Αθήνα: Ο ένας πάνω στον άλλο στο μετρό (ΦΩΤΟ)

Αθήνα: Ο ένας πάνω στον άλλο στο μετρό (ΦΩΤΟ)

Παρά το γεγονός ότι η Αττική “φλέγεται” από τον κορωνοϊό, η κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το GRTimes.gr, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική.

Σήμερα, η χώρα μετρά 1259 κρούσματα, εκ των οποίων μονάχα τα 112 συνδέονται με γνωστές συρροές. Τα 259 από αυτά εντοπίζονται στην Αττική και οι συστάσεις των ειδικών για τήρηση των μέτρων προστασίας και ιδιαίτερα της τήρησης των αποστάσεων όλο και εντείνονται.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η εικόνα που επικρατεί στο μετρό, αυτή την ώρα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, μιλά από μόνη της.

Οι επιβάτες, μιας και οι θέσεις των καθήμενων είναι όλες κατειλημμένες, είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, σε απόσταση αναπνοής.  Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του GRTimes.gr, όλοι φορούν μάσκα, ωστόσο οι περισσότεροι κρατούνται από τις ειδικές χειρολαβές, χωρίς να φορούν γάντια, ενώ οι επιβαίνοντες στο βαγόνι είναι δεκάδες.

Να σημειωθεί ότι αφίξεις των τρένων πραγματοποιούνται κανονικά, κάθε 4 με 5 λεπτά, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τις ώρες αιχμής με ασφάλεια τους κατοίκους των περιοχών, για τους οποίους η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι μονόδρομος για τις μετακινήσεις τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ