Ανοίγει αύριο το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ

Ανοίγει αύριο το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ

Με πάνω από 550 συμμετέχοντες και 113 εταιρίες για e-Β2Β συναντήσεις πραγματοποιείται αύριο το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ.

Με περισσότερους από 550 συμμετέχοντες και 113 εταιρίες για e-Β2Β συναντήσεις, ανοίγει αύριο, 8 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ., τις εργασίες του το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ, με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης – Εμβληματικές Επενδύσεις», που πραγματοποιείται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, οι οποίες υποστηρίζονται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, θα λάβουν χώρα την Τρίτη 8 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 19:00 και την Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:00, μέσω e-πλατφόρμας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις e-B2B συναντήσεις προέρχονται από βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η ενέργεια κι οι ΑΠΕ, η διαχείριση απορριμμάτων, η τεχνολογία πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών (ICT), ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

Για την εγγραφή στην πλατφόρμα και για τον προγραμματισμό των B2B συναντήσεων, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το:  https://tinyurl.com/7vvux2vt και για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419018 και στο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, τηλ. 210 36 07 690.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του συνεδρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν τρία πάνελ με τίτλους «Ψηφιοποίηση – Μετασχηματισμός της Οικονομίας», «Εμβληματικές Επενδύσεις & success stories» και «Η «πράσινη» Ενεργειακή Μετάβαση», θα τοποθετηθούν συνολικά 27 ομιλητές και από τις δύο χώρες, μεταξύ των οποίων 9 στελέχη της ελληνικής και της γερμανικής κυβέρνησης.

Χορηγοί του 5 ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ είναι οι εταιρείες ACCENTURE, ADAPTIT, ALLIANZ, BASF, BOEHRINGER INGELHEIM, ROBERT BOSCH, ERGO, EUROBANK, RWE, WRE και PRO EVENTS.

Networking Partners της εκδήλωσης ανέλαβαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ντύσσελντορφ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Άαχεν και το ΚΑΠΕ.

Το Φόρουμ υποστηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Καθημερινή, το kathimerini.gr και το moneyreview.gr., καθώς και η Griechenland Zeitung.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ