ΑΠΘ: «Θέλουμε δημόσια διαχείριση της Λέσχης» τονίζουν φοιτητές σε διαμαρτυρία τους (ΦΩΤΟ- VIDEO)

ΑΠΘ: «Θέλουμε δημόσια διαχείριση της Λέσχης» τονίζουν φοιτητές σε διαμαρτυρία τους (ΦΩΤΟ- VIDEO)

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των φοιτητών έξω από τη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, με βασικό αίτημα τη δημόσια διαχείριση της Λέσχης.

Φοιτητικοί Σύλλογοι συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά σήμερα, Πέμπτη (1/6) μπροστά στην είσοδο της Φοιτητικής Λέσχης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από την εργολαβία σίτισης προς τους φοιτητές.

Οι Σύλλογοι ζητούν δωρεάν και δημόσια σίτιση για όλους χωρίς επίδειξη πάσο – κάρτας σίτισης κατά την είσοδο τους στη Λέσχη.

Επιπλέον, οι φοιτητές κάνουν λόγο σε ανακοίνωση τους για «μπράβους» της εργολαβίας που έλεγχαν την είσοδο και πιο συγκεκριμένα κατήγγειλαν πως στις 3 Μαΐου ενώ η διανομή φαγητού θα έπρεπε να ανοίξει κανονικά στις 12 μ.μ., τα ρολά παρέμειναν κατεβασμένα και πως για αυτόν τον λόγο πραγματοποίησαν κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη διευθύντρια της λέσχης, ζητώντας να ανοίξουν κανονικά οι διανομές και να εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει ξανά κανένας έλεγχος πάσο-κάρτας σίτισης.

Παρακάτω τα αιτήματα των φοιτητών:

– Δημόσια, δωρεάν σίτιση για όλους – Καμία σκέψη για έλεγχο κάρτας σίτισης και πάσο

– Να φύγει η εργολαβία από τη Λέσχη

– Να υλοποιήσει η Πρυτανεία τα αιτήματα τους

– Να επαναπροσληφθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στη Λέσχη- Νόμιμη και σταθερή δουλειά με συλλογικές συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου για όλους τους εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top