Αποκλειστικό: Αναμένεται έλλειψη στο υγραέριο κίνησης

Αποκλειστικό: Αναμένεται έλλειψη στο υγραέριο κίνησης

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Έλλειψη στην αγορά του υγραερίου κίνησης αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes. Ήδη κάποιες εταιρείες δεν έχουν προς διάθεση – Αναμένεται και σημαντική αύξηση στις τιμές.

Σημαντική έλλειψη στο υγραέριο κίνησης, αναμένεται στην αγορά καυσίμων τα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς στο GRTimes.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ελλείψεις έχουν ήδη αρχίσει σε διυλιστήρια και κάποιες εταιρείες διάθεσης δεν έχουν καθόλου υγραέριο κίνησης, κατάσταση που αναμένεται να έχει αντανάκλαση και στα πρατήρια πολύ σύντομα.

Οι ίδιες πηγές της αγοράς, επισημαίνουν στο GRTimes πως οι εισαγωγές που θα γίνουν από γειτονικές χώρες το επόμενο διάστημα για την εξασφάλιση ποσοτήτων υγραερίου κίνησης, αναμένεται να έχουν κατά πολύ ακριβότερες τιμές.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο θα έχει διάρκεια αυτή η έλλειψη, ούτε τι επιπτώσεις θα έχει. Αν δηλαδή προκαλέσει μόνο αύξηση της τιμής ή αν εκδηλωθούν και πολυήμερες ελλείψεις σε πρατήρια.

Διαβάστε επίσης: Αισθητή μείωση στις τιμές των καυσίμων – Που κυμαίνονται και ποιες οι εκτιμήσεις της Π.Ο.Π.Ε.Κ (ΦΩΤΟ)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top