Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα (VIDEO)

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα (VIDEO)

«Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά θέματα» είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, θέλοντας να δικαιολογήσει τον Στέφανο Κασσελάκη για το «κρατίδιο». «Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε» είπε μάλιστα.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος, μίλησε στην εκπομπή «livenews» στο Mega, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φράση για τα κατεχόμενα που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, χαρακτηρίζοντας την περιοχή «κρατίδιο».

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας. Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης απέκρουσε το ενδεχόμενο ότι το ολίσθημα αυτό οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». «Είναι άδικο να κάνουμε κόντρα γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά», πρόσθεσε.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης υπογράμμισε πως η εμφάνιση Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, μέχρι την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, η κούρσα διαδοχής ήταν «υποτονική».

«Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο μειονέκτημα της υποψηφιότητας Κασσελάκη, δηλαδή ότι θα είναι εκτός Βουλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «μόλις γίνει η επιλογή, θα δούμε πως θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή». Ωστόσο, όπως είπε, μπορεί να εκπροσωπηθεί εντός της Βουλής από άλλο πρόσωπο.

«Ο κόσμος έχει μια νέα ελπίδα με τον Κασσελάκη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη Βουλή, θα το δούμε, δεν είναι της στιγμής. Ο κόσμος θέλει να ευοδωθούν οι ελπίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κόμμα που μπορεί να αξιώσει τη διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Αποστολάκης μίλησε και για την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους μαζί. «Πρέπει αύριο να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», κατέληξε.

Πηγή: MEGA 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top