Άρωμα Χριστουγέννων: Μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων Αρωγοί του Ιδρύματος Άγιος Δημήτριος (ΦΩΤΟ)

Άρωμα Χριστουγέννων: Μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων Αρωγοί του Ιδρύματος Άγιος Δημήτριος (ΦΩΤΟ)

Ένα πολύ ιδιαίτερο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων Αρωγοί του Ιδρύματος Άγιος Δημήτριος παρουσία εθελοντών και της αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Ελένης Γιαννούδη.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (Π.Α.Α.Π.Α.Θ) “Άγιος Δημήτριος” (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π.) με την επωνυμία “Αρωγοί του Ιδρύματος Άγιος Δημήτριος ιδρύθηκε με στόχο την ηθική, υλική και οικονομική υποστήριξη του Ιδρύματος.

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στη Θεσσαλονίκη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (Κ.Κ.Π.) Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γνωστό με την προγενέστερη επωνυμία του “Κέντρο Περίθαλψης Παίδων (ΚΕ.ΠΕ.Π.) Άγιος Δημήτριος” ιδρύθηκε το 1974. Είναι ΝΠΔΔ, εποπτεύεται και επιχορηγείται από το Υπουρ­γείο Υγείας. Σήμε­ρα, στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν Κέντρο Ημέρας, Φιλοξενεί Οικο­τροφείο. Επίσης, φιλο­ξενούνται το 4ο Ει­δικό Νηπιαγ­ωγείο και το 6ο Ειδικό Δημοτι­κό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος καταθέτει μήνυση κατά του νέου ΔΣ (VIDEO)

Συγκλονιστικό μήνυμα ζωής της Ρεγγίνας Μακέδου για τους δότες οργάνων: «Είναι η ζωή μας. Δε ξέρω ποιος ποια είσαι, θα σε ευχαριστώ για μια ζωή» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top