Απάντηση Μενδώνη για το ατύχημα ΑμεΑ στην Ακρόπολη

Απάντηση Μενδώνη για το ατύχημα ΑμεΑ στην Ακρόπολη

Την απάντησή της στη Σία Αναγνωστοπούλου, τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, για το ατύχημα που είχε ΑμεΑ την Κυριακή στην Ακρόπολη, έδωσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

«Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, χωρίς να έχει υπόψη της τα πραγματικά δεδομένα του ατυχήματος το οποίο συνέβη σε άτομο με ειδικές ανάγκες, την Κυριακή 18 Απριλίου, στα Προπύλαια της Ακροπόλεως, στο ξύλινο deck, προβαίνει σε δηλώσεις. Είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο ατύχημα, προκειμένου να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο» τόνισε.

Νωρίτερα η επικεφαλής του τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ , σε ανακοίνωσή της δήλωνε ότι : «μετά τη δημόσια παραδοχή του καθ. Μανόλη Κορρέ που δήλωσε πως οι νέες διαστρώσεις “με τσιμέντο” στην Ακρόπολη “δεν έγιναν για τα ΑΜΕΑ”, το χθεσινό τραγικό συμβάν με τον τραυματισμό ενός συμπολίτη μας με αμαξίδιο ήρθε να καταρρίψει ένα ακόμα αφήγημα των αρίστων, αποκαλύπτοντας ένα ακόμα ψέμα της κατ’ ευφημισμό Υπουργού Πολιτισμού» και μεταξύ άλλων ρωτούσε την υπουργό Πολιτισμού: «Για ποιο λόγο τσιμεντώσατε τελικά την Ακρόπολη κυρία Μενδώνη; Γιατί καπηλεύεστε ακόμη και τους ανθρώπους με δυσκολία στην κίνηση;».

Πηγή: Skai.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ