Ηλιούπολη: Ακόμη δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον αστυνομικό-«βασανιστή»

Ηλιούπολη: Ακόμη δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον αστυνομικό-«βασανιστή»

Η υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και του κυκλώματος trafficking που αποκαλύφθηκε, φαίνεται να παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς τουλάχιστον άλλες δύο γυναίκες φαίνονται να έχουν εξομολογηθεί στη δικηγόρο της 19χρονης κοπέλας ότι ο αστυνομικός – μέλος του κυκλώματος είναι αυτός που εξέδιδε και ξυλοκοπούσε και τις ίδιες.

Η δικηγόρος της 19χρονης, κυρία Λεγάκη, θα ενημερώσει σήμερα τον ανακριτή της υποθέσης για όλα όσα γνωρίζει για τις δυο αυτές γυναίκες και θα ζητήσει να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία τους ώστε να δώσουν τα εχέγγυα για να φτάσουν στη πόρτα των δικαστικών αρχών και να καταθέσουν.

Σε περίπτωση που οι δύο αυτές γυναίκες βρουν το κουράγιο και την ασφάλεια για να το κάνουν, τότε τα πράγματα για την πορεία της υποθέσεις αλλάζουν και καταρρίπτουν και οποιοδήποτε αφήγημα έχει ισχυριστεί ο αστυνομικός με την αποκαλύψει της υπόθεσης.

Η 19χρονη στις Αρχές Ασφαλείας είχε βρει το θάρρος να αποκαλύψει όχι μόνο ονόματα και διεύθυνσης εμπλεκομένων στο κύκλωμα trafficking, αλλά μίλησε και για άλλες γυναίκες τις οποίες μάλιστα υποχρέωναν οι μαστροποί να κάνουν χρήση κοκαΐνης και τις ξυλοκοπούσαν, για να εκτελούν τις εντολές για τα ραντεβού χωρίς να αντιδρούν.

«Θα πω στον ανακριτή όλα όσα ξέρω και θα ζητήσω να αντιμετωπιστούν αυτές οι γυναίκες ως θύματα trafficking όπως ορίζει ο νόμος ώστε να τους δώσουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις να γλυτώσουν από τους βασανιστές τους χωρίς όμως να κινδυνεύσουν καθώς η ζωή τους είναι σε κίνδυνο και το βασικότερο είναι η ασφάλεια τους…», δήλωσε η κυρία Λεγάκη στο CNN Greece.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει ξεκινήσει η έρευνα στο USB και το σκληρό δίσκο που βρέθηκε στο σπίτι του αστυνομικού καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι εκεί βρίσκονται στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν ήδη σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης, είχε δώσει πολλές φορές δείγματα προβληματικής συμπεριφορά.

Με διοικητικές έρευνες και μεταθέσεις από υπηρεσία σε υπηρεσία σε βάρος του που όμως, όπως φάνηκε, δεν άλλαξαν σε τίποτα τη συμπεριφορά του και έφτασε μέχρι το σημείο εμπλοκής του σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων. Και όλη αυτή η υπόθεση σίγουρα εγείρει ερωτήματα, για το αν κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο για της ΕΛ.ΑΣ. και να γίνουν πιο γρήγορες χωρίς χρονικούς περιορισμούς οι διαδικασίες των διοικητικών ερευνούν που λιμνάζουν υποθέσεις και δίνουν την ευκαιρία σε άτομα που δεν ανήκουν στο Σώμα να παραμένουν και να εξαντλούν τα περιθώρια που τους δίνουν οι ίδιες οι διατάξεις της διενέργειας των διοικητικών ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιούπολη: Ακόμη 10 γυναίκες βρίσκονται «φυλακισμένες» σε διαμερίσματα 

Ηλιούπολη: Αρνούνται τα πάντα πατέρας & αστυνομικός – Τι κατέθεσε η 19χρονη

Θεσσαλονίκη: Πορεία αλληλεγγύης για την 19χρονη στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την 19χρονη στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Ηλιούπολη: Στη φυλακή οι δυο κατηγορούμενοι για τη σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης

Ηλιούπολη: Τα 3 ερωτήματα μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη της 19χρονης

Ηλιούπολη: Θύμα κυκλώματος η 19χρονη λέει η δικηγόρος της – Ποιος ήταν ο αστυνομικός

Ηλιούπολη: Πώς η 19χρονη ξέφυγε από τη φρίκη που ζούσε για 8 χρόνια

Μ. Χρυσοχοΐδης: Χυδαία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της 19χρονης

Ηλιούπολη Αττικής: Καταγγελίες από τη δικηγόρο της 19χρονης για τη διαχείριση της υπόθεσης

Ηλιούπολη Αττικής: Βαρύτατες κατηγορίες στον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Στον εισαγγελέα ο πατέρας και ο αστυνομικός που κακοποιούσαν και εξέδιδαν τη 19χρονη

Καταγγελία 19χρονης ότι αστυνομικός την κακοποιούσε και την εξέδιδε

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ