Αρνητικά και τα 190 rapid test σε επαγγελματίες στον Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού

Αρνητικά και τα 190 rapid test σε επαγγελματίες στον Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού

Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν rapid test προς επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού. Την ενέργεια που έλαβε χώρα την Παρασκευή 22/1/2021 διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Τη δράση αυτή στήριξαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ζορπίδης, ο Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Μανδαλιανός, η Αντιπρόεδρος Α του ΕΕΘ κ. Γεωργιάδου-Γρανούζη, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ κ. Ιακώβου, η Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ κ. Μπλιούμη, ο Πρώην Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Σούλας, ο Επικεφαλής της παράταξης “Ξεκινάμε από την Αρχή” κ. Καμαρινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλεξανδρίδης και ο κ. Φωτιάδης, μέλος ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
“Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για τη συμμετοχή και με χαρά ανακοινώνουμε πως ο Εύοσμος, τουλάχιστον όσον αφορά στα 190 test που έγιναν, είναι covid-free”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Κορδελιού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ