Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας στρέφεται εναντίον του ίδιου του Συντάγματος

Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας στρέφεται εναντίον του ίδιου του Συντάγματος
Ελλάδα, Πολιτική   | 24/02/2020 | 12:34

«Μόλις το προηγούμενο Σάββατο, ο κ. Τσίπρας είχε στραφεί εναντίον της Δικαιοσύνης, των Ανεξάρτητων Αρχών, των Μέσων Ενημέρωσης και τελικά, του ίδιου του Συντάγματος». Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης, βουλευτής στην Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία σε συνέντευξή του στο Βήμα Press.

Η συνέντευξη του κ. Αναστασιάδη έχει ως εξής:

Κύριε Αναστασιάδη, με τις κινήσεις της, η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει τις μεταναστευτικές ροές και να ελέγξει την κατάσταση των μεταναστών στη χώρα. Πότε πιστεύεται ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα;

«Είναι γνωστό, ότι η πολιτική στο μεταναστευτικό έχει αλλάξει και ότι το σχέδιο μας έχει τέσσερις βασικούς άξονες. Φύλαξη των συνόρων, επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, αυξημένες επιστροφές και κλειστές δομές.

Ήδη, διαθέτουμε ένα νέο, αυστηρότερο νομικό πλαίσιο που εφαρμόζεται και οι επιστροφές άρχισαν να πραγματοποιούνται. Ο έλεγχος των θαλασσίων συνόρων αυξήθηκε και η διαδικασία παροχής ασύλου επιταχύνθηκε και έχουμε ανακοινώσει την απόφασή μας για τη δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών δομών από τον Νοέμβριο.

Επιπλέον συνεργαζόμαστε ενεργά με την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κατεύθυνση υποστήριξης των επιστροφών σε τρίτες χώρες. Είναι επιβεβλημένη η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση της κρίσης και στην αναλογική κατανομή των βαρών.

Ακόμη θα μπει τάξη στις δραστηριότητες των Μ.Κ.Ο. ώστε να ξεχωρίσουν αυτές που πράγματι επιτελούν το σκοπό τους, από εκείνες που φαίνεται να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Ήδη άρχισε ο έλεγχος».

Πιστεύετε ότι η προκλητικότητα της Τουρκίας θα μπορούσε να οδηγήσει και σε θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα;

«Η προκλητικότητα της Τουρκίας αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.
Τρία βασικά στοιχεία μας κάνουν να έχουμε αυτή τη βεβαιότητα. Πρώτον ότι με βάση τους διεθνείς κανόνες έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Δεύτερον ότι αυτό το αντιλαμβάνονται και οι σύμμαχοί μας και με δηλώσεις, επιστολές και παρεμβάσεις τάσσονται στο πλευρό μας.
Τρίτον αν προκληθούμε, έχουμε τη δυνατότητα, την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα να κάνουμε ότι χρειαστεί να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Επιπλέον, είναι κυβερνητική απόφαση να έχουμε ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία και σε στιγμές έντασης, κάτι που γίνεται. Ζητάμε να υπάρξει αποκλιμάκωση και σε επίπεδο ενεργειών και σε επίπεδο ρητορείας. Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία θα τολμήσει να προκαλέσει θερμό επεισόδιο, γιατί γνωρίζει πως η απάντηση θα είναι πολύ σκληρή.

Οι Ελληνικός λαός θα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις και την πολιτική ηγεσία. Στη χώρα μας κανένας δεν είναι διατεθειμένος να εκχωρήσει εθνικά δίκαια».

Τι απαντάτε στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Κυβέρνηση διαχειρίζεται με ελαφρότητα τα ελληνοτουρκικά;

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε επί τεσσεράμισι χρόνια υπουργό Άμυνας, τον κ. Καμμένο είναι αστείο να κατηγορεί την κυβέρνηση για ελαφρότητα. Οι καιροί δεν επιτρέπουν επιπολαιότητες όπως η χρησιμοποίηση δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων και η αυθαίρετη ερμηνεία συμβάντων με στόχο την επιδίωξη κομματικών σκοπιμοτήτων και αναμένουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε μικροπολιτικούς διαλόγους επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής. Θα συνεχίσει να ασκεί εξωτερική πολιτική με την απαιτούμενη νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα για την αποτελεσματική θωράκιση και προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Ποια είναι μερικά από τα σημαντικά προβλήματα, στον κρίσιμο τομέα για την οικονομία, της αγροτοκτηνοτροφίας και πως σκέφτεται να τα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση;

«Μέχρι σήμερα, υλοποιήθηκαν περισσότερες από 60 προεκλογικές δεσμεύσεις όσον αφορά στην Οικονομία, στις μειώσεις φόρων, στις Επενδύσεις, στην Ασφάλεια, στην Παιδεία, στην Υγεία, κάποιες από τις οποίες αφορούν και την αγροτοκτηνοτροφία.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο επιταχύνει πάρα πολύ τις διαδικασίες στο χώρο της αγροτικής ανάπτυξης με όλα τα θεσμικά εργαλεία που έχει και ταυτόχρονα προσπαθεί να δώσει στους παραγωγούς μας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους και να μειωθεί το κόστος της αγροτικής παραγωγής. Ψηφίστηκε και ο νόμος για μείωση φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ (μειώθηκε κατά 22% και δεσμευτήκαμε κατά 8% εντός του 2020). Ολοκληρώθηκε η κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί και ψηφίστηκε η διάταξη για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά.

Κατατέθηκε, ήδη, το ασφαλιστικό που θα έχει 6 ασφαλιστικές κατηγορίες και αποσυνδέει την εισφορά από το εισόδημα και το χρόνο ασφάλισης. Μένει ακόμη να ολοκληρωθεί το νομοθετικό πλαίσιο για τις οργανώσεις και ομάδες παραγωγών (αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2020) και την οργάνωση της αγοράς.

Πρόσφατη επιτυχία επίσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, είναι όσον αφορά στη σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για το εμβληματικό, εθνικό μας προϊόν, τη Φέτα. Αυτό ήταν μία προεκλογική δέσμευση που υλοποιήθηκε. Επιπλέον το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επεξεργάζεται ένα νέο πρωτοποριακό χρηματοδοτικό εργαλείο για τους κτηνοτρόφους, το λεγόμενο «MilkFlex», το οποίο εφάρμοσαν πρώτοι οι Ιρλανδοί και αφορά σε δάνεια με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρου.

Η Κυβέρνηση εργάζεται πυρετωδώς για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων ώστε η διαδικασία να ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, όταν σήμερα χρειάζεται δύο και πλέον χρόνια. Παράλληλα επεξεργάζεται και το Διαχειριστικό Σχέδιο Βόσκησης. Το μεγάλο πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίοδο που τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης αποτελούν έναν εθνικό πλούτο για το σύννομο πολλαπλασιασμό των επιλέξιμων εκτάσεων και ένα όπλο ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι επιδοτήσεις των Ελλήνων κτηνοτρόφων στη νέα ΚΑΠ. Τώρα εκτός από όλα τα παραπάνω, πρέπει να υπάρξει και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που αφορούν στην ποικιλομορφία των κλιματικών και γεωμορφολογικών συνθηκών της κάθε περιοχής για την παραγωγή διαφοροποιημένων και ποιοτικών προϊόντων».

Πώς κρίνετε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, να επιμένει για τις κουκούλες στους προστατευόμενους μάρτυρες στην προανακριτική της Βουλής για την υπόθεση Novartis;

«Ο κ. Τσίπρας είναι φανερό ότι καταφεύγει σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Η αντίδρασή του εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παραδικαστικού κυκλώματος».

Με τη φράση του για τον έλεγχο των «αρμών της εξουσίας», ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των πολιτών. Εσείς πώς σχολιάζετε τη δήλωσή του;

«Μόλις το προηγούμενο Σάββατο, ο κ. Τσίπρας είχε στραφεί εναντίον της Δικαιοσύνης, των Ανεξάρτητων Αρχών, των Μέσων Ενημέρωσης και τελικά, του ίδιου του Συντάγματος.

Κάτω από το βάρος των αντιδράσεων που προκάλεσε η ανατριχιαστική δήλωσή του για έλεγχο όλων των “αρμών της εξουσίας’’, ισχυρίστηκε ότι δήθεν αφορούσε μόνο την εκτελεστική. Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει με την ανάρτησή του ότι όσα είπε είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν Πρωθυπουργός».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11:1003/04

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε στρατόπεδο στη Θήβα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:0503/04

Θεσσαλονίκη: Δείτε την πόλη από τον Λευκό Πύργο τώρα (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:0003/04

Ανοίγει η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5003/04

ΓΑΔΘ: «Φως» σε 11 περιπτώσεις ληστειών, κλοπών, απάτης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4003/04

Φυσική: Προσομοίωση πανελλαδικών και πειράματα online Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

10:3303/04

Κορωνοϊός: Πέμπτο θύμα στην Θράκη – Στους 55 οι νεκροί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:3003/04

Πότε πληρώνονται τα 800 ευρώ και τα 600 ευρώ στους δικαιούχους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

10:2003/04

Κορωνοϊός-ΗΠΑ: Αγωγή-μαμούθ 20 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1803/04

Πατουλίδου: Η Θεσσαλονίκη στηρίζει τα στρατόπεδα στον Έβρο Επιχειρήσεις ,Περιφέρειες

10:1003/04

Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε το πρώτο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:0003/04

ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Αλλάζουν μέσω taxisnet τον τόπο κατοικίας για να πάνε Πάσχα στο χωριό Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5303/04

Κορωνοϊός: Δεύτερος θάνατος στην Πέλλα – Στους 54 οι νεκροί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:5003/04

Αυγενάκης: Συγχαίρει την αθλητική οικογένεια για τις δωρεές Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4003/04

Κορωνοϊός: Θρίλερ με τριάντα ιστιοπλοϊκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:3003/04

Ηλεκτρονικά οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:2003/04

Νέα επίθεση Τσαβούσογλου στην Ελλάδα Ελλάδα ,Πολιτική

09:1003/04

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω υπερχείλισης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0003/04

Κορωνοϊός: “Παγώνουν” οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:5003/04

Τέλος οι μετακινήσεις μόνιμων κατοίκων μεταξύ των νησιών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3003/04

Κορωνοϊός-Σύψας: Δεν είμαστε καν στα μέσα του α’ ημιχρόνου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:2003/04

Ρέγκλινγκ: H ώρα για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι τώρα Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

08:1003/04

ΥΠΕΞ: Υψώνει σήμερα την ιταλική σημαία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:0303/04

Καλαμαριά-Ένας νεκρός από τη φωτιά στο ημιυπόγειο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0003/04

Εμπαιγμός και προσβολή τα 600 ευρώ με voucher, λένε οι δικηγόροι Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:5003/04

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: 1.169 θάνατοι σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:4003/04

Η «ΝΕΦΡΟΞΕΝΙΑ» στα Ιωάννινα κι ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Σημαντικά

07:2903/04

Καλαμαριά: Φωτιά σε ημιυπόγειο εργαστήριο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2003/04

Κορωνοϊός-Κίνα: Τέσσερις νέοι θάνατοι, 31 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:1003/04

GOOGLE: Έκκληση να μείνουμε σπίτι μέσω του Doodle Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

07:0003/04

O καιρός σήμερα, Παρασκευή Κοινωνία ,Σημαντικά

00:3803/04

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Τι μου είπε ο Άδωνις για τους δικηγόρους Παραπολιτικά ,Σημαντικά

00:0003/04

Οι Metallica δώρισαν 350.000 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

23:5002/04

Τηλεδιάσκεψη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με Εμπορικό Σύλλογο Θεσ/νίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

23:4002/04

ΗΠΑ-κορωνοϊός: Επιτυχές πιθανό εμβόλιο σε ποντίκια Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

23:3002/04

ΥΠΕΞ: Τελετή αύριο σε ένδειξη συμπαράστασης στην Ιταλία Ελλάδα ,Κορωνοϊός

23:2002/04

Ρέθυμνο: Πρόστιμο 150 ευρώ σε άστεγο! (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:1002/04

Δ. Θεσσαλονίκης: Ηλεκτρονικά οι υπηρεσίες της πολεοδομίας Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

23:0002/04

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουφίδης Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5002/04

Κορωνοϊός: 50.000 νεκροί και 1 εκατ. κρούσματα παγκοσμίως Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:4002/04

Κορωνοϊός – Κρήτη: 13χρονη με ύποπτα συμπτώματα στο νοσοκομείο Κορωνοϊός ,Υγεία

22:3002/04

Κορωνοϊός: Κλείνει και η παραλία του Βόλου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:2002/04

Αυγενάκης: Ευχαριστήριο μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» Αθλητισμός ,Πολιτική

22:1002/04

Δημοσκόπηση: 8/10 επικροτούν τα κυβερνητικά μέτρα για κορωνοϊό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:0302/04

Κορωνοϊός: Κατέπλευσε στον Πειραιά το «Ελ. Βενιζέλος» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:0002/04

Κορωνοϊός: Χιλιάδες γάντια και μάσκες στην Πυροσβεστική Θεσ/νίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:5002/04

ΗΠΑ-κορωνοϊός: Ζητήθηκαν 100.000 σάκοι πτωμάτων Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:4002/04

Γερμανία-Covid-19: Πάνω από 2.300 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:3002/04

Θεσ/νίκη: Άνδρας βούτηξε στον Θερμαϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:2002/04

Δημοσκόπηση-κορωνοϊός: Οι 9/10 εμπιστεύονται τον Σ. Τσιόδρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:1002/04

Βουλή: Δωρεά 50 κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» Βουλή ,Κορωνοϊός

21:0502/04

Μόσιαλος: Μέσα στον Απρίλιο ο σχεδιασμός για επιστροφή σε μερική κανονικότητα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:0002/04

Τουρκία-κορωνοϊός: Στους 356 οι θάνατοι- Στα 18.135 τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0002/04

Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ από θάνατο 67χρονου με δύσπνοια Κοινωνία

20:5002/04

Tηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του ΥΠΕΝ Ελλάδα ,Ενέργεια ,Πολιτική

20:4002/04

Κορωνοϊός: Έντεκα οι θάνατοι στη Δ. Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:3002/04

Κορωνοϊός: Τα συγκεντρωτικά στοιχεία για την Ελλάδα Κορωνοϊός

20:2002/04

TV100: Απευθείας μετάδοση της ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου Κοινωνία

20:1502/04

Σ. Αναστασιάδης: Ο κορωνοϊός δοκιμάζει τις αντοχές μας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:1002/04

Κορωνοϊός: Πέθανε ο θρύλος της τζαζ Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

20:0002/04

Τσιόδρας: Αν αφήσουμε τον ιό να εξαπλωθεί θα μας διαλύσει Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5002/04

Κορωνοϊός: Πάνω από 11.000 οι αιτήσεις στο ethelontes.gov.gr Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:4002/04

Ιταλία-κορωνοϊός: 760 νεκροί σε μια μέρα- 13.915 συνολικά Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:3902/04

OAΣΘ: Καθαίρεση Σπανού, πρόεδρος & Διευθύνων ο Σκόδρας Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Σημαντικά

19:3002/04

Κορωνοϊός: Μείνετε σπίτι και δείτε «Φιλαράκια» (ΦΩΤΟ) Διάφορα ,Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:3002/04

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 630 παραβάσεις σε εννιά ώρες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:2002/04

Τσιόδρας: Αν ακολουθούσαμε τακτική Ισπανίας, θα είχαμε 2.265 νεκρούς Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:1002/04

Άνοιξε Twitter η Κατερίνα Σακελλαροπούλου Πολιτική

19:0002/04

Κορωνοϊός: Με sms είπε «ευχαριστώ» στους αστυνομικούς ο Μ. Χρυσοχοΐδης Κοινωνία

18:5002/04

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού και η ΔΕΘ-Helexpo Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4502/04

Κορωνοϊός: Στον «πάγο» πασχαλινά μπαζάρ και εκδηλώσεις ΜΚΟ Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

18:4002/04

Κύπρος-κορωνοϊός: Στους 10 οι νεκροί- 356 τα κρούσματα Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:3502/04

Φοιτητές ΑΠΘ σε διαγωνισμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2202/04

Χαρδαλιάς: Αναστολή οικοδομικών εργασιών στη Μύκονο Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1002/04

Βουλή- Αδ. Γεωργιάδης: Ανοιχτές οι λαϊκές αλλά χωρίς συνωστισμό Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0502/04

Κορωνοϊός: 169 νέα κρούσματα- 1584 συνολικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:0102/04

Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:5702/04

Καστοριά: Ανησυχία για την αστυνόμευση της καραντίνας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:5702/04

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δωρεά στο Ε.Σ.Υ. Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

17:5002/04

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Να επεκταθεί η έκπτωση ενοικίου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:4902/04

Toν Δεκέμβριο η διεξαγωγή της «automatica 2020» Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

17:4502/04

Κορωνοϊός: Κίνδυνος λιμοκτονίας για τα αδέσποτα – Καμπάνια για τη σίτισή τους Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:4002/04

Με πρωτοβουλία Πατουλίδου 25 τόνοι τσιμέντου σε στρατόπεδα του Έβρου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3002/04

Δ. Αθηναίων: Παροχή τροφίμων σε τρανς και ΛΟΑΤΚΙ άτομα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:2202/04

Κατηγορείται για κακούργημα, άρπαξε 5 ευρώ εν μέσω κορωνοϊου Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2002/04

Στρ. Σιμόπουλος: Ένας διαφορετικός επικήδειος για τον Μ. Γλέζο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ