων και τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το μνημόνιο για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων υπέγραψαν σήμερα (02/12), στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των φορέων που συνδράμουν την υλοποίηση του έργου «Authenticities», της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Στη σημασία της κατανάλωσης αυθεντικών προϊόντων για την τοπική οικονομία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΒΙ, ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε αυτήν την προσπάθεια είναι πρωτοπόρος και αποτελεσματικός.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Παναγιώτης Κανελλόπουλος υπογράμμισε ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη που εντάχθηκε στο δίκτυο αυθεντικών πόλεων, όπως τις έχει ορίσει το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας.
Η Θεσσαλονίκη ως «Πόλη Αυθεντική» θα συνεχίσει να προβάλλει το μήνυμα «Το αυθεντικό είναι αιώνιο» και να ενισχύει την προσπάθεια πάταξης των αρνητικών επιπτώσεων της παραποίησης/απομίμησης στα εμπορεύματα και στις υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μ. Σχοινάς: Επίθεση στο μοντέλο της κοινωνίας μας η ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Απαλλάχτηκαν δύο διευθυντές των ΕΛΠΕ για ρύπανση – δυσοσμία

Θεσσαλονίκη: «Έβρεξε» κλήσεις σε μηχανάκια στο πεζοδρόμιο (ΦΩΤΟ)

Βραζιλία: Δύο νεκροί εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top