Αναζήτηση εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο για εστιατόρια και καφέ μπαρ

Αναζήτηση εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο για εστιατόρια και καφέ μπαρ

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου

Διαδικτυακή ημέρα καριέρας πραγματοποιείται η οποία απευθύνεται τόσο σε εργοδότες που αναζητούν ταλαντούχους για τη στελέχωση των επιχειρήσεων τους, όσο και σε εργαζόμενους που επιθυμούν να δουλέψουν στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας ως μάγειροι, σερβιτόροι, bartender και hostesses.

Για πρώτη φορά, η εξειδικευμένη πλατφόρμα της Workathlon, διοργανώνει την διαδικτυακή ημέρα καριέρας που αφορά μονάχα εστιατόρια και μπαρ. Η Workathlon, γνωστή στον χώρο, από τις διαδικτυακές ημέρες καριέρας που διοργανώνει για τη στελέχωση έμπειρου προσωπικού στον χώρο της ξενοδοχίας και γενικότερα του τουρισμού, φέρνει την Τετάρτη 14 Απριλίου, τη διαδικτυακή ημέρα καριέρας διευκολύνοντας τόσο τους εργοδότες για την αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου για τη λειτουργία της επιχείρησής τους, όσο και τους υποψήφιους που επιδιώκουν να εργαστούν στον συγκεκριμένο κλάδο.

Σημειώνεται ότι η Workathlon, την οποία εμπιστεύονται πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες, χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Ημέρες καριέρας για εστιατόρια και μπαρ

Η διαδικτυακή ημέρα καριέρας θα είναι extra exclusive με επιλεγμένο αριθμό γνωστών εστιατορίων και μπαρ να διεκδικούν το ενδιαφέρον των πιο αξιόλογων υποψηφίων. Μάγειρες, σερβιτόροι, bartender και hostesses από Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο, θα βρίσκονται online περιμένοντας να γνωρίσουν τον επόμενο συνεργάτη τους.

Οι εργοδότες οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα μπορέσουν να συναντήσουν διαδικτυακά τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν και σύντομα θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ